Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

Sveiki,

Studijuoju VU socialinį darbą 3 kurse, ir jau dabar mąstau apie magistro studijas, kur galėčiau tęsti mokslus. Tiksliai žinau, ką norėčiau tęsti toliau, bet nesu tikra, ar mane primtų.

Noriu studijuoti klinikinę psichologiją, tačiau VU ir MRU savo aprašymuose rašo, kad priimami tik tie studentai, kurie turi psichologo bakalaurą. Esu girdėjusi, kad studentai, baigę kitą socilianės srities specialybę, gali studijas tęsti ir psichologijoje. Taip kaip čia viskas yra? Gal kas žino daugiau, gal kas jau yra su tuo susidūręs?

Nes labai noriu tą studijuoti, ir nelb norėtųsi eiti dar vieną bakalaurą (psichologijos) ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longin: 28 rugpjūčio 2010 - 14:37
Be abejo, noredama studijuoti psichologijos magistra turesi pabaigti psichologijos bakalaura. Kiek pamenu, VU psichologijos bakalauras turintiems aukstaji issilavinima yra istestines tik 3 metu tudiju, tad jas baigusi galetum igyvendint savo svajone studijuoti klinikine psichlogija magistre.
Atsakyti
Sveikos,

Ar esate ka nors girdejusios apie KTU EMBA studijas vadovams? Siandien skambinausi, visai sudomino. Gal kas pasidalintumete praktine patirtimi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige raige @ 2010 09 10, 12:56)
Sveikos,
Ar esate ka nors girdejusios apie KTU EMBA studijas vadovams?

Mano atsiliepimai seni, bet geri smile.gif Labiausiai patiko destytojai (uzmigti beklausant neimanoma biggrin.gif) , paskaitu tvarkarastis (paskaitos vykdavo penktadieniais ir sestadieniais) ir darbas nedidelese grupese.

Jei finansai leidzia, studijuokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2010 09 20, 17:47)
Mano atsiliepimai seni, bet geri  smile.gif  Labiausiai patiko destytojai (uzmigti beklausant neimanoma biggrin.gif) , paskaitu tvarkarastis (paskaitos vykdavo penktadieniais ir sestadieniais) ir darbas nedidelese grupese.

Jei finansai leidzia, studijuokite  4u.gif

Aciu! Nesu priduoti dokumentus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pries keleta metų KTU baigiau Viešojo administravimo bakalauro studijas. Kadangi specializacija viešoji vadyba tai gal žinote ar reikėtų islyginamųjų moduliu jei nuspręsčiau stoti į ekonomikos arba vadybos magistranturą? g.gif Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles, o koks minimalus vidurkis su kurio galima istot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedanny @ 2012 06 06, 13:45)
sveikos paneles, o koks minimalus vidurkis su kurio galima istot?smile.gif

kiekvienais metais vidurkis skiriasi, plius priklauso kokios studijos.
Atsakyti