Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

Sveikos,

Labai nuoširdžiai prašau patarimų dėl magistro studijų MRU. Dėl neakivaizdinių (ištęstinių) studijų. VILNIUJE.

Mane domina šios programos:
-Savivaldos institucijų administravimas;
-Viešasis administravimas:

1)Aplinkos apsaugos administravimas
2)Veiklos auditas
3)Švietimo įstaigų administravimas
4)Sveikatos apsaugos įstaigų administravimas
5) Tarptautinio turizmo administravimas
6)Žmogiškųjų išteklių vadyba
7)Socialinė politika ir administravimas (SPF);
(neapsisprendžiu dėl specializacijų - nes neturiu jokios info, kuri būti naudingiausia, lengviausia ir pan..; tik žinau, kad veiklos auditas atkrenta iškart, nes ten reikia matematikos.)

O galbūt dar ką nors rekomenduotumėte iš Politikos ir vadybos fakulteto? Kur gana lengva mokytis ir apsiginti magistra?

Esu baigusi politikos mokslus, bet ne MRU, todėl net nenutuokiu, kas ir kaip čia vyksta. Kažkokį supratimą turiu apie viešąjį administravimą, tačiau įdomu, kaip MRU viskas vyksta, ar lengva, kaip dėstytojai, atsiskaitymai, dalyvavimas, mokymasis.. tuo labiau, kad nesu tiesiogiai susidūrus su neakivaizdinėm studijom, kiti lb vargsta su jom..

LABAI LABAI lauksiu atsakymų, kad ir trumpų! Galbūt kada ir aš galėsiu jums pagelbėti!

DĖKUI iš anksto..

Galit rašyti man asmeniškai el paštu: trenktuole@gmail.com arba čia.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wakareja: 06 birželio 2010 - 16:34
Sveikos,

Labai nuoširdžiai prašau patarimų dėl magistro studijų MRU. Dėl neakivaizdinių (ištęstinių) studijų. VILNIUJE.

Mane domina šios programos:
-Savivaldos institucijų administravimas;
-Viešasis administravimas:

1)Aplinkos apsaugos administravimas
2)Veiklos auditas
3)Švietimo įstaigų administravimas
4)Sveikatos apsaugos įstaigų administravimas
5) Tarptautinio turizmo administravimas
6)Žmogiškųjų išteklių vadyba
7)Socialinė politika ir administravimas (SPF);
(neapsisprendžiu dėl specializacijų - nes neturiu jokios info, kuri būti naudingiausia, lengviausia ir pan..; tik žinau, kad veiklos auditas atkrenta iškart, nes ten reikia matematikos.)

O galbūt dar ką nors rekomenduotumėte iš Politikos ir vadybos fakulteto? Kur gana lengva mokytis ir apsiginti magistra?

Esu baigusi politikos mokslus, bet ne MRU, todėl net nenutuokiu, kas ir kaip čia vyksta. Kažkokį supratimą turiu apie viešąjį administravimą, tačiau įdomu, kaip MRU viskas vyksta, ar lengva, kaip dėstytojai, atsiskaitymai, dalyvavimas, mokymasis.. tuo labiau, kad nesu tiesiogiai susidūrus su neakivaizdinėm studijom, kiti lb vargsta su jom..

LABAI LABAI lauksiu atsakymų, kad ir trumpų! Galbūt kada ir aš galėsiu jums pagelbėti!

DĖKUI iš anksto..

Galit rašyti man asmeniškai el paštu: trenktuole@gmail.com arba čia.. 4u.gif
Atsakyti
o gal kas ketina stoti į finansų valdymą mru? smile.gif
Atsakyti
Galvoju šiemet stoti į VU TSPMI magistrantūrą, stojamasis laukia book.gif prisirinkau knygų, bet tingiu mokytis biggrin.gif Pasakykite ten studijuojančios - ar patinka Jums studijos? Ar įmanoma derinti su darbu? smile.gif

Beje, jeigu dar yra galvojančių ten stoti, parašykite į AŽ, smagu bus pabendrauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 21, 01:14)
Man vis įdomu, kodėl visi užsisėdę dėl Romerio, kad ten kepa ir t.t., taigi VU, ar VDU, ar KTU.. nagi lygiai vis taip pat KEPA tuos magistrantus..  g.gif Jeigu YRA magistrantūros studijos, tai natūraliai ir tų magistrantų išsikepa.. g.gif

Ar tos, kurios čia loja, kad MRU yra blogis ten studijavo?? Ar gyvos tin nuogirdomis??? g.gif

Mielosios.. žinių lygis priklauso tik nuo jūsų PAČIŲ, kiek JŪS sugebėsite medžiagos įsisavinti.. nemanau, kad pvz. kokiam VU visą medžiagą sukramto ir sudiktuoja, belieka tik išmokti.. greičiausiai reikia nemažai savarankiško darbo įdėti.. taigi, MRU tas pats.. O knygos, perteikiamos žinios juk tos PAČIOS..  unsure.gif Jei pritrūkai kokia tema informacijos, tai eini į biblioteką ir iš TŲ PAČIŲ šaltinių MOKAISI.. nesuvokiu..  unsure.gif Kiekvieno ĮGYTOS žinios priklauso tik nuo jo pačio.. sakau įgytos.. o ne įdėtos kažkurio konkretaus universiteto galvon.. g.gif

Čia tik mano asmeninė nuomonė..  4u.gif

Teisingai pasakyta smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 06 27, 11:39)
Teisingai pasakyta smile.gif  drinks_cheers.gif

Labai teisingai.
Atsakyti
Laba diena merginos. Norėjau paklausti gal yra merginų studijuojančių KTU ekonomikos ir vadybos fakultete (Kaunas) studijuojančių magistrių domintų paskaitų lankomumas, nes kaip supratau paskaitos vyksta praktiškai kiekvieną vakarą, o ar yra galimybė tartis su dėstytojais ir į paskaitas atvykti rečiau , ar būtinas yra pastovus lankomumas. Ir šiaip už betkokią info būčiau dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bubl: 28 birželio 2010 - 11:51
Laba diena merginos. Norėjau paklausti gal yra merginų studijuojančių KTU ekonomikos ir vadybos fakultete (Kaunas) studijuojančių magistrių domintų paskaitų lankomumas, nes kaip supratau paskaitos vyksta praktiškai kiekvieną vakarą, o ar yra galimybė tartis su dėstytojais ir į paskaitas atvykti rečiau , ar būtinas yra pastovus lankomumas.ir dar kada vyksta paskaitos dieniniam skyriui. Ir šiaip už betkokią info būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(bubl @ 2010 06 28, 12:50)
Laba diena merginos. Norėjau paklausti gal yra merginų studijuojančių KTU ekonomikos ir vadybos fakultete (Kaunas) studijuojančių magistrių domintų paskaitų lankomumas, nes kaip supratau paskaitos vyksta praktiškai kiekvieną vakarą, o ar yra galimybė tartis su dėstytojais ir į paskaitas atvykti rečiau , ar būtinas yra pastovus lankomumas. Ir šiaip už betkokią info būčiau dėkinga.

merginos labai reikia info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bubl @ 2010 07 01, 00:22)
merginos labai reikia info doh.gif

kiek žinau, KTU EVF magistro studijose lankomumas neprivalomas, nebent gali būti kokie laborai ar pratybos prie kompų. Kur kas svarbiau - laiku sudalyvauti visuose atsiskaitymuose ir nepatingėti pavartyti konspektų bei pasiknaisioti papildomos medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2010 07 02, 17:19)
kiek žinau, KTU EVF magistro studijose lankomumas neprivalomas, nebent gali būti kokie laborai ar pratybos prie kompų. Kur kas svarbiau - laiku sudalyvauti visuose atsiskaitymuose ir nepatingėti pavartyti konspektų bei pasiknaisioti papildomos medžiagos.

labai aciu
Atsakyti
Sveiki,

Studijuoju VU socialinį darbą 3 kurse, ir jau dabar mąstau apie magistro studijas, kur galėčiau tęsti mokslus. Tiksliai žinau, ką norėčiau tęsti toliau, bet nesu tikra, ar mane primtų.

Noriu studijuoti klinikinę psichologiją, tačiau VU ir MRU savo aprašymuose rašo, kad priimami tik tie studentai, kurie turi psichologo bakalaurą. Esu girdėjusi, kad studentai, baigę kitą socilianės srities specialybę, gali studijas tęsti ir psichologijoje. Taip kaip čia viskas yra? Gal kas žino daugiau, gal kas jau yra su tuo susidūręs?

Nes labai noriu tą studijuoti, ir nelb norėtųsi eiti dar vieną bakalaurą (psichologijos) ...
Atsakyti