Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

Aš šiemet baigiu magistrantūrą (anglų kalbotyra), ir mėginsiu stot į ekonomikos magistrantūrą biggrin.gif Nu optimistė aš, bet viena draugė baigus anglų įstojo (į mokamą aišku) ir dabar sėkmingai baiginėja, tai pagalvojau, kodėl gi man nestoti. Studijos tai 100% bus mokamos, nes kiek girdėjau antra magistrantūra visada mokama. Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt smile.gif Gaunas kažkas panašaus į ketvirto kurso kartojimą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2005 02 11, 10:45)
Aš šiemet baigiu magistrantūrą (anglų kalbotyra), ir mėginsiu stot į ekonomikos magistrantūrą  biggrin.gif Nu optimistė aš, bet viena draugė baigus anglų įstojo (į mokamą aišku) ir dabar sėkmingai baiginėja, tai pagalvojau, kodėl gi man nestoti. Studijos tai 100% bus mokamos, nes kiek girdėjau antra magistrantūra visada mokama. Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt  smile.gif Gaunas kažkas panašaus į ketvirto kurso kartojimą  blink.gif

Visiškai sutinku. Nors dabar magistratura studijuoju siek tiek kitos specialybes bet tam paciam fakultete, tai patikekit manim, tas pats per ta pati. Net gailiuosiu kad ten pat stojau, nes papildomu ziniu gavau gal koki 10 proc. visa kita senai jau ismoktų tiesų kartojimas.
Atsakyti
o as labai patenkinta savo magistranturos studijomis- nors skaitosi specialybetapati, bet gaunam neralu kieki naudingu ir nauju ziniu thumbup.gif
Atsakyti
redzike, o ka tu studijuoji? Itariu kad kazka su spec??
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2005 02 11, 10:45)
Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt  smile.gif Gaunas kažkas panašaus į ketvirto kurso kartojimą  blink.gif

Sutinku g.gif
nebent pats labai daug domiesi, bet tada jau savarankiškas mokymasis blink.gif
NA, magistrantūros pirmas semestras labai priminė pirmą kursą, daug dalykų, svetimi dėstytojai, specialybe net nekvepia doh.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimėlis iškilo, tai verslo vadyba skirstoma į smulkesnių specializacijų vadybą, tokią kaip paslaugų vadyba, personalo vadyba, draudimo vadyba, gamybos vadyba, komercinė kokybės vadyba ir t.t.. Jeigu taip tai įdomu kurią geriau rinktis???
Atsakyti
Magistrantura pabaigiau siek tiek maziau nei pries metus laiko. Istojau i mokama vieta, taciau po metu perejau i nemokama ir gavau stipendija. Galejau is kart po pirmo semestro dokumentus pateikti, kad i nemokama pereiti, bet jau pinigai buvo uz visus metus imoketi, o susigrazinti nebegalejau.
Taigi, bet tokie variantai imanomi...
Atsakyti
QUOTE(RNT @ 2005 02 07, 13:09)
Sveika,

As irgi baigiau anglu filologija VU. Dabar mokausi VU magistratura Verslo Vadyba. Tai, kaip matai, galima, tik reikia baigti papildomus kursus. Apsilankyk VU ekonomikos fakulteto puslapy, ten issamiai paaiskina kas kaip. Svarbiausia, nepraziopsok, konkursas vyksta apie geguzes pabaiga....

P.s. Bet su leliuku taip sunku  blink.gif , bet imanoma smile.gif

Tie papildomi kursai trunka metus. Kokia tikimybė, kad mane priims mokytis Verslo Vadybą jeigu juos pabaigsiu. Jie yra mokami, ir kiek tie kursai kainuotų???
Atsakyti
As taip pat studijuoju magistranturoje VU - klinikine psichologija. Labai norejau istoti, pavyko...o daba esu nevilty - nezinau kaip su darbais, kaip ir kur pritaikyti save...
padekite jei kas turite kokios informacijos kur galima realizuoti save ir nebloga atlyginima gauti su psichologijos specialybe g.gif
Atsakyti
As tai MRU, tese ir valdyma, bakalaura baigiau ta pati, o kaip dar metus iskentet, tai ju nei neismanau, noris jau kitais dalykais uzsiimti blush2.gif
Atsakyti
taip jau atsitiko, kad siemet baigiu bakalaura ir noriu stoti i magistra rysiai su visuomene. ax.gif
gal kas baiget? gal db studijuojat?
zinau, kad reikia laikyti stojamuosius egzaminus informacijos ir rysiu su visuomene, o pasiruosti savarankiskai tai praktiskai be sansu.... verysad.gif nes literaturos saraselis netrumpas biggrin.gif o daug skaityt kaip zinia nemegstu blush2.gif
gal kas zinot koki studenta ar destytoja kuris paruostu tiems egzams smile.gif
aciu paciu
Atsakyti
gal kas siuo metu raso magistrini? Kaip kam sekasi idomu butu suzinoti smile.gif Mane visai uzpjove, pasiguoskim doh.gif
Atsakyti