Aš šiemet baigiu magistrantūrą (anglų kalbotyra), ir mėginsiu stot į ekonomikos magistrantūrą  
 Nu optimistė aš, bet viena draugė baigus anglų įstojo (į mokamą aišku) ir dabar sėkmingai baiginėja, tai pagalvojau, kodėl gi man nestoti. Studijos tai 100% bus mokamos, nes kiek girdėjau antra magistrantūra visada mokama. Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt  
 Gaunas kažkas panašaus į ketvirto kurso kartojimą  

QUOTE(diora @ 2005 02 11, 10:45)
Aš šiemet baigiu magistrantūrą (anglų kalbotyra), ir mėginsiu stot į ekonomikos magistrantūrą  
 Nu optimistė aš, bet viena draugė baigus anglų įstojo (į mokamą aišku) ir dabar sėkmingai baiginėja, tai pagalvojau, kodėl gi man nestoti. Studijos tai 100% bus mokamos, nes kiek girdėjau antra magistrantūra visada mokama. Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt  
Visiškai sutinku. Nors dabar magistratura studijuoju siek tiek kitos specialybes bet tam paciam fakultete, tai patikekit manim, tas pats per ta pati. Net gailiuosiu kad ten pat stojau, nes papildomu ziniu gavau gal koki 10 proc. visa kita senai jau ismoktų tiesų kartojimas.
                redzike, o ka tu studijuoji? Itariu kad kazka su spec??

QUOTE(diora @ 2005 02 11, 10:45)
 Manau, kad baigti tos pačios specialybės magistrantūrą, kaip ir bakalauras, yra nesąmonė. Čia jau iš patirties galiu pasakyt  
Sutinku
nebent pats labai daug domiesi, bet tada jau savarankiškas mokymasis
NA, magistrantūros pirmas semestras labai priminė pirmą kursą, daug dalykų, svetimi dėstytojai, specialybe net nekvepia
                Dar vienas klausimėlis iškilo, tai verslo vadyba skirstoma į smulkesnių specializacijų vadybą, tokią kaip paslaugų vadyba, personalo vadyba, draudimo vadyba, gamybos vadyba, komercinė kokybės vadyba ir t.t.. Jeigu taip tai įdomu kurią geriau rinktis???

Magistrantura pabaigiau siek tiek maziau nei pries metus laiko. Istojau i mokama vieta, taciau po metu perejau i nemokama ir gavau stipendija. Galejau is kart po pirmo semestro dokumentus pateikti, kad i nemokama pereiti, bet jau pinigai buvo uz visus metus imoketi, o susigrazinti nebegalejau. 
Taigi, bet tokie variantai imanomi...

Taigi, bet tokie variantai imanomi...
QUOTE(RNT @ 2005 02 07, 13:09)
Sveika,
As irgi baigiau anglu filologija VU. Dabar mokausi VU magistratura Verslo Vadyba. Tai, kaip matai, galima, tik reikia baigti papildomus kursus. Apsilankyk VU ekonomikos fakulteto puslapy, ten issamiai paaiskina kas kaip. Svarbiausia, nepraziopsok, konkursas vyksta apie geguzes pabaiga....
P.s. Bet su leliuku taip sunku
 , bet imanoma 
As irgi baigiau anglu filologija VU. Dabar mokausi VU magistratura Verslo Vadyba. Tai, kaip matai, galima, tik reikia baigti papildomus kursus. Apsilankyk VU ekonomikos fakulteto puslapy, ten issamiai paaiskina kas kaip. Svarbiausia, nepraziopsok, konkursas vyksta apie geguzes pabaiga....
P.s. Bet su leliuku taip sunku
Tie papildomi kursai trunka metus. Kokia tikimybė, kad mane priims mokytis Verslo Vadybą jeigu juos pabaigsiu. Jie yra mokami, ir kiek tie kursai kainuotų???
                As taip pat studijuoju magistranturoje VU - klinikine psichologija. Labai norejau istoti, pavyko...o daba esu nevilty - nezinau kaip su darbais, kaip ir kur pritaikyti save...
padekite jei kas turite kokios informacijos kur galima realizuoti save ir nebloga atlyginima gauti su psichologijos specialybe

padekite jei kas turite kokios informacijos kur galima realizuoti save ir nebloga atlyginima gauti su psichologijos specialybe
                taip jau atsitiko, kad siemet baigiu bakalaura ir noriu stoti i magistra rysiai su visuomene. 

gal kas baiget? gal db studijuojat?
zinau, kad reikia laikyti stojamuosius egzaminus informacijos ir rysiu su visuomene, o pasiruosti savarankiskai tai praktiskai be sansu....
 nes literaturos saraselis netrumpas 
  o daug skaityt kaip zinia nemegstu 

gal kas zinot koki studenta ar destytoja kuris paruostu tiems egzams

aciu paciu

gal kas baiget? gal db studijuojat?
zinau, kad reikia laikyti stojamuosius egzaminus informacijos ir rysiu su visuomene, o pasiruosti savarankiskai tai praktiskai be sansu....
gal kas zinot koki studenta ar destytoja kuris paruostu tiems egzams
aciu paciu