QUOTE(rutaa @ 2008 11 06, 14:10)
na ir sulyginot

tai gal visus vaikus po skyrybų atiduodam tėvams augint nes mamos dar ims ir nužudys
vakar rodė panašų į Ingos atvejį Rusijoj... rusaitė ištekėjo už švedo, vėliau išsiskyrė ir dukrytę (dabar jai 5 metai) išsivežė į Rusiją... vyrelis už tai ją įkišo už grotų

laidos metu tėtis studijoje po metų pertraukos susitiko su dukra, tačiau jinai prie jo prieit nepanoro, sako "aš pasiilgau mamytės, grąžinkit man mamytę", o tėtušis jai girdint sako "jeigu jinai ir toliau spyriosis ir negrįš su dukra į Švediją ir toliau sėdės kalėjime"

tai tokia ta tėviška meilė
nesulyginau, tik priminiau ir tokį atvejį, kad visko būna, o ne kad tik mamos vaikus myli ir tik su jom vaikai saugūs ir laimingi auga

Ir mamų, ir tėčių visokių yra. Ta pati mama savus vaikus būna nevienodai myli. Pamenat jau gal prieš kokius 7-8 metus vieną mamą kurio dukrytės augo dėmesio ir meilės apsuptos, o jų broliukas Nedas trijų metukų sedėt nemokėjo, 7 kg svėrė
Papildyta:
QUOTE(edeina @ 2008 11 06, 14:44)
as nei ka teisinu,nei smerkiu,paprasciausiai man gaila mergytes,kuri yra pratus buti su mama.ir kuria taip netiketai ir ne paciu gudriausiu budu atskyre
Papildyta:
jei zinotum kur krisi,pagalve pasidetum

is esmes skirtingos istorijos ir skirtingos moterys,kad jas galetum sulygint.
Mergytės ir man gaila, ypač kad dabar yra svetimuose jai namuose, su jai mažia pažįstamais žmonėmis, nors jis ir tėvas, tos pačios mamos "dėka" dabar negali suprasti aplinkinių.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne