Įkraunama...
Įkraunama...

LUISA RINAU

QUOTE(Tosk @ 2008 11 14, 19:49)
O kaip be atsarginiu rubu??? As net vaziuodama y prekybos centra, turiu vaikui pilna aprangos pakeitima. Juk gali apsipilti, galiausiai gali supykinti.

ir batus taip pat lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Varusiote @ 2008 11 14, 20:12)
iš kur žinai kad atsivežė, o ne nupirko pakeliui parduotuvėje? ar Lietuvoje nėra parduotuvių tokių, kur vaikiškais rūbais prekiauja? g.gif Klaipėdietės - ar yra Klaipėdoje parduotuvių, kur prekiauja vaikiškais? mano kaime - yra  unsure.gif

todel kad aiskiai parode kaip jis masinoj is maisiuko rubus traukia doh.gif gal pirko ir LT,man tas pats,bet faktas tas kad buvo pasiruoses.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 11 14, 19:49)
O kaip jus isivaizduojat, atvykusius is kitos salies policininkus be reikiamu dokumentu ir vykdo sau teisinguma doh.gif Manot, kad musu policija turi daug patirties tokiose bylose? Na nieko dar pora meteliu, kokia desimtis nauju Ingu ir policininkai bus jau apsisviete...

as kalbejau kad galejo pasiskubint dar lietuvoje sulaikyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Elemire @ 2008 11 14, 22:14)
Taip susipažinus, susidurti teko nemažai. Daugelyje Vakarų šalių taip ir yra - jeigu atvestumėt dvimetį pyplį su ausų uždegimu, taip ir pramestų už durų, be jokių antibiotikų - tiesiogine to žodžio prasme. Nesusidūrus gal ir sunku patikėti, tačiau taip yra - tiesiog kitoks požiūris į vaikų gydymą. Reaguot gali kaip nori, bet antibiotikų be rimtos priežasties negausi - o jeigu rimta priežastis, tada važiuoji į ligoninę.

O ir su vyresniais vaikais dėl ausų uždegimo tu net į mokyklą negali neleisti - nes lankymas privalomas, ir tokia liga neskaitoma pakankama priežastimi, už neleidimą gali ir nemalonumų sulaukti iš valdiškų namų. Kadangi teismas vyko Vokietijoje, jie vadovavosi vokiška gydymo tvarka ko gero, dėl to ir atmetė tokias pažymas kaip nepagrįstas.

nu sory,bet nusisnekat totaliai doh.gif KIEKVIENA LIGA YRA PAVOJINGA VAIKUI.PASIKARTOSIU NEGYDAMO AR NETINKAMAI GYDAMO AUSU UZDEGIMO PASEKMES YRA TRAGISKOS,KURTUMAS,MENINGITAS,VEIDO PARALYZIUS IR INVALIDUMAS VISAM GYVENIMUI doh.gif beto mergaite buvo LT ir buvo priziurima LT gydytoju,tai jei atmete kad neatitinka ju istatymu,dar vienas irodymas kad jiems LT bananu respublika.babuinai=lietuviai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edeina: 14 lapkričio 2008 - 22:48
QUOTE(edeina @ 2008 11 14, 21:42)
ir batus taip pat lotuliukas.gif
Papildyta:

Papildyta:

nu sory,bet nusisnekat totaliai doh.gif KIEKVIENA LIGA YRA PAVOJINGA VAIKUI.PASIKARTOSIU NEGYDAMO AR NETINKAMAI GYDAMO AUSU UZDEGIMO PASEKMES YRA TRAGISKOS,KURTUMAS,MENINGITAS,VEIDO PARALYZIUS IR INVALIDUMAS VISAM GYVENIMUI doh.gif beto mergaite buvo LT ir buvo priziurima LT gydytoju,tai jei atmete kad neatitinka ju istatymu,dar vienas irodymas kad jiems LT bananu respublika.babuinai=lietuviai cool.gif

Po keliu kartu apvemtu vaiko batu, taip imu ir tai bigsmile.gif

Tai jei teisingai supratau, kad policija suzinojo, tik kai tevas su dukra jau buvo Rygoj...

Tau atrodo nusisnekejimas, man tai kasdienisko gyvenimo realybe 4u.gif Kad ir kaip bebutu keista, nu gyvi tie ju vaikai, kad ir kosejantys iki apsivemimo, snargliuoti iki keliu... Man tik pasiseke, kad finansiskai laikomes gerai, tai ramia dusia imu neapmokamas laisvas dieneles. Dabar kaip tik dukros grupej yra keli susirge uzkreciama vaikiska liga (nezinau jau kaip lietuviskai vadinas, na skausmingi pulinukai kai isberia) tai as jau nusiteikus vel imti neapmokamas atostogas (biuliotenio ta proga taip pat niekas neisraso).
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 14, 23:07)
nu gyvi tie ju vaikai, kad ir kosejantys iki apsivemimo, snargliuoti iki keliu... Man tik pasiseke, kad finansiskai laikomes gerai, tai ramia dusia imu neapmokamas laisvas dieneles. Dabar kaip tik dukros grupej yra keli susirge uzkreciama vaikiska liga (nezinau jau kaip lietuviskai vadinas, na skausmingi pulinukai kai isberia) tai as jau nusiteikus vel imti neapmokamas atostogas (biuliotenio ta proga taip pat niekas neisraso).

nu bet čia tai totalus košmaras blink.gif doh.gif O mes dar savo sveikatos apsaugos ir švietimo sistemas keikiam cool.gif Aišku, kai pagalvoji, tai ir karo, ir maro sąlygom gimdydavo tuos vaikus ir užaugdavo ten kokie 3 iš 8. Bet kad šiais laikais tokie dalykai vyksta civilizuotose šalyse, tai dar nebuvau iki šiol girdėjusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 15, 01:07)
Po keliu kartu apvemtu vaiko batu, taip imu ir tai bigsmile.gif

Tai jei teisingai supratau, kad policija suzinojo, tik kai tevas su dukra jau buvo Rygoj...

Tau atrodo nusisnekejimas, man tai kasdienisko gyvenimo realybe 4u.gif Kad ir kaip bebutu keista, nu gyvi tie ju vaikai, kad ir kosejantys iki apsivemimo, snargliuoti iki keliu... Man tik pasiseke, kad finansiskai laikomes gerai, tai ramia dusia imu neapmokamas laisvas dieneles. Dabar kaip tik dukros grupej yra keli susirge uzkreciama vaikiska liga (nezinau jau kaip lietuviskai vadinas, na skausmingi pulinukai kai isberia) tai as jau nusiteikus vel imti neapmokamas atostogas (biuliotenio ta proga taip pat niekas neisraso).

tada labai stebiuosi,nes nepazystu daugiau kas tampytusi batus blink.gif bet cia jusu teise mirksiukas.gif del ligu,tai ka galiu pasakyt,vargsai tie vaikai,man ju nuosirdziai gaila,kad tokie kvaili istatymai nepalieka galimybes pasidziaugt motinisku rupesciu.jusiskiams pasiseke 4u.gif policija suzinojo tuoj pat po pagrobimo,nes Inga iskart pranese,nelauke kol iki rygos nuvaziuos cool.gif bet kaip pas mus dazniausiai buna,suveike post faktum verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edeina @ 2008 11 14, 23:13)
policija suzinojo tuoj pat po pagrobimo,nes Inga iskart pranese,nelauke kol iki rygos nuvaziuos cool.gif bet kaip pas mus dazniausiai buna,suveike post faktum verysad.gif

šiek tiek patikslinsiu, Inga gi nežinojo, kad Michaelis su dukryte važiuos būtent į Rygą, tik paskui atsirado tokių spėlionių. Iškart buvo paskelbta mergaitės tarptautinė paieška ir tik jiems nuvykus į Rygos oro uostą tapo aiški jų buvimo vieta mirksiukas.gif Kertant sieną, dokumentų galėjo ir netikrinti, nes tai nebeprivaloma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 14 lapkričio 2008 - 23:16
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 14, 22:12)
nu bet čia tai totalus košmaras  blink.gif  doh.gif O mes dar savo sveikatos apsaugos ir švietimo sistemas keikiam  cool.gif Aišku, kai pagalvoji, tai ir karo, ir maro sąlygom gimdydavo tuos vaikus ir užaugdavo ten kokie 3 iš 8. Bet kad šiais laikais tokie dalykai vyksta civilizuotose šalyse, tai dar nebuvau iki šiol girdėjusi  blink.gif

Gal pasirodysiu kaip visiskai trenkta, bet man mielesne NO sveikatos sistema nei LT. Praeita rudeny dukrytei ausu uzdegimas prasidejo bunant LT, o sy rudeny esant namuose. Tai palyginus gydytojus.... Esu pasibaisejusi LT gydytojais ax.gif Tikiuosi sekantis kartas kada busiu priversta kreiptis pagalbos, bus negreitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 14, 23:29)
Gal pasirodysiu kaip visiskai trenkta, bet man mielesne NO sveikatos sistema nei LT. Praeita rudeny  dukrytei ausu uzdegimas prasidejo bunant LT, o sy rudeny esant namuose. Tai palyginus gydytojus.... Esu pasibaisejusi LT gydytojais ax.gif Tikiuosi sekantis kartas kada busiu priversta kreiptis pagalbos, bus negreitai 4u.gif

visumoj paėmus, aišku, kad LT ne pyragai cool.gif bet sakyčiau, daugiau ne dėl gydytojų nekompetencijos, o dėl žmoniškumo ir takto nebuvimo. Aš, kai prispiria reikalas, stengiuosi eiti privačiai, tai didelių problemų neiškyla rolleyes.gif

atsiprašau už offtopic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 14, 21:47)
Žodžiu, beviltiška su jumis diskutuot, nes pati nebelabai atsirenkat, ką čia rašot, rašot, kad tik rašyt  irnesakyk.gif

jau seniai taip galvoju, jau net nusibodo cia kazka irodyneti ar diskutuoti. tik uzeinu cia pasiskaityti, kaip luizai ir ingai sekasi unsure.gif
gal yra kokiu naujienu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 14, 21:47)
Žodžiu, beviltiška su jumis diskutuot, nes pati nebelabai atsirenkat, ką čia rašot, rašot, kad tik rašyt  irnesakyk.gif

Man jau irgi nebeidomu darosi, tik kai cituojat, kad kazka irodytumet be pilno posto tai bent pvz. zodeli istrinkit, nes tai reiskia pavyzdys, o ne visuma.

QUOTE(edeina @ 2008 11 14, 22:42)

Jie negalejo sulaikyti, kadangi vaiko globejas buvo tevas ir ta diena, ta valanda buvo numatyta perdavimo procedura. O kadangi mama nepasiruose jai (eilini karta padare kaip jai patogiau), anstolis velavo, paprasciausiai tevas galejo supanikuoti. O kad mama tikrai neparuos vaiko perdavimui (ir butent ji padare didele zala vaikui) labai aiskiai matesi.
Atsakyti
QUOTE(rutaa @ 2008 11 14, 21:30)
patikslinkit prašau apie kokią spaudos konferenciją kalbat smile.gif ?

apie tokią kad aiškina kad pagrobė, kaip vaikas klykė, kaip .... ir PO TO pareiškia - VAŽIUOJU RAŠYTI PAREIŠKIMO.
QUOTE(geleta @ 2008 11 14, 21:46)
taip negalima daryti, kaip jis, atplėšti vaiką nuo mamos unsure.gif
ir tuo labiau, kad vaikas jo unsure.gif

o jums tie du sakiniai neprieštarauja tarpusavyje? taigis vaikas ne tik mamos, bet ir jo.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2008 11 15, 10:32)

Jie negalejo sulaikyti, kadangi vaiko globejas buvo tevas ir ta diena, ta valanda buvo numatyta perdavimo procedura. O kadangi mama nepasiruose jai (eilini karta padare kaip jai patogiau), anstolis velavo, paprasciausiai tevas galejo supanikuoti. O kad mama tikrai neparuos vaiko perdavimui (ir butent ji padare didele zala vaikui) labai aiskiai matesi.

O jūs matėt kur parašyta, kad Inga ŽINOJO, kad būtent tą dieną numatytas vaiko perdavimas ??? Jei nesunku, įmeskit nuorodą rolleyes.gif Atrodo, skačiau viską, bet to nepastebėjau. Be to, kažkaip keista jei Inga ( žinodama, kad tuoj turės atiduoti vaiką) išėjo į kitą kabinetą. Ir Michaelio veiksmai keisti - jei jis tikras, kad Inga žino ir jaučiasi labai rami (vaikšto kažkur , o ne sėdi vaiką apsikabinus) - koks jam tikslas bėgti, vaiką rėkiantį nusičiupus.
Taigi, nepatingėkit, suraskit kur parašyta , kad ABI PUSĖS buvo informuotos apie perdavimą (visgi civilizuotoj šaly gyvenam ir ko gero taip turėtų būti pagal įstatymus g.gif )
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 11 15, 11:44)
apie tokią kad aiškina kad pagrobė, kaip vaikas klykė, kaip .... ir PO TO pareiškia - VAŽIUOJU RAŠYTI PAREIŠKIMO.

o jums tie du sakiniai neprieštarauja tarpusavyje? taigis vaikas ne tik mamos, bet ir jo.

Pasakė, kaip buvo, o spaudos konferencija vyko po to Miko automobilyje biggrin.gif O vaikui nepaaiškinsi, kad mol privalai, vaikeli, vienodai mylėti tėvą ir motiną, jis jau pats geriau už jus išmano, pas ką jis ant rankelių nori.
Atsakyti