QUOTE(rasssyte @ 2012 02 28, 19:50)
dekui uz paguoda

nu dar si menesi pabandysim, ir jei nepavyks, reiks kazko jau imtis.. tirtis, operuotis..

o kaip tavo savijauta po operacijos? kokiam mieste ioperavaisi? kaip viskas praejo? na is sypseneliu matyti kad gryzai gerom nuotaikom

linkiu kad dabar pavyktu suslaukti savo angelelio

o kiek laiko jus bandot suslaukti vaikelio?

cia butu jusu pirmasis ar ne?

jatus kaip noriu tureti savo dziaugsmeli...
Tai buvo mano apskritai pirmoji operacija, taciau viskas praejo super - nors karta gyvenime narkozes deka issimiegojau

(nes miegu jautriai ir gyvenimo peripetijas kiekviena nakti tesiu sapnuose, tad smegenine nelabai ir pailsi). Jau po poros valandu buvau pilna jegu ir pasiruosusi keliauti namo (ta beje ir padariau

) mane operavo dr. Alisauskas, operavausi grybo g. (draudima turiu, tai galiu sau tai leisti), aptarnavimas auksciausio lygio
susilaukti vaikelio mes negalim dar nedaug, tik 4-tas menuo buvo, taciau nuo pat pradziu atejus pa gine man pamate polipa, tad as ilgai ir nelaukiau

esam abu sveiki, jauni, sveika gyvenima vedam, tad tikiuosi, kad tas polipas cia kaltas

) taip, jeigu bus, tai bus pirmasis musu vaikiukas
dabar jauciuosi puikiai, kraujavau po operacijos absoliuciai minimaliai, o jegu turejau su kaupu. Dar vienas pliusas, kad dabar "namine reabilitacija" uzsiema mano katyte, kuri gulineja ant manes ir visaip mane "gydo"

o anksciau tai nesulauksi tokio jos svelnumo priepoliu
o siap i viska ziurekit optimistiskai, kovokit uz savo laisve ir sveikata