QUOTE(izabelec @ 2013 06 18, 07:00)
o kai man dare ekoskopa tai buvau katik po menesiniu ir nemate :-( o kai dare pries pat menesines tada sake kad yra
Kiek skaičiau rekomendavijų, tai siūlo ecoskopiją atlikti iškart po mėnesinių.
Bet man po jų irgi nieko nematė, liepė ateiti prieš jas. Nors visur rašo, kad dėl išaugusios gleivinės netikslinga darytis, nes nesimatys arba matysis įvairūs gleivinės išklilimai.
Bet nuėjus prieš mėn. man kaip tik rado. Bandžiau sakyti, kad gal netikslu dabar žiūrėti, į ką gydytoja atsakė, kad polipas meta šešelį ir matosi.
Buvau kelis kartus pas skirtingus gygytojus, tai kai vienas mato, kitas nemato, kitą kartą atvirkščiai.
Dabar ir pati abejoju ar ten polipas. Kokie Jums požymiai, kada teplioja?

Man kai po gimdymo atsinaujino mėnesinės, po trečio ciklo prasidėjo rudos išskyros maždaug 11-12 ciklo dieną, trunka 2 dienas, bet mažai, užtenka kasdieninio įkloto. Tas dienas jaučiu kažkokį nežymų patempimą ar tai gimdoj ar šoniuke. O šiaip jokių skausmų nei prieš nei po mėn.Pats ciklas reguliarus. Gal pagausėjo mėnesinės (2-3 dieną kai pačios gausios, tai krešulių yra, bet kiek save pamenu jų visada kažkiek buvo).
Internete radau, kad patepliojimas iki ciklo 14 dienos, gali būti ovuliacijos požymis. Retai kam būna, bet būna.