Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos polipai

QUOTE(inmama @ 2009 02 17, 21:12)
sveiki merginos, 4u.gif
o tuos polypus darant echoskopija idomu ar mato?
kaip jums juos rado?  4u.gif

Nežinau kaip tiksliai vadinasi tas aparatas - ultragarsinis "mikrofonas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2009 02 17, 22:12)
sveiki merginos, 4u.gif
o tuos polypus darant echoskopija idomu ar mato?
kaip jums juos rado?  4u.gif

man kaip apsilankiau pas gydytoja del gausiu mmm dare echoskopija ir nieko nemate, kai pakrtotinai apsilankiau po 3 menesiu itare kad yra polipas, nes mate kazkokiu seseliu. bet ir tai nebuvo tikras. sake kad laparaskopija daris operacijos metu ir tada viska aiskiai matys ir jei ras pasalins. man pasalino 2cm dydzio ir 1cm plocio, ar cia skaitosi didele ar maza? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, visai nesenai isitraukiau i jusu pokalbius, yra taipogi man labai aktualiu temu. Taip pat susiduriau su beda belaukiant gandru.. verysad.gif nesenai nustate kad gimdoje yra polypas. atliko hysteroskopija ir issiunte tyrimams del pyktibiskumo. Atsakymas neigiamas...tai gal tai pades susilaukti vaikelio..
Gal zinote aar skausminga procedura, kai gyditojai stebi ir kazkokiu tai budu leisdami skysti gimdoje stebi pratekamuma per kiausintakius?
Atsakyti
man jau pasalino polypa..jokiu skausmu viskas lyg ir ok...tik kad vis mintys kamuoja kodel iki tol negalejau pastoti...ar tik del to ar kitu priezasciu...o gal zinote kiek laiko po hysteroskopijos ir polipo pasalinimo negalima pastoti?
Atsakyti
QUOTE(love2live @ 2009 03 13, 15:29)
Sveikos mergaites, visai nesenai isitraukiau i jusu pokalbius, yra taipogi man labai aktualiu temu. Taip pat susiduriau su beda belaukiant gandru.. verysad.gif  nesenai nustate kad gimdoje yra polypas. atliko hysteroskopija ir issiunte tyrimams  del pyktibiskumo. Atsakymas neigiamas...tai gal tai pades susilaukti vaikelio..
Gal zinote aar skausminga procedura, kai gyditojai stebi ir kazkokiu tai budu leisdami skysti gimdoje stebi pratekamuma per kiausintakius?

Manau, kad neskausminga - tiesiog įsivaizduoja - jie prileidžia kontrasto ir paskui kažkokiu būdu (gal rentgenu g.gif ) žiūri ar praeina. Nežinau blush2.gif

QUOTE(love2live @ 2009 03 13, 15:46)
man jau pasalino polypa..jokiu skausmu viskas lyg ir ok...tik kad vis mintys kamuoja kodel iki tol negalejau pastoti...ar tik del to ar kitu priezasciu...o gal zinote kiek laiko po hysteroskopijos ir polipo pasalinimo negalima pastoti?

Kur šalino? Per kiek laiko atsigavai po narkozės? Manęs laukia šita procedūra. O pas gydytojus neklausei dėl pastojimo g.gif Juk jie turėjo pasakyti g.gif
Atsakyti
na man salino polypa gimdoje. atsigavau po operacijos ir jauciausi gerai, jokiu skausmu na lyg niekur nieko thumbup.gif o is ligonines paleido ta pacia diena i pavakare, nes jauciausi gerai. dabar daktarai liepe pora menesiu pagerti hormonus, o tada bandyti pastoti. Kaip man paaiskino jog tai galbut dalinai ir galejo buti nepastojimo priezastis, o seip zinoma tikiuosi pastoti..
O gal kas is jusu galetu parekomenduoti Vilniuje kokia gera specialiste, noreciau issamiai pasidaryti tyrimus...visus reikalingus, padedancius issiaiskinti nepastojimo problema?! Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
na man taip pat buvo polipas. tik jau labai kazkaip keistai jis ten atsirado. kai pirma karta po gimdymo susirgau mmm, tai jos tesesi labai ilgai ir kai nesibaige jau 14 dienu kreipiausi pas savo gine, ji skyre kazkokiu vaistu (nepamenu), kai jie nepadejo bande paziureti bet nesimate, tad, "migde" ir apziuredama rado polipa. aciu dievui nepiktybini. namo isleido ta pacia diena, mat mazas leliukas namie lauke.
Atsakyti
QUOTE(love2live @ 2009 03 15, 14:06)
na man salino polypa gimdoje. atsigavau po operacijos ir jauciausi gerai, jokiu skausmu na lyg niekur nieko  thumbup.gif  o is ligonines paleido ta pacia diena i pavakare, nes jauciausi gerai. dabar daktarai liepe pora menesiu pagerti hormonus, o tada bandyti pastoti. Kaip man paaiskino jog tai galbut dalinai ir galejo buti nepastojimo priezastis, o seip zinoma tikiuosi pastoti..
O gal kas is jusu galetu parekomenduoti Vilniuje kokia gera specialiste, noreciau issamiai pasidaryti tyrimus...visus reikalingus, padedancius issiaiskinti nepastojimo problema?!  Is anksto dekoju  4u.gif

Kadangi nei vienos išskyrus Usonienę nežinau - tai gal pabandyk pas ją g.gif
Man irgi vakar pašalino, ir išvažiavau namo 4u.gif
Atsakyti
Ilindau pas jus ieskoti kazkokiu kitokiu budu, kad nereiktu operuotis g.gif Jau karta teko patirti ta procedura, o ir be jos turejau jau 4 narkozes. Tai sitai mane baugina doh.gif Teks ieskoti kitokiu iseiciu kitur. 4u.gif
Atsakyti
Labukas, prisijungiu ir as pas jus mirksiukas.gif
Mano istorija - nepastojimas 2 metai, atlikti visi reikalingi tyrimai - normose, vyro tyrimai geri, zodziu kaip ir liuks viskas. pirmus metus lankiausi ne pas nevaisingumo spec. o pas paprasta gine (kokia durna buvau doh.gif ) o kai pas spec.apsilankiau, aisaku pakartojom tyrimus vel viskas ok, nusiunte diagnostinei laparoskopijai. Jos metu rado daug saaugu gimdoje, uzakusius kiausintakius, nunykusias fimbrijas (ziuzeliai ar useliai padedantys kiausineliui judet i gimda jei gerai supratau). Pakraupau. Aisku kiek ejo tu saaugu atidalino, kiausintakius "prabade" na ir laukiam toliau. po poros menesiu dariau gimdos nuotrauka - kaip kazkuri mergina sake kad per kiausintakius i gimda leidzia kontrasta, ir daro rentgeno nuotraukas. Asmeniskai man - ziauriai skaudejo, bet GN buvo reikalinga paziureti ar ataugo saaugu, ar kiausintakiai pratekami bent kiek tapo. Rezultatas vienas pratekamas ne puikiai bet normaliai, o kitas vos vos, bet pratekamas thumbup.gif Na ir vel bandymai nestuke.gif bet nieko...Dar po keliu menesiu, aptiko polipa gimdoje apie 2 cm, cia jau nemazas kaip polipas taip sake. Na, atliko pries savaite histeroskopija, ta pacia diena vakarop isleido namo. Siaip nepasakyciau kad skauda ar kas bet neramina mane kraujavimas - tepliojimas.

Taigi papasakojus savo istorija, noreciau paklausti ar jums tepliojo, kraujavo, jei taip tai kiek mazdaug laiko? Nes galvoju jau savaite kaip ir liautis turetu... g.gif

Nu ir prirasiau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 05 26, 21:04)
Labukas, prisijungiu ir as pas jus  mirksiukas.gif
Mano istorija - nepastojimas 2 metai, atlikti visi reikalingi tyrimai - normose, vyro tyrimai geri, zodziu kaip ir liuks viskas. pirmus metus lankiausi ne pas nevaisingumo spec. o pas paprasta gine (kokia durna buvau doh.gif ) o kai pas spec.apsilankiau, aisaku pakartojom tyrimus vel viskas ok, nusiunte diagnostinei laparoskopijai. Jos metu rado daug saaugu gimdoje, uzakusius kiausintakius, nunykusias fimbrijas (ziuzeliai ar useliai padedantys kiausineliui judet i gimda jei gerai supratau). Pakraupau. Aisku kiek ejo tu saaugu atidalino, kiausintakius "prabade" na ir laukiam toliau. po poros menesiu dariau gimdos nuotrauka - kaip kazkuri mergina sake kad per kiausintakius i gimda leidzia kontrasta, ir daro rentgeno nuotraukas. Asmeniskai man - ziauriai skaudejo, bet GN buvo reikalinga paziureti ar ataugo saaugu, ar kiausintakiai pratekami bent kiek tapo. Rezultatas vienas pratekamas ne puikiai bet normaliai, o kitas vos vos, bet pratekamas thumbup.gif  Na ir vel bandymai  nestuke.gif  bet nieko...Dar po keliu menesiu, aptiko polipa gimdoje apie 2 cm, cia jau nemazas kaip polipas taip sake. Na, atliko pries savaite histeroskopija, ta pacia diena vakarop isleido namo. Siaip nepasakyciau kad skauda ar kas bet neramina mane kraujavimas - tepliojimas.

Taigi papasakojus savo istorija, noreciau paklausti ar jums tepliojo, kraujavo, jei taip tai kiek mazdaug laiko? Nes galvoju jau savaite kaip ir liautis turetu... g.gif

Nu ir prirasiau doh.gif  ax.gif

Atsakyti
Jungiuosi ir as cool.gif
rado gimdoje polypa, jau prisiregistravau histeroskopijai. Sutareme su gydytoja kad penktadieni padarys ryte man operacija ir vakare paleis, labai nenoriu imti biliotenio, tad savaitgali atsigausiu namuose ir pirmadieni zadu eiti i darba(Darbas nesunkus). Noriu pasiteirauti merginu kurioms dare sia operacija, ar galima apsieiti ir be biliotenio?kaip jautetes po operacijos?
beje kiek supratau pjuviu nedarys g.gif viska atliks per apacia
Atsakyti