Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

Savaime aiskus dalykas kad kuo mazesnis miestas tuo pigiau bus viskas, na bent jau dazniausiai taip buna, bet tai jusu sveciai kazkaip tures atvaziuoti iki siauliu... o is kur jie? vilniaus ar klaipedos ar paciu siauliu? Jei is Siauliu tai viskas lyg ir nieko, bet jei ne tai ipareigosit zmones pacius su savo masinom vaziuoti ar uzsakysit kazka? jei uzsakinesit tai gali ir brangiau gautis... reik viska labai gerai apgalvoti...
na man asmeniskai svarbu ne tik tai kad mes gerai atsvestume, bet kad ir sveciams butu viskas patogu, todel ir mes ziurim kad butu kuo arciau klp...
Beje kas liecia sodybas ne klp, man nereali yra Kirksnove... netoli Raseiniu lygtais... arba dar faina Moletu rajone Santa barbara... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveciai is visos Lietuvos, dalis is uzsienio (Klaipeda, Palanga, Siauliai, Marojampole, Vilnius). Taigi bet kokiu atveju teks daugumai vaziuoti. Vaziuos savo transportu. Taip jau buna, kai abu jaunavedziai kile is skirtingu miestu, patys gyvenam sostineje, draugai irgi, o gimines visur:) Aisku butu patogu, kad nereiktu belstis 100-200km iki sventes, bet kitaip vistiek nebus. Kur be svestume.
Tai tik derinsim svente butinai sestadieni, kad niekam nereiktu dar laisvu dienu papildomai imti (draugai dare penktadieni ir taip pat toli vaziuoti reikejo. Nelabai malonu, kad del to reikejo imti laisva diena.) ir zinoma ne ryte, o po pietu, kad visi be problemu spetu atvykti ir nereiktu niekam 7h keltis ryte:)

QUOTE(Ruta7777 @ 2009 08 17, 15:09)
Savaime aiskus dalykas kad kuo mazesnis miestas tuo pigiau bus viskas, na bent jau dazniausiai taip buna, bet tai jusu sveciai kazkaip tures atvaziuoti iki siauliu... o is kur jie? vilniaus ar klaipedos ar paciu siauliu? Jei is Siauliu tai viskas lyg ir nieko, bet  jei ne tai ipareigosit zmones pacius su savo masinom vaziuoti ar uzsakysit kazka? jei uzsakinesit tai gali ir brangiau gautis... reik viska labai gerai apgalvoti...
na man asmeniskai svarbu ne tik tai kad mes gerai atsvestume, bet kad ir sveciams butu viskas patogu, todel ir mes ziurim kad butu kuo arciau klp...
Beje kas liecia sodybas ne klp, man nereali yra Kirksnove... netoli Raseiniu lygtais... arba dar faina Moletu rajone Santa barbara...  mirksiukas.gif

Atsakyti
na taip... tada jau isvis jums sunku kazka organizuot kad visiem gerai butu... na mano drauges vestuves ukmergej bus o jos visi draugai ir gimines is klp, bet vyro ukmergej, trauke burtus ir istrauke ukmerge... mums irgi nelabai patinka kad reiks vaziuot patiem, na del to kad po to grizineti sunku... pavarge busim po dvieju dienu baliaus, bet kitaip neiseina... smile.gif svarbiausia kad jaunieji butu laimingi smile.gif
Atsakyti
Sekmes mergaiciukes. O as ko gero keliauju pas Siauliu nuotakeles, visgi apsisprendem daryti Siauliuose. ir pirslius Siauliskius paemem tai jau turbut nebesiblaskysim. Tik dar kelias vietas Aplink Siaulius paziuresim. Jei kam idomu - gavau dar info is Navalio Klaipedoje:
"kadangi turime keleta restoranu,tai viename is ju
tilptu 65 asmenys prie bendro stalo arba prie atskiru astuonvieciu
staliuku,sokiams ir muzikantams vietos uzteks.Kadangi tai vestuves,
siulyciau vienam asmeniu skirti nuo 80 iki 100 litu.Jums palankiomis
kainomis pasiulysime alkoholi, bei saldu stala.
Jei trumpu laiskeliu sudominome,parasykite bendrausime toliau, atsiusdami
pasiulyma vestuvems."

Faktas, kad alkoholis is ju, bet va maistui tektu isleisti maziau nei Ablingoje ar Gaspadoje, be to jei svesti viena vakara nereiktu sveciu is toli i Klaipeda parvesti.
Gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 08 24, 09:30)
Sekmes mergaiciukes. O as ko gero keliauju pas Siauliu nuotakeles, visgi apsisprendem daryti Siauliuose. ir pirslius Siauliskius paemem tai jau turbut nebesiblaskysim. Tik dar kelias vietas Aplink Siaulius paziuresim. Jei kam idomu - gavau dar info is Navalio Klaipedoje:
"kadangi turime keleta restoranu,tai viename is ju
tilptu 65 asmenys prie bendro stalo arba prie atskiru astuonvieciu
staliuku,sokiams ir muzikantams vietos uzteks.Kadangi tai vestuves,
siulyciau vienam asmeniu skirti nuo 80 iki 100 litu.Jums palankiomis
kainomis pasiulysime alkoholi, bei saldu stala.
Jei trumpu laiskeliu sudominome,parasykite bendrausime toliau, atsiusdami
pasiulyma vestuvems."

Faktas, kad alkoholis is ju, bet va maistui tektu isleisti maziau nei Ablingoje ar Gaspadoje, be to jei svesti viena vakara nereiktu sveciu is toli i Klaipeda parvesti.
Gal kam pravers.

na man kazkaip nelabai Navalio kaina schmoll.gif vien maistui 80 -100 lt/asm. + atskirai saldus ir alkoholis su antakainiu, be to teko vienam restorane buti labai jau ten maistas buna "apskaiciuotas", kad nepatogu pries svecius pasidaro. O jei dar svecius apnakvindint reik doh.gif tai galutiniame variante gausis 350 zmogui blink.gif . O sodybose kiek teko dometis i ta kaina iskaiciuota viskas apart alkoholio
Atsakyti
Gal kas girdejot apie sodyba priesais zaliaji sleni? Lingiu sodyba...? g.gif
Atsakyti
Kokias sodybas Klaipedos, Kretingos, Skuodo rajone galima issinuomoti iki 2000lt? g.gif Cia kaina vien tik nuomos, be maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2009 08 25, 11:04)
Kokias sodybas Klaipedos, Kretingos, Skuodo rajone galima issinuomoti iki 2000lt?  g.gif  Cia kaina vien tik nuomos, be maisto  ax.gif

nebandei ziureti countryside.lt ?
Atsakyti
Kai ieškojome kur švęsti savo vestuves Klaipėdos raj., norėjome, kad tai būtų kokia sodyba, kad būtų kiemelis ir pan.. Vestuvėse buvo apie 70 svečių, todėl reikėjo rasti sodybą su didele sale, negalvojome, kad tai taip sunku doh.gif Žodžiu, savo vestuves šventėme sodyboje "Stončių sodai"... Aplinka, pastatai, salė wub.gif Tačiau kaina tikrai nemaža ir didelis minusas tai, kad ten neruošia maisto ir nėra net pusės tiek miegojimo vietų schmoll.gif buvo pažadėta, jog iki mūsų vestuvių bus pastatytas pastatas, kuriame bus dar papildomai vietos žmonių miegojimui, ir likus kelioms savaitėms iki vestuvių, sužinojome, jog tas pastatas įrengtas nebus doh.gif žodžiu, vestuvių išvakarėse tempėm čiužinius, patalynę - ruošėm vietas miegojimui doh.gif bet nežiūrint į tai, viskas buvo super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@r@ @ 2009 08 25, 14:11)
Kai ieškojome kur švęsti savo vestuves Klaipėdos raj., norėjome, kad tai būtų kokia sodyba, kad būtų kiemelis ir pan.. Vestuvėse buvo apie 70 svečių, todėl reikėjo rasti sodybą su didele sale, negalvojome, kad tai taip sunku doh.gif Žodžiu, savo vestuves šventėme sodyboje "Stončių sodai"... Aplinka, pastatai, salė wub.gif 

drinks_cheers.gif ten tikrai faina... bet kaina- kosmine... na jei daug zmoniu tai gal ji atsiperka, bet mes planuojam tik apie 30... uz 8000, taip kaip jie skelbias dabar savo kaina- mes galim issinuomot sodyba, seimininkes, nusipirkt alokoholi ir turbut dar uz vedeja ieitu suma... doh.gif
Atsakyti
Na ka gi... nelabai cia kas pasakoja kanors ir dalinasi informacija, bet parasysiu info kuri gavau is sodybu savininku:
"Gaspada"
ia pradziu jie man prase- vienai dienai 120 lt zmogui, bet kolkas nerezervuoja kitiems metams vienai dienai..Dviem dienoms sake gaunasi apie 220 lt zmogui, taciau sutarties suma turi buti ne mazense nei 8 000 lt, taigi i sia sodyba priima tik dideles grupes...

Lingiu sodyba, priesais zaliaji sleni... Labai jauki grazi sodyba, o ir seimininke faina labai pasirode thumbup.gif bet ten kainos yra uz kiekviena dalyka atskirai: banketine sale pirmai dienai 1000 lt, maistas zmogui 100-120 lt zmogui... nakvyne: 50 litu zmogui, 300lt jaunavedziu kambarys, kuris buna su papuosimais romantiskais sampanu ir t.t. antra diena pusryciai sake apie 20-25 lt zmogui ir eina antra diena kita salyte jei yra iki 40 zmogeliuku, dvi pirtys ir baseinas... sitas kompleksas antrajai dienai kainuoja po 150 lt/val.
Zodziu kaina Lingiuose nera mazai, bet apziurejus mums patiko...
Atsakyti
Aš taip pat galiu papasakoti įspūdžius iš sodybų, kurias teko aplankyti ieškant savosios išsvajotos laimės vietelės. mirksiukas.gif

Pati pirma aplankyta sodyba buvo "Gaspada" , bet apie ją nieko negaliu pasakyti, nes ji mano dienai jau užimta, tai net nieko nebeklausinėjau, tiesiog pamačiau, kad ten graži gamta.
Sekantis kelionės tikslas buvo mosėdyje esantys svečių namai "Kaštonas". Pats pirmas vaizdas atsiminus šią sodybą, tai begalo gražus baseinas ir pirtys, kurios tikrai paliko gerą įspudį 4u.gif , tačiau man reikėjo gražios pokylių salės, kur laisvai sutilptu 40 žmonių ir nereikėtu stumdytis šokant, bei didelės erdvės lauke. Pokylių salė ten yra, bet ji man pasirodė per maža ten suneštiems ąžuoliniams stalams ir plačioms medinėms kėdėms. Tiesiog man ji pasirodė per maža, nes per tuos stalus nemačiau realiai vietos šokiams, aišku čia irgi nebūtų buvusi bėda, nes šalia salės yra kiemas, kuriame poros laisvai galėtų suktis. Labiausiai man nepatikęs dalykas buvo tas, jog per mažai lauke erdvės, man norejosi, kad išėjusi į lauką galėčiau grožėtis akimis neaprėpiama žaluma ir vandens telkiniu, deja ten nieko panašaus nebuvo, ten tiesiog aptverta sodyba su savo kokia 40 arų į kuriuos sutalpinti trys nemaži pastatai. Tačiau pliusas yra palyginti nedidelės kainos, nes žmogui su maistu ir nakvyne išeina apie 170 lt. Miegojimui yra neblogi kambariai su tualetais ir dušais, tik kokie du ar trys kambariukai turi bendra duša. Viskas labai tvarkinga ir įėjus kvepia švara. Pati nesu ten nieko šventusi, bet girdėjau, kad maistas ten skanus. Turi atskirą jaunųjų kambarį.
Kita aplankyta vieta - A. Skiezgilienės kaimo turizmo sodyba esanti Lenkimuose thumbup.gif . Visų pirma galiu pasakyti, kad labai maloni šeimininkė. Salė šviesi, erdvi su labai gražiai apdengtais stalais ir medinėmis kėdėmis, kurios turėtu kitai vasarai turėti tuos gražius užmaunamus medžiaginus papuošimus. Jauniesiems skirtos dvi didelės kėdės primenančios sostus. Šokių salė yra atskira nuo pobuvių salės, jas skiria nedidukas kolidoriukas. Miegamieji taip pat gražūs, švarūs, erdvūs, visur normalios dvigulės lovos. Taip pat yra atskiras jaunųjų kambarys. Kaina su nakvyne nuoma ir maitinimu išeina 180 lt žmogui. Išskirtinumas tas, kad duoda du karštus pirmą dieną, taip pat karštus pusryčius (būna net keturių rūšių sriubos) ir karštus pietus.
Kitas tris vietas radau darbėnuose. Viena pokilių salė su pirtimi yra važiuojant link japoniško sodo, kaip ir kas nedaug galiu pasakyti, nes savininkas pasirodė labai grubus, nemalonus. Neleido net apsižvalgyti, nes jo salė talpina tik 30 ar 35 žmones, tik tiek spėjau pamatyti, kad aplinka nebloga ir ežeras ar kažkas kitas yra. Kita sodyba irgi buvo netoli šitos. Jos pastatai atrodo labai seni, visi labai pilkai juodi. Pokyliu salė su eilinėmis staltiesėmis dengtais stalais ir senoviniais suolais be atkalčių, kurie dengti baltomis drobulėmis, girgždinčiomis tamsiomis grindimis ir mažyčiais langeliais, kurie turi trumpas languotas užuolaidas. Man ši sodyba nepatiko, bet žmonėms, kurie nori vestuvių ar švenčių senovinėje sodyboje gal ir patiktų... Trečią kaimo sodybą radau prie kašučių ežero. reklamoje yra sakoma, kad sodyba talpina iki 90 žmonių. Galiu pasakyti, kad man tai buvo pati baisiausia iš visų matytų sodybų. Visų pirma stalai dengti ta vadinama "klijonke", mediniai suolai, man pasirodė visa salė pilka ir tamsi. vasarą vestuves jie daro didelėje terasoje, kur grindys medinės su kelių centimetrų tarpais tarp lentų. Neįsivaizduojų kaip ten reikėtų vaiščioti su aukštakulniais, o ką jau kalbėti apie šokimą. blink.gif Miegamieji - tai patalpa palėpėje su vienas šalia kito pamestų įvairaus dydžio čiužinių. Už šios patalpos yra kita, kuri gali būti jaunųjų arba gali dar padėti kažkiek čiužinių kitiems. Ten tie "miegamieji" švelniai tariant skleidė nemalonų kvapą ir tikrai nesinorėjo pirmos povestuvinės nakties praleisti ten. schmoll.gif Taigi visos trys sodybos man nepasirodė mielos ir patrauklios todėl ir apie kainas nieko nesužinojau.
Vėliau nuvažiavau į Račkauskų sodybą. Kai žiūrėjau internete man ji pasirodė pasakiška, na ji ir yra labai graži. Salė tikrai prabangi, šviesi, patogios minkštos kėdės, bet kažkaip bent man tai nuotraukose ji gražesnė nei realybėje ir kaina žmogui yra 250 lt su vienu karštu per pirmą dieną. thumbup.gif Gal taip pasirodė todėl, kad pakeliui radau savo svajonių vietą ir manęs ji nebesudomino blush2.gif . Pati gražiausia mano rasta sodyba ar vieta - žirgynas "Pegasas" wub.gif . Internete apie jį nieko neradau. Jis randasi Pozingių kaime, Agluonėnų seniūnijoje. Nežinau, bet jame man viskas patiko ir neturiu prie ko prikibti. Tiesiog įėjau ir supratau, jog nieko man daugiau nereikia, noriu, kad pati gražiausia gyvenimo diena būtų būtent čia, o dar ir žirgai netoliese... wub.gif

Tiek rašiau tiek rašiau, kad ir pavargau... doh.gif
Atsakyti