Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

Rodykliuke aciu uz komentarus apie sodybeles 4u.gif
mes siandien dar buvome gargzduose sodyboje. Editos ir Evaldo vadinamoji... na man ten sale erdvi, faina... yra baseinas didelis ir pirtis, bet miegamos vietos doh.gif na uztai kainos padorios: 140 lt zmogui jei sestadieni pobuvis iki sekmadienio 14 valandos tik su pusryciais, arba 160 lt zmogui iki 17 val...
dar girdejom kad dumpiu pirtis restauruota kazkiek tai tai bandysim sia savaite dar nulekt...
beje siandien galvojom nuvaziuoti i Pegasus ta zirgyna nes netoli buvom, bet pamirsom doh.gif na dar yra daug laiko mums biggrin.gif
Atsakyti
rodykliuke kiek Pegase zmogui?! apie visas parasei o apie pegasa neminejai nieko apie kainas...
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 08 25, 09:15)
nebandei ziureti countryside.lt ?

Aisku, kad ziurejau 4u.gif
Ale kiek issiuntinejau uzklausimu, tai kainos prasidedu nuo 2000lt, o man reikia siek tiek pigesnes sodybos. Esu nusiziurejusi pora sodybu, bet aisku grozio ten neerdaugiausiai... g.gif Na baisu nera, bet buna ir graziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2009 09 01, 10:32)
Aisku, kad ziurejau  4u.gif
Ale kiek issiuntinejau uzklausimu, tai kainos prasidedu nuo 2000lt, o man reikia siek tiek pigesnes sodybos. Esu nusiziurejusi pora sodybu, bet aisku grozio ten neerdaugiausiai...  g.gif  Na baisu nera, bet buna ir graziau  lotuliukas.gif

dar viena sodyba yra vaziuojant nuo kretingos link darbenu.. beveik jau privaziavus darbenus... mes jos neziurejom is vidaus, tad nezinau kaip ten, bet is lauko visai nieko atrodo...Ten privaziavus ant slokbaumo yra uzdetas numeris... sake talpina daug zmoniu bet nepasake tikslaus skaiciaus, o kaina: jei nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, na kad seimininkes spetu paruosti viskas tai sake apie 1600 lt....
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 06, 11:11)
kavine-restoranas  ir viesbutis "Gabija". asmeniui 150

ar tai palangos viezbutis gabija?
Atsakyti
Sveikos mergaites, atsvenciau savo vestuves rugpjucio 29d. ir galiu pasidalinti paciais geriausiais ispudziais ir Radailiu Dvaro. Kaina 2 dienom tik 150lt. Jaunavedziu kambarys 100lt. Valgis skanus, padavejos paslaugios, gal tik kiek per letos. Bet visa kita buvo puiku. 4u.gif
O mes dar ir vietini klouna uzsisakeme, tai visi sveciai tiesiog myzo i kelnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kas esat girdeje apie Kursiu kaima?Labai grazi vieta (is foto),bet kai parasiau uzklausima visa savaite jokio atsakymo.Kaip suprantu jie najai atsidare,tai gal dar nesiskubina priimt uzsakymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretoria @ 2009 09 06, 20:51)
Laba,

Gal kas esat girdeje apie Kursiu kaima?Labai grazi vieta (is foto),bet kai parasiau uzklausima visa savaite jokio atsakymo.Kaip suprantu jie najai atsidare,tai gal dar nesiskubina priimt uzsakymu? g.gif

man is foto sita vieta irgi labai super, bet kai nuvaziavau paziureti doh.gif aplinkui visur vyksta statybos... dideli dangoraiziai stovi... nu zodziu... pati sodybos teritorija labai grazi o kas uz tos teritorijos tai siaubelis... del kainu nieko nezinau...
Atsakyti
* Sodyba Kretingos rajone, kaina apie 2500lt
www.cigonaliai.lt

* Sodyba "LAUKDVARIS", Kretingos rajone., uz Darbenu, Laukzemes km., apie 2500lt
www.laukdvaris.lt

Papildyta:
http://www.sodyboska...Zvelsos-pirtis/
Klaipedos raj., Vezaiciu sen., Tilviku km.
Papildyta:
http://www.sodyboska...udriaus-sodyba/
Rietavo savivaldybeje

http://www.svirnelis.lt/ Plunges raj.
http://www.mexicana.lt/ Klaipedos raj.
http://www.sodyboska...sodyba/Strykis/ Klaipedos raj., Dreverna
Atsakyti
Labas, gal kas nors sventete savo svente Smelio take, Palangoj? 4u.gif paziurejau ju internetini puslapi ir susilydziau blush2.gif bet turbut kainos ten beprotiskos, jeigu visa ta vilna nori issinuomoti... doh.gif busiu dekinga uz atsakymus ir komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liutasirde @ 2009 09 08, 14:04)
Labas, gal kas nors sventete savo svente Smelio take, Palangoj?  4u.gif paziurejau ju internetini puslapi ir susilydziau blush2.gif bet turbut kainos ten beprotiskos, jeigu visa ta vilna nori issinuomoti...  doh.gif busiu dekinga uz atsakymus ir komentarus  4u.gif

labukas... nesenai tik isgirdau apie ja ir kolkas nieko tokio nezinau... tik tiek kad man atrodo ten pobuviu sales kaip ir nera...tik tas restoranelis kuriame telpa iki 30 zmoniu. Sake man kad ten kainos nedideles, bet pati nieko nesiklausinejau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 08, 15:56)
labukas... nesenai tik isgirdau apie ja ir kolkas nieko tokio nezinau... tik tiek kad man atrodo ten pobuviu sales kaip ir nera...tik tas restoranelis kuriame telpa iki 30 zmoniu. Sake man kad ten kainos nedideles, bet pati nieko nesiklausinejau... smile.gif

man tokio restoranelio per akis bigsmile.gif bus tik artimiausi artimiausi zmones - tevai, broliai ir seses su vaikais, dar keli draugai. tai tik apie 15 zmoniu kol kas suskaiciuojam ax.gif reiketu laiskeli parasyt del tos vilos... bet nesitiki, kad kainos nedideles, tie kambariai jau gana nepigiai kainuotu doh.gif siaip planavom vienos dienos svente, patys pasilikti kokiam viesbutuke prie juros, o artimuosius isvezt namo su autobusiuku, tai dabar net nezinau... jei jau imti ta vieta, tai turbut su nakvyne reiktu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutasirde: 08 rugsėjo 2009 - 15:11