Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

Jo, maistas plius gėrimai, bet manau labai ribotais kiekiais dar. Aišku, priklauso, ką gert norėsi ir ką valgyt. Vieta nepakartojama, nors jūra man tikrai ne naujiena. Bet... didžiausias minusas, kad vietos ten labai mažai, šokt praktiškai nėra kur. Vakarienė - taip, bet kitas pramogas apriboja vieta. Aišku, galima žaidimus žaist smėliuke, bet kaip muzikantai, jeigu tokie yra. Žodžiu, brangu labai bet kokiu atveju verysad.gif Nu dar medūza lieka... bet ten, manau, ne ką pigiau bus, nes viešbučiai ima nakvynę pagal savo kainas, tik tiek, kad taiko nuolaidą.
Papildyta:
QUOTE(liutasirde @ 2009 09 10, 12:44)
Mhm, Smelio Takas per brangus truputi...  blush2.gif  o idomu, kokios kainos Meduzoj? apie ta vieta girdejau graziu atsiliepimu is vienos mergaites, kuri kaip svecias vestuvese tenai dalyvavo, sake, kad buvo stilinga, grazu ir labai jauku. del maisto nieko nepasakojo, bet matyt, viskas buvo liux.

Saules zuikuti, kada jusu svente? ir gal zinai, kaip vadinasi uz Meduzos ta kavinuke-viesbutukas?

Mūsų šventė greičiausiai 2010 06 26, o jūsų? Nepamenu pavadinimo, toks gan paprastas nameliukas, todėl galvoju, gal ten pigiau būtų. Turiu tik tel. nr. užsirašius jų. Galiu atsiųst į až, jei nori smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 10, 12:53)
Jo, maistas plius gėrimai, bet manau labai ribotais kiekiais dar. Aišku, priklauso, ką gert norėsi ir ką valgyt. Vieta nepakartojama, nors jūra man tikrai ne naujiena. Bet... didžiausias minusas, kad vietos ten labai mažai, šokt praktiškai nėra kur. Vakarienė - taip, bet kitas pramogas apriboja vieta. Aišku, galima žaidimus žaist smėliuke, bet kaip muzikantai, jeigu tokie yra. Žodžiu, brangu labai bet kokiu atveju  verysad.gif Nu dar medūza lieka... bet ten, manau, ne ką pigiau bus, nes viešbučiai ima nakvynę pagal savo kainas, tik tiek, kad taiko nuolaidą.
Papildyta:
Mūsų šventė greičiausiai 2010 06 26, o jūsų? Nepamenu pavadinimo, toks gan paprastas nameliukas, todėl galvoju, gal ten pigiau būtų. Turiu tik tel. nr. užsirašius jų. Galiu atsiųst į až, jei nori  smile.gif.

Musu - greiciausiai liepos 17, nes turim taikytis prie MB brolio, kuris Vokietijoj gyvena ir tik tada gali grizti, o "greiciausiai" sakau del to, kad dar nebuvom baznycioj ir neuzsiprasem tos datos blush2.gif

numeriukas to mini viesbutuko butu thumbup.gif lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kasnors kanors naujo atradot?!
as dar pabuvojau pas Baniuli ir Pegase.
Pegase man pasake taip : nuomos kaina 4000. galima imti savo seimininkes galima per juos firma imti, kuri mazdaug uz 120 lt zmogui padarytu....Grazi sodyba, bet musu mazoms vestuvems ji per didele ir tuo paciu per brangi gaunasi...
Baniulis 200lt zmogui dviem dienom o sutarties suma ne mazense kaip 8 tukst lt. Taigi mums irgi ten nesigauna... Ten yra dvi atskiros sales- viena valgymo kita sokiu...
Atsakyti
Aš su kiek kitokiu klausimu - artėja tėvų sidabinės. Ieškau salės (apie 20 žmonių) su pirtele (parai). Kokios, daugmaž eina kainos? Ar įmanoma itlipt į 2000 su maistu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 11, 15:43)
Aš su kiek kitokiu klausimu - artėja tėvų sidabinės. Ieškau salės (apie 20 žmonių) su pirtele (parai). Kokios, daugmaž eina kainos? Ar įmanoma itlipt į 2000 su maistu?  g.gif

na ziurint ko tu nori g.gif su nakvyne ir maistu abejoju, kad i 2000 lt. parai. turi pasiskambineti ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 10, 00:00)
Aš taip pat mąstau apie Smėlio Taką arba Medūzą. Šiaip vietos labai gražios, nors truputį pabodusios, nes visai prie pat namų. Artimiausiu metu bandysiu tartis dėl kainos, tai jeigu ką sužinosi, būtinai pranešiu  mirksiukas.gif
Tiesa dar už Medūzos truputuką yra tokia kavinukė-viešbutukas, tai irgi 5m kokie iki jūros  wub.gif

Na ga l ne 5m iki juros, o kokie 25m tikrai mirksiukas.gif musu pjuryje taip arti neleidziama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bruni @ 2009 09 15, 08:30)
Na ga l ne 5m iki juros, o kokie 25m tikrai mirksiukas.gif musu pjuryje taip arti neleidziama unsure.gif

o zinai ta vietike?! ax.gif kaip ten kas? smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurt su kokia sodyba prie Kuršių marių arba Mingės kaime? Mane kažkaip tie kraštai vilioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 15, 11:31)
o zinai ta vietike?!  ax.gif  kaip ten kas? smile.gif

Ne 5 tikrai, aš truputį pagražinau blush2.gif Bet prie pat tikrai per gražią pušų alėją matosi jūra. Mano kontaktuose ta vieta įvesta kaip "Prie jūros", tik nepamenu, ar čia tikrasis jų pavadinimas, nes interneto nuotraukose visai ne taip, kaip aš prisimenu, be to ir telefonas neatitinka, bet kas domitės, galit pažiūrėt www.uzkanave.lt
Papildyta:
QUOTE(Nikol @ 2009 09 15, 12:26)
Gal kam teko susidurt su kokia sodyba prie Kuršių marių arba Mingės kaime? Mane kažkaip tie kraštai vilioja  wub.gif

Su sodyba neteko, bet, kiek žinau, vestuves organizuoja Ąžuolyno viešbutis Juodkrantėje
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 10, 11:25)
Pakmabinau į Smėlio Taką smile.gif. Tai jie priima ~30žmonių. Kaina žmogui ~200lt. Jeigu dar reikia nakvynės (24žmonėms) be nuolaidos visa vila kainuotų ~3500lt. Galima 20proc. nuolaida. Nakvynė su pusryčiais ir spa procedūrom ryte  wub.gif Tai išeitų ~6000 maistas plius 2800 nakvynė. Gėrimų savų jie neleidžia.

O man dabar toks klausimas iškilo... savų gėrimų tai neleidžia, o tai įeina jie į tuos 200lt/žm ar nea? g.gif jeigu neįskaičiuota, tai išvis blush2.gif nors man kažkaip ir nėra svarbu alkoholis per vestuves, bet nors šiek tiek reikės gi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutasirde: 23 rugsėjo 2009 - 09:29
QUOTE(liutasirde @ 2009 09 23, 10:28)
O man dabar toks klausimas iškilo... savų gėrimų tai neleidžia, o tai įeina jie į tuos 200lt/žm ar nea?  g.gif jeigu neįskaičiuota, tai išvis  blush2.gif nors man kažkaip ir nėra svarbu alkoholis per vestuves, bet nors šiek tiek reikės gi...  doh.gif

manau kad alkoholis neieina i ta kaina, nes juk negali ne zinoti kiek kompanija megsta gurksnoti..daugiau ar maziau... na nebent ieina sakykim visai kompanijai 3 buteliai brendzio ir du sampano ar pan... reikia konkreciau jau ir teirautis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 23, 10:38)
manau kad alkoholis neieina i ta kaina, nes juk negali ne zinoti kiek kompanija megsta gurksnoti..daugiau ar maziau... na nebent ieina sakykim visai kompanijai 3 buteliai brendzio ir du sampano ar pan... reikia konkreciau jau ir teirautis  ax.gif  4u.gif

Teisingai sakai, turbūt neįskaičiuota... bet vaje vaje kainelė doh.gif
Atsakyti