Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(VyteNemunelis @ 2010 08 06, 11:38)
Mes va liepos 17d atsventem vestuves Ambertone klaipeda (ex Klaipedos viesbuti), Viva La Vita restorane. Tai siaip viskas neblogai, kainos tikrai ikandamos, stalas graziai atrode, maistas irgi skanus, aisku tradiciniu misrainiu jei tikites tai to nebus biggrin.gif
Aisku vaizdas pro langus tikrai ispudingas, o kandagi pas mus buvo daug ir ne klapedieciu, tai visiem geras ispudis buvo smile.gif
Vienintelis nesklandumas tai kad  vienu metu kondicionierius buvo isjungtas, bet po keliu pokalbiu viskas vel buvo ijungta smile.gif

Gal galetumet pasakyt kas buten nepatiko? Kokie ten minusai? Galvoju apie si vieta tai butu labai aktualu isgirsti keleta nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2010 08 11, 18:19)
Gal galetumet pasakyt kas buten nepatiko? Kokie ten minusai? Galvoju apie si vieta tai butu labai aktualu isgirsti keleta nuomoniu  4u.gif

Na mus ikalbejo primygtinai nedaryti atskiro to tokio alaus su uzkandzias stalo...bet ir visai gerai nes tikrai apsiejom. Bet ten reikia grieztai pasakyti kad as noriu to ir ano, nes jei nebusi garantuotas tave labai graziai perkalbes smile.gif Na ten ta restoranu vadove yra savo srities profas siaip, tai mes kazkaip pagal save meniu koregavomes tik labai nedaug smile.gif
O del minusu tai kaip ir minejau kad ta kondicionieriu mums isjunge, ir aiskino kad sugedo...nors salia pacioj la vitoj viskas veike puikiausiai ir ten yra bendra kondicionieriu sistema, bet sakau keli sveciai nuejo pasiaiskinti situacija ir neuzilgo ijunge viska smile.gif
kitas dalykas- vestuvinis tortas. Jei savo norite atsivesti - tai jis turi tureti kokybes sertifikata, kad tikrai tai yra svieziai pagamintas produktas. Mes emem torta is ju, tai nzn man buvo saldokas ( kadangi esu nestuke.gif tai saldumynai man dbr nepatinka), ir vienas zmogus sake kad rado kiausinio luksteli jame...Bet is kitu sveciu girdejom tik gerus atsiliepimus apie maista smile.gif
siaip mes likom patenkinti viskuo, kainos ir kokybes santykis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gelbekit ir mane smile.gif kita vasara planuojam vestuves 70 zmoniu, jau dabar ieskom vietos kur svest. taciau nelabai randam. aisku norim pigiai ir gerai. cia labai isgirtos jurvinge, stonciu sodai ar ablinga mums per brangu, tai gal dar kasnors atsimins netycia kokia pigesne sale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2010 08 30, 18:56)
sveikos, gelbekit ir mane smile.gif kita vasara planuojam vestuves 70 zmoniu, jau dabar ieskom vietos kur svest. taciau nelabai randam. aisku norim pigiai ir gerai. cia labai isgirtos jurvinge, stonciu sodai ar ablinga mums per brangu, tai gal dar kasnors atsimins netycia kokia pigesne sale  blush2.gif

Kas gali girti Stonciu sodus? blink.gif taigi ten ir kainos kosmines, ir dar maisto jie neruosia, ir pedofilu skandale sušmėžavo sita vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2010 08 30, 20:56)
sveikos, gelbekit ir mane smile.gif kita vasara planuojam vestuves 70 zmoniu, jau dabar ieskom vietos kur svest. taciau nelabai randam. aisku norim pigiai ir gerai. cia labai isgirtos jurvinge, stonciu sodai ar ablinga mums per brangu, tai gal dar kasnors atsimins netycia kokia pigesne sale  blush2.gif

O tai kokios pas juos kainos g.gif ? Man irgi idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 08 31, 11:23)
O tai kokios pas juos kainos g.gif  ? Man irgi idomu pasidare  ax.gif

Arba darykit penktadieni, daug kas penktadieni nemazas nuolaidas daro (fotografai, muzikantai) manau sale penktadieni pigiau gautumet irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 08 31, 12:23)
O tai kokios pas juos kainos g.gif  ? Man irgi idomu pasidare  ax.gif

na jurvinge svetainej savo uzsirasius 8000 lt vien nuoma, stonciu tiek pat. o ablinga truputi per brangu 250 lt zmogui.
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 08 31, 15:48)
Arba darykit penktadieni,  daug kas penktadieni nemazas nuolaidas daro (fotografai, muzikantai) manau sale penktadieni pigiau gautumet irgi  smile.gif

drinks_cheers.gif iš pažįstamų pvz žinau, kad vasarą tikrai penktadieniais pigiau
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2010 08 31, 18:23)
na jurvinge svetainej savo uzsirasius 8000 lt vien nuoma, stonciu tiek pat. o ablinga truputi per brangu 250 lt zmogui.

250 totali nesamone! Kur tokia informacija gavot? Kainos Ablingoj nuo 130 iki 200 lt. Ta tai tikrai zinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satzy: 31 rugpjūčio 2010 - 22:20
QUOTE(satzy @ 2010 09 01, 00:20)
250 totali nesamone! Kur tokia informacija gavot? Kainos Ablingoj nuo 130 iki 200 lt. Ta tai tikrai zinau  smile.gif

Na mes su MB ne per seniausiai ziurejomes ablinga, tai kad sako nuo 130lt,bet jei nori kad ant stalo ne vien silkes butu tai reikes moketi ne maziau 180lt, papuosimai irgi bus tik nuo tos sumos, nes uz 130lt net ant kedziu neuzdes uzvalkalu su kaspineliais. Sale nuotraukose atrodo dvigubai didesne, nei yra realiai, nes jei su 45 ten svesti, tai sokti gautumem hole, o man tas netinka schmoll.gif
O is siaip ne koki ispudi susidarem, nori kita diena ilgiau (iki 15val) pabuti, imk pietus, nori ivairoves mokek, nori papuosimu mokek, na apie ka tik bepasnekesi mokek, dar nepatiko, kad reik visus pinigus iskart sumoketi, t.y. dar neivykus sventej, kazkaip visur po baliaus, o cia pries doh.gif
Na bet zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu...

Kazkas buvo rases apie zirgyna pegasa, tai noreciau pasidometi kiek ten kainuoja zmogui?
Dar gal kas zinot, kaip vadinasi sodyba, kur nuo ligonines puses vaziuoji i karkle, ji yra po desine nusileidus nuo tilto?
Atsakyti
QUOTE(***aurute*** @ 2010 09 08, 14:17)
Na mes su MB ne per seniausiai ziurejomes ablinga, tai kad sako nuo 130lt,bet jei nori kad ant stalo ne vien silkes butu tai reikes moketi ne maziau 180lt, papuosimai irgi bus tik nuo tos sumos, nes uz 130lt net ant kedziu neuzdes uzvalkalu su kaspineliais. Sale nuotraukose atrodo dvigubai didesne, nei yra realiai, nes jei su 45 ten svesti, tai sokti gautumem hole, o man tas netinka schmoll.gif
O is siaip ne koki ispudi susidarem, nori kita diena ilgiau (iki 15val) pabuti, imk pietus, nori ivairoves mokek, nori papuosimu mokek, na apie ka tik bepasnekesi mokek, dar nepatiko, kad reik visus pinigus iskart sumoketi, t.y. dar neivykus sventej, kazkaip visur po baliaus, o cia pries doh.gif
Na bet zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu...

esu kaip svecias dalyvaves, o siais metais patys ten sventem, bet mokejom 160 lt. Stalas luzo, maistas labai skanus, pakako ir dar liko. Ne kiekviename restorane dar gali pamatyti toki stala. Ir tikrai niekas nevare lauk g.gif O pinigus mokejome is anksto ir mes. Bet likom patenkinti wub.gif Beje del apmokejimo bendradarbe svente Meksikanoje tai pinigus mokejo ketvirtadieni prie vestuves. Siaip as juos pateisinu, juk kelione kai perkam taip pat mokam visus pinigus is karto, o ne grizus is jos, neva pasakysi, kad nepatiko ir nereiks moketi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kiekvienas turti savo darbo specifika, ir kiekvienas turi teise rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menulyte @ 2010 09 08, 20:21)
esu kaip svecias dalyvaves, o siais metais patys ten sventem, bet mokejom 160 lt. Stalas luzo, maistas labai skanus, pakako ir dar  liko. Ne kiekviename restorane dar gali pamatyti toki stala. Ir tikrai niekas nevare lauk  g.gif O pinigus mokejome is anksto ir mes. Bet likom patenkinti  wub.gif  Beje del apmokejimo bendradarbe svente Meksikanoje tai pinigus mokejo ketvirtadieni prie vestuves. Siaip as juos pateisinu, juk kelione  kai perkam taip pat mokam visus pinigus is karto, o ne grizus is jos, neva pasakysi, kad nepatiko ir nereiks moketi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kiekvienas turti savo darbo specifika, ir kiekvienas turi teise rinktis  smile.gif

na saunu, kad jums patiko. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, mums asmeniskai nepatiko... mirksiukas.gif
Atsakyti