QUOTE(bite8 @ 2010 07 12, 19:31)
Sodyba Trys mylimos (autoestardoje Klaipeda - Vilnius, apie 13 km)
Draugai šventė savo vestuves ten didžiojoje salėje

man tai aplinka labai patiko, daug erdvės, gražu, šiuolaikinė technika - garso aparatūra, multimedia ir t.t., maisto pakankamai, skanu

tik va su išėjimu į lauką prasčiau, nes nelabai ten gražu kai šalia autostrados ir vis fūros zuja visą vakarą
QUOTE(dytea @ 2010 08 30, 20:56)
sveikos, gelbekit ir mane

kita vasara planuojam vestuves 70 zmoniu, jau dabar ieskom vietos kur svest. taciau nelabai randam. aisku norim pigiai ir gerai. cia labai isgirtos jurvinge, stonciu sodai ar ablinga mums per brangu, tai gal dar kasnors atsimins netycia kokia pigesne sale
Galiu rekomenduoti savo sodybą

S. Baniulio Šiuparių kaime

na ji ne mano, mes ten savo vestuves atšokom

kaina palyginus su vieta tikrai nebloga
QUOTE(Monia21 @ 2010 09 20, 13:17)
Labutis
Savo vestuves keliau Lingiu sodyboj.
Man tai ten ta vieta ne prie širdies

visų pirma kaina tikrai didelė. Mes kai važinėjom po sadybas, tai pas juos buvome pakraupę kai sužinojom, kad kiekvienas alaus bokalas turi būti perkamas iš jų po 5 litus ir kiekvienas kavos puodelsi turi būti imamas iš jų po 3 litus

kai paskaičiavome kiek gali susidaryti suma vien už alų ir kavą vos infarkto negavome

kitas dalykas mes keik esame buvę pirtyje ten pas juos tai irgi plėšia pinigus kaip reikalas, savininkai bendravimo atžvilgiu tikrai nėra malonūs

visą vakarą vaikšto pirmyn atgal marširuoja po tą pirtį

o baseine ir džakuzi vonioje negali net 5 minučių išbūt, nes nuo chlorkės graužia akis (sakau nė kiek nepagražindama)....
QUOTE(vijoleta20 @ 2010 09 29, 14:46)
Sveiki, gyvenam netoli ten, bet neteko girdet kad ji butu nuomojama
Tikrai nuomojama

mes buvom domėjęsi, nes santuoka buvo laiminama šalia esančioje Švėkšnos bažnyčioje
QUOTE(egliosha @ 2010 10 01, 22:59)
mano anyta Sveksnoj gyvena, bet irgi nera minejus, kad Genovaitej ka nors darytu yra sargas priziurintis jei vaziuotumet pro sali nueikit pasiklausinekit, bet abejoju ar ten balius kelia
Dvaro apačioje prie prūdelio yra kavinė, ten tikrai turėtų žinoti kontaktus, nes kiek pamenu mes net nuotraukas pas juos žiūrėjom su jų rengtais furšetais tame dvare