Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Klaipėdoje ir aplink

QUOTE(Renalta @ 2013 08 13, 19:53)
cia kaina su viskuo iskaitant alkoholi ar be jo?

zinoma be alkoholio tik maistas. rolleyes.gif
Atsakyti
Vestuvės buvo Šventojoje, restorane “Birutės uostas“.
Kai nutarėm čia švęsti vestuves, susitikom su Birute, apžiūrėjom pokylių salę, svečių namus (t.y. kambarius nakvynei), aptarėm paslaugų kainas ir palikom užstatą. Pasirodo, pirmo susitikimo metu mums nebuvo pasakyta už ką papildomai dar reikės susimokėti. Tai sužinojom vėliau, kai atvykom derinti meniu. Mane nustebino, kad pokylių salės nuomos kaina 800 Lt tik iki 24 val., o po 24 val. už kiekvieną prabūtą valandą reikėjo papildomai mokėti (už 1 val. – 100 Lt).
Nors maistas 1 žmogui kainavo 150 Lt., bet pasirodo, kad kopūstienės lėkštė, kuri buvo ryte, į tą kainą neįtraukta ir už ją reikėjo sumokėti atskirai. Kažkoks absurdas.
Alkoholinius gėrimus leido vartoti savo, bet padarėme klaidą, kad juos visus atidavėme į virtuvę. Reikėjo duoti tik tiek, kiek reikėjo pirmam kartui padėti ant stalo. Mūsų svečių buvo nedaug, o gėrimų turėjom tikrai nemažai, tai visų jų ir neišgėrėm. Neišgertų gėrimų mums negrąžino ( tai buvo ne vienas ir ne du buteliai degtinės bei šampano). Nenorėjom bartis, bet tai labai negražu ir restoranui garbės tikrai nedaro. Tegul tai būna ant jų sąžinės.
Nors restorano aplinka graži ir maistas skanus, bet aš daugiau čia jokių švenčių nedarysiu, nes man nepatinka, kad taip naglai apgaudinėjami klijentai

Atsakyti
Nu siaubas doh.gif girdėjau jau ne pirma kartą, kad paskui paaiškėjo, kad pvz pusryčiai į kaina neįeina, ir tai jaunieji sužino tik prieš pat vestuves....bet tokios sodybos iš karto pasidaro sau antireklama.....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 15, 12:30)
Nu siaubas doh.gif girdėjau jau ne pirma kartą, kad paskui paaiškėjo, kad pvz pusryčiai į kaina neįeina, ir tai jaunieji sužino tik prieš pat vestuves....bet tokios sodybos iš karto pasidaro sau antireklama.....

blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 08 13, 18:53)
cia kaina su viskuo iskaitant alkoholi ar be jo?

kiek žinau tai su vakariene, pusryciais ir dar pietūs. O dėl kainos tai mums irgi sake kad pabrangs bet sake, kad 230 lt. Tai gal čia priklauso nuo sezono ar vasara, ar pavasari.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akve: 15 rugpjūčio 2013 - 15:55
QUOTE(akve @ 2013 08 15, 16:56)

kiek žinau tai su vakariene, pusryciais ir dar pietūs. O dėl kainos tai mums irgi sake kad pabrangs bet sake, kad 230 lt. Tai gal čia priklauso nuo sezono ar vasara, ar pavasari.. g.gif

jo i kaina ieina vakariene, pusryiai ir pietus, uzmoki uz tiek kiek vakare zmoniu, ir nesvarbu ar kita diena pietus tiek pat valgys, ar tik 3 zmones, kaina nepamazes...o zinoma gali buti, kad pvz pavasari ar ziema pigiau, negu vasara liepos-rugpjucio menesi....
Atsakyti
sveikos mergaites, prireike ir man jusu pagalbos ir nuomoniu:) kita vasara mes irgi planuojam savo vestuves klaipedoje, ir jas noretume atsvesti butent pacioje klaipedoje, t.y mieste smile.gif kadangi nusprendeme, jog girdyti visos gimines ir draugu nenorime, o norime sventes sau, tai nutarem didelio baliaus nedaryt, o uz tuos pinigelisu geriau medu pakopinet blush2.gif taigi musu vestuves, greiciau turetu priminti sventine vakriene, bet ir tai vakarieniai gero maisto, grazios aplinkos, ir siek tiek vietos kur us mylimuoju galetume susokti valsa noretusi ax.gif todel mergaites, prasau jusu pasiddalinti savo ismintimi, gal zinote kokia kavine, restorana kur tilptu iki 20 zmoniu, nesikandziotu kainos ir butu kiti jau anksciau isvardinti mano kriterija? mirksiukas.gif tiesa mes su vyru dar galvojome apie restorana ,,juodasis vilkas", mums butu patogu, nes arti namu, aplinka is vidaus man irgi pasirode normali, na kiemas nekoks, bet gi ten ir nebutumem, beto ir iki paryciu nesedetumem, gal turit kokiu atsiliepimu apie jį? smile.gif padekit brangiosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusiaa @ 2013 08 20, 18:15)
sveikos mergaites, prireike ir man jusu pagalbos ir nuomoniu:) kita vasara mes irgi planuojam savo vestuves klaipedoje, ir jas noretume atsvesti butent pacioje klaipedoje, t.y mieste smile.gif 

"Biskvitas" http://www.biskvitas...hp?r=site/about
"Friedricho pasažas" http://www.pasazas.lt/restoranas
"XIX amžius" http://www.19amzius.lt/
"Euterpė" http://www.euterpe.lt/
"National golf resort" http://www.nationalg.../lt/restoranas/
"Amberton" viešbutis http://www.ambertonh...stuves-pobuviai
ir daug kitų ax.gif
Atsakyti
Labas visoms wink.gif Dziaugiuosi galedama prisijungti I jusu rateli 4u.gif ziuriu daug geros informacijos cia galima rasti smile.gif Taigi, norejau pasidometi, gal kas nors ka nors galetu papasakoti apie Dumpiu sodyba? Is foto ji man labai grazi.. O ir kaina nesikandziojanti.. Tik kaip ten viskas? Gal, kuri jau yra atsokusi savo didziaja svente ten?
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Prieš savaitę atšokome vestuves Lingių sodyboje (antroje pusėje Žaliojo slėnio).
Kokie įspūdžiai? Sodbyba labai graži, maistas puikus, miegamieji gražūs thumbup.gif Aplinka taip pat.
Bet šeimininkai... Visų pirma iki šventės susitikome su šeimininkais tris kartus. Pirmąjį kartą visko pažadėjo, o mes tikėjom. Žodžiu, prisiviliojo mus bigsmile.gif
Po to pradėjo lįsti visokie galai... Net neišpasakosiu visko. Buvo pasakyta, kad ir kiek žmonių bebus, mokėsim už 40 (nors tarėmės kad bus nuo 30 iki 40). Na dėl to numojom ranka...
Šokas buvo, kai likus 5 dienoms iki vestuvių šeimininkė pareiškė, kad už kavą iš aparato mokėsime papildomai ir kad papuošimus turime užsisakyti patys (nors prieš tai buvo sakyta kitaip: kad turi kaspinų ant kėdžių visokiausių spalvų, turi savo floristę, ant lovos bus žiedlapiai ir t.t.). Susodinimą parodėme, sakė viskas tvarkoj... Prašė svečių sąrašo ir kad suskirstytume, kas į kokius kambarius eis miegoti. Taip ir padarėme.
O gražiausia buvo vestuvių dieną smile.gif palyda atvyko pirmiau negu jaunieji. Susodinimas ne toks... tėvelius įkišo į salės kampą... Prie stalo galo neleido svečiams sėdėti, nes mat sienas nudaužys. Viskas būtų tvarkoj, galima gi kompromisą visose situacijose rasti. Bet mamo mamai paprašius pakeisti susodinimą į tokį, kokio jaunoji prašė, šeimininkė pradėjo rėkti visiems svečiams girdint. Buvo tikrai labai "gražu" smile.gif
Negana to... atvykus svečiams nutiko taip, kad susimaišė kambariai, svečiai nuėjo ne į tuos kambarius. Ir viena šeima liko be kambario. Ir kai jie paklausė šeimininkės, ką daryti, toji atrėžė: ką norit tą darykit - ne mano reikalas.
Gavosi taip, kad jaunasis lakstė puse nakties ieškodamas, kaip visus suguldyti. Šeimininkė pareiškė jokio svečių sąrašo neturinti ir kad niekas jai jo net nedavė thumbup.gif
Aš taip skrupulingai savo šventę planavau - iki smulkmenų.... Ir kai vestuvių vakarą sodybos šeimininkai taip elgiasi.... Na neturiu žodžių.
Antrą dieną nėjau net kalbėtis su šeimininkais, nes žinokit, tikrai verkti norėjosi. Mano vyras nuėjo ir atsiskaitė su jais. Ačiū D, kad visdėlto nepaskaičiavo už 40 žmonių, bent šioks toks žmogiškumas yra. Nors šeimininkai ir atsiprašė, bet tai jau nieko nebekeičia. Nuotaikos sugadintos. Ne taip turėjo būti. Susiprato žmonės patys, kad po to vakaro internete jie nuskambės.
Jeigu šios sodybos savininkai skaitote mano postą, nepykite už antireklamą... Bet su savo tokiu elgesiu to ir turėjote tikėtis. Negalima šitaip elgtis su klientais. Tad visiems užsisakantiems paslaugas šioje sodyboje, patarčiau vežtis diktofoną, kad netektų po to jauniesiems ir svečiams vestuvių dieną nuotaikos gadintis.
Atsakyti
QUOTE(ievusiaa @ 2013 08 20, 18:15)
sveikos mergaites, prireike ir man jusu pagalbos ir nuomoniu:) kita vasara mes irgi planuojam savo vestuves klaipedoje, ir jas noretume atsvesti butent pacioje klaipedoje, t.y mieste smile.gif  kadangi nusprendeme, jog girdyti visos gimines ir draugu nenorime, o norime sventes sau, tai nutarem didelio baliaus nedaryt, o uz tuos pinigelisu geriau medu pakopinet blush2.gif  taigi musu vestuves, greiciau turetu priminti sventine vakriene, bet ir tai vakarieniai gero maisto, grazios aplinkos, ir siek tiek vietos kur us mylimuoju galetume susokti valsa noretusi ax.gif  todel mergaites, prasau jusu pasiddalinti savo ismintimi, gal zinote kokia kavine, restorana kur tilptu iki 20 zmoniu, nesikandziotu kainos ir butu kiti jau anksciau isvardinti mano kriterija? mirksiukas.gif  tiesa mes su vyru dar galvojome apie restorana ,,juodasis vilkas", mums butu patogu, nes arti namu, aplinka is vidaus man irgi pasirode normali, na kiemas nekoks, bet gi ten ir nebutumem, beto ir iki paryciu nesedetumem, gal turit kokiu atsiliepimu apie jį? smile.gif  padekit brangiosios 4u.gif

Juodajam vilke esu pietavusi. Maistas tikria skanus, aplinka viduje ir jų kiemelyje visai nieko. Bet fauna aplinkui nelabai (matėmė kaip chėbrytė vasarą po medžiu pavėsiukyje gėrė), tai nežinau ar labai norėčiau vin dėl to ten švęsti....

QUOTE(Vitulka @ 2013 08 20, 23:40)

Biskvitą tikrai rekomenduoju, maistas labai skanus, aplinka irgi abiejuose graži, tik vietos gal mažokai... Na bet čia reikai pateims pasižiūrėti. Jie darė ir mūsų vestuvėms maistą, tai liko ir svečiai ir mes patys sužavėti ypač aptarnavimu. Aukščiausios klasės. Nei karto nereikėjo sakyti, ką atnešti, ką pakeisti, ką padaryti. Viską mato, viską daro patys net neprašant.

Sėkmės renkantis smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, gal kas nors turite kokiu atsiliepimu apie sodyba Plateliuose "po azuolais" ? buciau labai dekinga uz bet kokia informacija. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 29, 12:01)
išsirinkome sodybą "Po ąžuolais" Plateliuose, o tiksliau Palplatelės km.
Planavome rinktis iš kelių variantų, bet nuvykę ten likome švelniai tariant "apšalę", viskas labai patiko... gamta, privatumas, apgyvendinimas (idealus praktiškai pusei šventės dalyvių, likusiai daliai labai geras), salė, šeimininkai... tad į likusias vietas net nebevažiavome žiūrėti  biggrin.gif Ten jau visa vasara užsakyta... gerai, kad mes rugsėjy drinks_cheers.gif

O sakykit kokios ten kainos? mes renkames renkames ir niekaip neissirenkame. kadangi esam uzsieni, tai galime rinktis tik pagal nuotraukas ir atsiliepimus.

QUOTE(The.Coon @ 2011 12 28, 15:42)

tai visgi kaip atsventete savo vestuves "po azuolais" sodyboje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, panelės smile.gif
Mūsų šventė bus 2014-08-09. Tad jau esame vestuvių planavimo įkarštyje. Aplankėme gan daug sodybų, ir užsirezervavome vietą "Pozinge Pegasas" sodyboje. Tačiau mane neramina reikaliukai dėl maisto. Šeimininkė rekomenduoja restoraną "Biskvitas" (matyt todėl, kad yra pasirašę sutartį bendradarbiauti) tačiau nebūtina užsisakyti būtent šio restorano patiekalų, todėl norėčiau išgirsti Jūsų, merginos, atsiliepimų apie ten teikiamą maistą, kad skanus tai taip, girdėjau daug gerų atsiliepimų, tačiau nerimauju, ar jo užteks, ar visi bus sotūs?! Pas mus giminėj yra nemažai "pavalgančių" žmonių, tarp jų ir mano išrinktasis... O man vien tas žodis "restoranas" asocijuojasi, kad lėkštės tikrai nelūš nuo maisto gausos smile.gif
Pasidalinkite patirtimi, būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti