Sveikos mergaitės,
Prieš savaitę atšokome vestuves Lingių sodyboje (antroje pusėje Žaliojo slėnio).
Kokie įspūdžiai? Sodbyba labai graži, maistas puikus, miegamieji gražūs

Aplinka taip pat.
Bet šeimininkai... Visų pirma iki šventės susitikome su šeimininkais tris kartus. Pirmąjį kartą visko pažadėjo, o mes tikėjom. Žodžiu, prisiviliojo mus
Po to pradėjo lįsti visokie galai... Net neišpasakosiu visko. Buvo pasakyta, kad ir kiek žmonių bebus, mokėsim už 40 (nors tarėmės kad bus nuo 30 iki 40). Na dėl to numojom ranka...
Šokas buvo, kai likus 5 dienoms iki vestuvių šeimininkė pareiškė, kad už kavą iš aparato mokėsime papildomai ir kad papuošimus turime užsisakyti patys (nors prieš tai buvo sakyta kitaip: kad turi kaspinų ant kėdžių visokiausių spalvų, turi savo floristę, ant lovos bus žiedlapiai ir t.t.). Susodinimą parodėme, sakė viskas tvarkoj... Prašė svečių sąrašo ir kad suskirstytume, kas į kokius kambarius eis miegoti. Taip ir padarėme.
O gražiausia buvo vestuvių dieną

palyda atvyko pirmiau negu jaunieji. Susodinimas ne toks... tėvelius įkišo į salės kampą... Prie stalo galo neleido svečiams sėdėti, nes mat sienas nudaužys. Viskas būtų tvarkoj, galima gi kompromisą visose situacijose rasti. Bet mamo mamai paprašius pakeisti susodinimą į tokį, kokio jaunoji prašė, šeimininkė pradėjo rėkti visiems svečiams girdint. Buvo tikrai labai "gražu"

Negana to... atvykus svečiams nutiko taip, kad susimaišė kambariai, svečiai nuėjo ne į tuos kambarius. Ir viena šeima liko be kambario. Ir kai jie paklausė šeimininkės, ką daryti, toji atrėžė: ką norit tą darykit - ne mano reikalas.
Gavosi taip, kad jaunasis lakstė puse nakties ieškodamas, kaip visus suguldyti. Šeimininkė pareiškė jokio svečių sąrašo neturinti ir kad niekas jai jo net nedavė
Aš taip skrupulingai savo šventę planavau - iki smulkmenų.... Ir kai vestuvių vakarą sodybos šeimininkai taip elgiasi.... Na neturiu žodžių.
Antrą dieną nėjau net kalbėtis su šeimininkais, nes žinokit, tikrai verkti norėjosi. Mano vyras nuėjo ir atsiskaitė su jais. Ačiū D, kad visdėlto nepaskaičiavo už 40 žmonių, bent šioks toks žmogiškumas yra. Nors šeimininkai ir atsiprašė, bet tai jau nieko nebekeičia. Nuotaikos sugadintos. Ne taip turėjo būti. Susiprato žmonės patys, kad po to vakaro internete jie nuskambės.
Jeigu šios sodybos savininkai skaitote mano postą, nepykite už antireklamą... Bet su savo tokiu elgesiu to ir turėjote tikėtis. Negalima šitaip elgtis su klientais. Tad visiems užsisakantiems paslaugas šioje sodyboje, patarčiau vežtis diktofoną, kad netektų po to jauniesiems ir svečiams vestuvių dieną nuotaikos gadintis.