Neišsišifruoju
G-gera, U-turbūt užmetimas, o kitos?
rba erkaitau ir nebesuprantu

QUOTE(Tomienė @ 2009 01 20, 23:29)
U - uzmetimas,
G - gera
K sumegzt 2 i kaire
D sumegzt dvi i desine
P, kryzmine akis
O M? ir ką reiškia tie skliausteliai?
ir apnėrimas?
Lusasita, tu mūsų makytoja-mama
pamokyk nemokančias

ir apnėrimas?

QUOTE(dontstop @ 2009 01 20, 22:23)
Na va, nežinojau, kad megzt reikia iš vidurio, kad daryt žiedą ... Ačiū
Tai šią schemą 4 kartus kartoti reikia jau pačioj pirmoj eilėj? 

AHA , cia yra 1/4 dalis. o virsuj tie skliaustai tipo kad suimt lengviau butu, bet as isvis nenuleisiu akiu...kai numezgi sia servetele - gaunas kvadratas, tada is nenuleistu akiu zemyn padarysiu atnara, nugara turbut irgi darysiu su snaige, tai sonines akys graziai susimegs, tik priekyje kaklui reiktu išimt?bet gal ir nebutina....tai tu skliaustu visai nepanaudosiu, ten gal jie labiau tinkami kaip tikrai servetelei, o mes gi pagal servetele liemene darom
kuria vieta reikia matuoti neriant palaidinuke, kad ja lengvai apsivilkciau ir atvirksciai????

QUOTE(caulyte @ 2009 01 21, 10:58)
kuria vieta reikia matuoti neriant palaidinuke, kad ja lengvai apsivilkciau ir atvirksciai???? 

Aš nerčiau palaidinukę nuo apačios, tad ir matuoji nuo apačios.. Mačiau, kad nori aptemtos palaidinės, tad nerdama ir koreguoji pagal figūra.., kur reikia paplatini, kur susiaurini.. O nertas daiktas taip pat pasiduoda.. Aš pati asmeniškai neriu labai aptemtus rūbus ir kažkaip pavyksta įsibraškint..

QUOTE(bielra @ 2009 01 21, 12:06)
Aš nerčiau palaidinukę nuo apačios, tad ir matuoji nuo apačios.. Mačiau, kad nori aptemtos palaidinės, tad nerdama ir koreguoji pagal figūra.., kur reikia paplatini, kur susiaurini.. O nertas daiktas taip pat pasiduoda.. Aš pati asmeniškai neriu labai aptemtus rūbus ir kažkaip pavyksta įsibraškint.. 

ilyst ilendu ir as

QUOTE(Tomienė @ 2009 01 21, 02:15)
O M? ir ką reiškia tie skliausteliai?
ir apnėrimas?
pamokyk nemokančias 

ir apnėrimas?

M reiskia 3 sumegztos, as turiu ir zodini mezgimo aprasyma,jei kam reikia galiu parasyti.

Kažkur mačiau paaiškinimą, ką daryti, kad nebūtų tarpų tarp skirtingų spalvų mezgant,pvz. paveiksliuką. Niekur neberandu to paaiškinimo... Gal kas matėt arba galite paaiškinti

QUOTE(Akire3 @ 2009 01 21, 11:34)
AHA , cia yra 1/4 dalis. o virsuj tie skliaustai tipo kad suimt lengviau butu, bet as isvis nenuleisiu akiu...kai numezgi sia servetele - gaunas kvadratas, tada is nenuleistu akiu zemyn padarysiu atnara, nugara turbut irgi darysiu su snaige, tai sonines akys graziai susimegs, tik priekyje kaklui reiktu išimt?bet gal ir nebutina....tai tu skliaustu visai nepanaudosiu, ten gal jie labiau tinkami kaip tikrai servetelei, o mes gi pagal servetele liemene darom
Viskas aišku dabar