Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 10, 08:53)
Labukas, nors sianakt miegojau tik 4val, bet atsikeliau tokia zvali ir pailsejus.... Energijos tiek turiu, kad tuoj begsiu su vaikais matematikos spresti....  thumbup.gif

doh.gif
o as kaip uzmusta doh.gif doh.gif dabar kavos prisigersiu ir gal bus lengviau. Siandien nakti planuoju rasto darba pradeti rasyti, tikiuosi pavyks neuzmigti atejus po egzo...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As prie tu neissimiegojusiu ir tu, kurioms sunkus pirmadienis... doh.gif Daug darbo sia savaite, gerai, kad viena is paskutiniuju savaiciu nekenciamama darbe.

Evelinei sekmes egzamine 4u.gif Visoms kitosm sekmingos darbo dienos mirksiukas.gif

Nagi mergaites aktyviai pasisakom del ketvirtadienio - kiek butu galinciu susimatyti ketvirtadinei????

As tai galiu antradieni, treciadieni, ketvirtadieni, o paskui jau sekmadieni. Nors gali but, kad ir penktadieni galeciau, bet cia jau ne nuo manes planai priklausys, tai negaliu zadet.
O sestadieni drauges, kuri laukiasi vaikelio gimtadienis, tai kviecia pas juos i soda kepti saslyku. Tai reiks sudalyvaut, tikiuosi nesusalsiu mirtinai tokiu oru kapti saslykus.... unsure.gif
Papildyta:
Kiek klaidu pridirbau, kaip visada, lia lia lia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 10, 09:19)
Nagi mergaites aktyviai pasisakom del ketvirtadienio - kiek butu galinciu susimatyti ketvirtadinei????

Kaip ir minejau as galiu ketvirtad. Nors pas mus su MB pirmo pasimatymo metines ir interrnetiniu vestuviu metines lotuliukas.gif bet paminesim iki pietu - ir bus gerai bigsmile.gif oj kaip pasiilgau visu as... Kaip seniai plepejau su merginom doh.gif Liezuvis nori mankstos biggrin.gif Noriu kuo greiciau susitikimo user posted image

Su nugara atrodo siek tiek geriau, nors skauda dar. g.gif einu mokytis.... user posted image
Atsakyti
Keistai tau ten su ta nugara g.gif Siaip ne juokas nugaros skausmai. Kad tik nebutu kokiu rimtesniu probelemu su stuburu.
Skaiciau jus diskusija apie soliariumus, reiktu ir man nueiti, as saltuoju sezinu nueinu koki karta ar du i menesi, ir labiau megstu gulimus, atsiplaiduoju labiau...

Tai va, ketviratdieni galetu:
Eveline
Otome
Saridone manau atlektu po darbo, nes lyg sake, kad po darbu bet kuria diena galetu....

Laukiam daugiauuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 10, 09:35)
Keistai tau ten su ta nugara  g.gif Siaip ne juokas nugaros skausmai. Kad tik nebutu kokiu rimtesniu probelemu su stuburu.
Skaiciau jus diskusija apie soliariumus, reiktu ir man nueiti, as saltuoju sezinu nueinu koki karta ar du i menesi, ir labiau megstu gulimus, atsiplaiduoju labiau...

Tai va, ketviratdieni galetu:
Eveline
Otome
Saridone manau atlektu po darbo, nes lyg sake, kad po darbu bet kuria diena galetu....

Laukiam daugiauuuuuu  bigsmile.gif

As ketvirtadieni iki 18val turiu mokine. Nebent po jos galeciau atvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 10, 10:05)
As ketvirtadieni iki 18val turiu mokine. Nebent po jos galeciau atvaziuoti smile.gif

Galetum galetum thumbup.gif nemanau kad anksciau 6 rinktumemes
Atsakyti
Tai gal reiketu tada susitikti ne centre, o kur nors kur Titiju galetu greitai atlekti po mokines? g.gif
Kur tau Titiju yra patogiausia ir greitai atvaziuoti iseina?
Is tokiu zinomesniu vietu ir daug maz mums visosm patogiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 10, 11:02)
Tai gal reiketu tada susitikti ne centre, o kur nors kur Titiju galetu greitai atlekti po mokines?  g.gif
Kur tau Titiju yra patogiausia ir greitai atvaziuoti iseina?
Is tokiu zinomesniu vietu ir daug maz mums visosm patogiu?  g.gif

Kaip faina, kad ketvirtadieni susitiksim... As mokysiu pas save namie -Justiniskese, tai galim susitikti kur nors, kad ir centre, as manau nebus kamsciu ir 19val buciau vietoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 10, 11:50)
Kaip faina, kad ketvirtadieni susitiksim... As mokysiu pas save namie -Justiniskese, tai galim susitikti kur nors, kad ir centre, as manau nebus kamsciu ir 19val buciau vietoj wink.gif

gal mada tau labiau tinka? ten yra kazkokia tai Katpedeles pirkia. ane? pvz man tinka bigsmile.gif idomu kaip kitom.... noris anksciau susitinkti ir ilgiau pabuti.... blush2.gif ir primink kad tau ampules ir zurnala atnesciau.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 10, 11:54)
gal mada tau labiau tinka? ten yra kazkokia tai Katpedeles pirkia. ane? pvz man tinka  bigsmile.gif  idomu kaip kitom.... noris anksciau susitinkti ir ilgiau pabuti....  blush2.gif  ir primink kad tau ampules ir zurnala atnesciau.

Oi man tinka MADA, ir Qwertai irgi tinka ir kkavkai irgi tinka, jei tik jos gali ta vakara... Aha, Eveline, ir ampuliu ir zurnaliuko man nepamirsk. O as jau laukiu ketvirtadienio vakaro, nes uzsimaniau koldunu keptu blush2.gif
Atsakyti
Tiks ir man MADA, is darbo troleibusas iki ten vaziuoja, o namo grizt su persedimu, bet gal MB netingetu pasiimt, o jei ne tai grisiu su persedimu.
Tai gal tenai ir tariames? As buciau ten apie 18 h, gal net anksciau siek tiek, nes tiesiai po darbo atsuoliuociau.
Gal tikrai prisijungs daugiau merginu, kai bus netoli namu? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 10, 13:18)
Tiks ir man MADA, is darbo troleibusas iki ten vaziuoja, o namo grizt su persedimu, bet gal MB netingetu pasiimt, o jei ne tai grisiu su persedimu.
Tai gal tenai ir tariames? As buciau ten apie 18 h, gal net anksciau siek tiek, nes tiesiai po darbo atsuoliuociau.
Gal tikrai prisijungs daugiau merginu, kai bus netoli namu?  thumbup.gif

as irgi viliuosi, kad ras bent valanda isgerti kavos. Negalima gi visa jaunyste dirbti ir mokytis. Dar yra asmeninis gyvenimas. O paskui budamos keturiasdesimties tik dejos, kad niekur nebuvo - jaunyste prabego greitai, o as niekur taip ir nenuejau. Tikiuosi taip niekam nebus... g.gif Visa laika bus tu darbu.... Juk amzinai neatsisakinesim laisvalaikio ir poilsio.
as irgi galiu buti anksciau, jei reikia. Man paskaitos iki 16 val, tai dvi valandas ir vaiksciosiu po centra blink.gif
Atsakyti