Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 09, 15:43)
smile.gif

o as laukiu savo masazisto su Fastum geliu, tikiuosi pagelbes man su nugara.

Bliamba, pradedu panikuoti, nes nesitikejau kad tiek daug medziagos egzui bus, ir dar angliskai  doh.gif  biski per mazai man laiko  doh.gif

Gal kartais kas nors studiju metu rase koki rasto darba apie Prostitucija?  ax.gif

na, mano studiju patirtis rodo, kad nebutina perskaityt viska (dazniausiai to ir nedarau) ir vis tiek galima gaut gerus pazymius smile.gif

prostitucija? blink.gif ka tu studijuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 09, 16:41)
na, mano studiju patirtis rodo, kad nebutina perskaityt viska (dazniausiai to ir nedarau) ir vis tiek galima gaut gerus pazymius smile.gif

prostitucija?  blink.gif  ka tu studijuoji? smile.gif

sociologija studijuoju, del to pas man keisto pobudzio rasto darbai doh.gif dabar mokomes apie deviacija, ir noriu rasyt darba is prostitucijos. Speju teks ieskoti teksta koki lenku kalba ir isversti ji pazodziui - vis tiek pas mus fake nieks lenkiskai neskaito biggrin.gif Labai tingiu skaityti keleta saltiniu ir paskui kazka tai delioti... doh.gif neturiu laiko doh.gif

Blogiausia,kad as viska perskaiciau doh.gif tik mano atmintis ir supratimas nulinis. Sunku man su mano atmintimi. KAi dalykas neidomus, visiskai nesigilinu i ji, ir jo nesuprantu, tai si saves kazka tai sunku man parasyti.... bet tikiuosi stebuklo/.
Atsakyti
Ir manes laukia vakaras prie knygu verysad.gif
ruosimosi psichologijos koliokviumui,apie intelektus,mastymus,atmintis ir panasius dalykus reikia ismokti doh.gif
Papildyta:
Aciu Titju uz splaptazodi.Tikrai mieli ir silti jusu susitikimai wub.gif
Atsakyti
kažkodėl temos antraštė pačios temos idėjos neatitinka...labai jau viskas buitiška...
Atsakyti
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 09, 19:16)
kažkodėl temos antraštė pačios temos idėjos neatitinka...labai jau viskas buitiška...

Na merginos susitinka ir linksminasi ne forume,o uz forumo ribu jei ka mirksiukas.gif O cia tik dalinasi kasdieniskom smulkmenom,nuotaikom ir pan,t.y.palaiko rysi tarp susitikimu bigsmile.gif
Tad viskas cia atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 09, 18:52)
Na merginos susitinka ir linksminasi ne forume,o uz forumo ribu jei ka mirksiukas.gif O cia tik dalinasi kasdieniskom smulkmenom,nuotaikom ir pan,t.y.palaiko rysi tarp susitikimu bigsmile.gif
Tad viskas cia atitinka smile.gif

drinks_cheers.gif aj, ta brigitaraganele tai nuo neturejimo ka veikti per visas temas kerteles sielai vaiksto ir palieka keistus komentarus. vis jinai kazka nesupranta... Nekreipiam demesio i ja. irnesakyk.gif

Jo, merginos susitinka mieste, o cia palaikom rysi tarp susitikimu ir viliojam prisijungti visas, kuriom liudna vienoms leisti laika....
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Neseniai grizau is susitikimo su Saridone ir Qwertama, labai smagiai paplepejom thumbup.gif
Tik gaila, kad daugiau merginu negalejo prisijungti, labai pasiilgau visu bigsmile.gif
Tikiuosi sia savaite susibegsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 09, 19:57)
drinks_cheers.gif  aj, ta brigitaraganele tai nuo neturejimo ka veikti per visas temas kerteles sielai vaiksto ir palieka keistus komentarus. vis jinai kazka nesupranta... Nekreipiam demesio i ja. irnesakyk.gif

Jo, merginos susitinka mieste, o cia palaikom rysi tarp susitikimu ir viliojam prisijungti visas, kuriom liudna vienoms leisti laika....

aha, visokio plauko keistuolių prisiregistruoja ir bando įkasti, prie kažko prikibt. Pamenu tokį "blondiną" (nr.1,2..52...ir t.t.) kažkoks psichas, atsiprašau už pasisakymą, diedas kabinėjosi prie moteriškių, gerai, kad visos greit suregavo, paprašė moderatorių užblokuot. Nors registravosi jis dar ne kartą, žodžiu pasaka be galo.
Papildyta:
*****, kaip aš buvau pasiilgusi mergaitiško bendravimo mirksiukas.gif
kaip norėčiau, kad visos susirinktumėm blush2.gif
Atsakyti
Perziurejau Titiju nuotraukas, labai patiko baznycia, tokia didele, dvelkianti viduramziais bigsmile.gif O miestelis jaukus, toks tipiskas angliskas. Gaila, kad tavo berniuko niekur nesimato ax.gif

Kazin kuria diena galetume susitikti, kad daugiau merginu galetu? Gal antradieni? rolleyes.gif Ar kada? Pasyyyyyylgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 09, 21:09)
Perziurejau Titiju nuotraukas, labai patiko baznycia, tokia didele, dvelkianti viduramziais  bigsmile.gif O miestelis jaukus, toks tipiskas angliskas. Gaila, kad tavo berniuko niekur nesimato  ax.gif

Kazin kuria diena galetume susitikti, kad daugiau merginu galetu? Gal antradieni?  rolleyes.gif Ar kada? Pasyyyyyylgau  biggrin.gif

kaip fainai kad jums pavyksta susibegti, jum gerai - tik darbas, o man, kkavkai ir Augustei dar mokslai doh.gif blogiausia,kad man mokslai vakare (o studijuoju dieniniam)

atsakau kada man butu patogiausia:
As galiu rytoj nuo 8 val vakaro po egzo, antradieni galiu nuo 20val(seminaras iki 8val, bet tada jau galiu nors visa nakti sedeti), treciadieni galiu iki 19.30 (i teatra einam), ketvirtadieni galiu nuo 16val. ir tada jau sekmadieni tik galiu.....
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 09, 22:09)
Perziurejau Titiju nuotraukas, labai patiko baznycia, tokia didele, dvelkianti viduramziais  bigsmile.gif O miestelis jaukus, toks tipiskas angliskas. Gaila, kad tavo berniuko niekur nesimato  ax.gif

Kazin kuria diena galetume susitikti, kad daugiau merginu galetu? Gal antradieni?  rolleyes.gif Ar kada? Pasyyyyyylgau  biggrin.gif

aš tai kasdien galiu, bet konkrečios valandos negaliu nurodyti (darbo kiekiai nenuspėjami).
Atsakyti
Sveika Eveline, na mano mokslai tik atideti, tuoj ir man reiks i magistrini kibti doh.gif

Tai palaukiam dar kitu merginu pasisakymu, kuria diena sia savaite kam tiktu mirksiukas.gif

Man tai bet kuria diena, nuo 17 val.
Gal tada koki ketvirtdieni, tada Eveline anksciau atsilaisvina.. g.gif
Na laukiam dar kitu mergicku nuomoniu bigsmile.gif

Labai norisi, kad Titiju prisijungtu ir mums savo ispudzius papasakotu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Na einu ziuret filmo "Katyne" per LTV, manau geras turetu but.
Atsakyti