Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Maia @ 2008 11 13, 22:39)
ne,nemiegu,vaika ruosiu miegui,bet kai reik eiti gult,vis kazko prireikia smile.gif

gal turit minciu,ka MB gimtadienio proga dovanoti?

kaledu dovanoms, as salikus ir kiauriarasciu mezgu salius.

aš tai dovanoju tai ko jam (vyrui) labiausiai reikia: megstinius, kvepalus ir pan. Nesuku per daug galvos. Va neseniai suradusioms savo berniukus tai sudėtingiau blush2.gif
Atsakyti
merginos, dingstu as jau is eterio, reikia eit miegot, norisi pailset jau.. gero vakaro liekancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 13, 22:59)
as MB megziu salikeli  ax.gif

maladec thumbup.gif darbštuolė biggrin.gif
Tas burtų vakaras ir mane domina g.gif
Beje, ryt aš po darbo pas tėvus išvažiuoju, grįšiu sekmadienį į Vilnių. 22d. į vestuves varau, o paskutinę mėnesio savaitę (tiksliau pabaigoje) inventorizacija pas mus bus.
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 11 13, 23:02)
merginos, dingstu as jau is eterio, reikia eit miegot, norisi pailset jau..  gero vakaro liekancioms smile.gif

saldžių sapnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 13, 23:00)
as tik nuo vasaros cia gyvenu smile.gif  ir i stadiona beveik niekad neinu, geriau i pievas ar iki tvenkinuko smile.gif
o del dovaneliu, tai gerai kad patiems artimiausiems beveik visiems turiu, jei berniukas tebebus tai paskutine akimirka ir sumastysiu, o siaip man tai tik supakuot beliko smile.gif ir aisku sau dovana nusipirkt smile.gif

greit pasakok ka nupirkai, gal ir mes kokia dovanele pritaikysim saviems draugams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 11 13, 23:02)
merginos, dingstu as jau is eterio, reikia eit miegot, norisi pailset jau..  gero vakaro liekancioms smile.gif

saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
Na taip sunkiausia kai berniukas dar visai "naujas" ir isvis nesi garasntuotas kad iki tu kaledu vis dar su juo busi unsure.gif tai kazkaip ir nerenki dovanos. Nors mano atveju exui jau yra dovanele biggrin.gif na bet musu bendravimo beveik nieks nesupranta smile.gif

o as tai kaip neprisiruosiu namie jokio darbo padaryt, tai net baisu, zinau kad ryt iki 11 valandos turiu viena dokumenta priduot o sedziu cia SM ir net nesitraukiu skaiciuokliu ir nenagrineju situacijos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(saridon'e @ 2008 11 14, 00:01)
aš tai dovanoju tai ko jam (vyrui) labiausiai reikia: megstinius, kvepalus ir pan. Nesuku per daug galvos. Va neseniai suradusioms savo berniukus tai sudėtingiau blush2.gif

oi,jau tiek to reikalingo dovanojau smile.gif
ai,koki miela niekuti sugalvosiu.

QUOTE(kkavka @ 2008 11 14, 00:02)

ikiukas,labos nakties

niu,ka mazius miega,dabar reik sulaukti MB is firmos baliaus.
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 13, 23:07)
greit pasakok ka nupirkai, gal ir mes kokia dovanele pritaikysim saviems draugams  ax.gif

na man labiausiai patinka praktiskos dovaneles, todel tokio tipo ir pripirkau,
kelioms draugems labai skanius ir be konservantu lupu blizgesius, sesei kvepaliukus ir plaukus tausojanti serumiuka, mamukas gaus gera nagu stiprinimo priemone, hmmm dabar mastau kas dar ten buvo, pagrinde ivairus tualetiniai vandenys, kosmetika, pylingai ar kuno sviestai. Liko isrinkt idomu zaisla, graziu zvakiu ir rast pacio pacio geriausio sokolado bei pati graziausia puoduka, o gal ta puoduka ir pagamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 13, 23:09)
Na taip sunkiausia kai berniukas dar visai "naujas" ir isvis nesi garasntuotas kad iki tu kaledu vis dar su juo busi  unsure.gif tai kazkaip ir nerenki dovanos. Nors mano atveju exui jau yra dovanele biggrin.gif na bet musu bendravimo beveik nieks nesupranta smile.gif

o as tai kaip neprisiruosiu namie jokio darbo padaryt, tai net baisu, zinau kad ryt iki 11 valandos turiu viena dokumenta priduot o sedziu cia SM ir net nesitraukiu skaiciuokliu ir nenagrineju situacijos biggrin.gif  blush2.gif

aš irgi kasdien prisižadu eiti anksčiau miegoti, bet užsisėdžiu čia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Maia @ 2008 11 13, 23:09)
oi,jau tiek to reikalingo dovanojau smile.gif
ai,koki miela niekuti  sugalvosiu.
ikiukas,labos nakties

niu,ka mazius miega,dabar reik sulaukti MB is firmos baliaus.

gerai, labos nakties mirksiukas.gif
tikiuosi neteks ilgai laukti MB g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 14, 00:14)
kelioms draugems labai skanius ir be konservantu lupu blizgesius, sesei kvepaliukus ir plaukus tausojanti serumiuka, mamukas gaus gera nagu stiprinimo priemone, hmmm dabar mastau kas dar ten buvo, pagrinde ivairus tualetiniai vandenys, kosmetika, pylingai ar kuno sviestai. Liko isrinkt idomu zaisla, graziu zvakiu ir rast pacio pacio geriausio sokolado bei pati graziausia puoduka, o gal ta puoduka ir pagamint smile.gif

labai daug graziu dovanu niekuciu,o ir skaniu sokoladu bei saldainiu Thomas Philips parduotuveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 13 lapkričio 2008 - 23:18
QUOTE(diamona @ 2008 11 13, 23:14)

hmz.... reikes ir man kokius niekucius dovanot g.gif labai nemegstu dovanoti tai, kas paskui gules lentynoj ir rinks dulkes
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 13, 23:14)

tokios dovanos iš tikųjų pačios mieliausios thumbup.gif pas mane šeimoj dovanojami pinigai verysad.gif Iš vienos pusės gerai, pats nusipirksi ko reikia, bet iš kitos pusės taip neįdomu, jokio džiaugsmo.
Būtų smagu rasti po eglute kalėdinį kalendorių (su šokoladukais) ar saldainių kalėdinių dėžutę, kaip vaikystėj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 11 13, 23:17)
labai daug graziu dovanu niekuciu,o ir skaniu sokoladu bei saldainiu Thomas Philips parduotuveje.

gaila bet jau toks sokoladas vargu ar ta zmoguti nustebintu, kazkaip per daznai jau lankomes sokolado namuose ir jau ten retas kuris bera skanus tongue.gif per daug islepinom savo skonio receptorius blush2.gif
Atsakyti