Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(saridon'e @ 2008 11 14, 00:22)
tokios dovanos iš tikųjų pačios mieliausios  thumbup.gif  pas mane šeimoj dovanojami pinigai  verysad.gif Iš vienos pusės gerai, pats nusipirksi ko reikia, bet iš kitos pusės taip neįdomu, jokio džiaugsmo.
Būtų smagu rasti po eglute kalėdinį kalendorių (su šokoladukais) ar saldainių kalėdinių dėžutę, kaip vaikystėj blush2.gif

oi,as labai nemegstu,kai man dovanoja pinigais,ka noresiu,juk pati nusipirkiu,o dovanos tam ir yra,kad butu netiketos,nustebintu.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 13, 23:22)
tokios dovanos iš tikųjų pačios mieliausios  thumbup.gif  pas mane šeimoj dovanojami pinigai  verysad.gif Iš vienos pusės gerai, pats nusipirksi ko reikia, bet iš kitos pusės taip neįdomu, jokio džiaugsmo.
Būtų smagu rasti po eglute kalėdinį kalendorių (su šokoladukais) ar saldainių kalėdinių dėžutę, kaip vaikystėj blush2.gif

O pas mus kaip tik niekada negauni jokiu cekiu ar pinigu, mano ir mociute visada rupestingai isrenka issikamantineja kelis menesius pries ko as noreciau, nors gali buti kad siais metais is teveliu gausiu dovanele pinigais, nes zino kad kai ko noriu bet siaip jau pagailesiu pinigelius pati isigyt, o tokio tipo kazkada buvau gavus dovana, tai buvo sokoladas, jame ikistas nauja kupiura, ant jos uzrasas, nuo teveliu nusipirkti ta ir ta, kai pateiksi cekiukus tai atgausi likusius biggrin.gif, ir jie garantuoti kad butent tai isigyju, nors cekio pateikt neteko tiesiog paklause kiek isleidau.

ai beje nustebina tai kad as nezinau kam jie paskirs, ir daznai buna kad tarkim jie to be manes negali padaryt, nors labai tikiuosi kad ras butent to ko noriu siais metais ir nepabijoje paims, bereiks man meistriuku paprasyt kad imontuotu. smile.gif aisku galeciau ir pati isigyt, bet vis atideliosiu ilgai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 13 lapkričio 2008 - 23:30
QUOTE(diamona @ 2008 11 14, 00:23)
gaila bet jau toks sokoladas vargu ar ta zmoguti nustebintu, kazkaip per daznai jau lankomes sokolado namuose ir jau ten retas kuris bera skanus  tongue.gif  per daug islepinom savo skonio receptorius  blush2.gif

man sokoladas milka su neskaldytais riesutais blush2.gif blush2.gif tai randu tik Thomas philips pardeje.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 11 13, 23:28)
man sokoladas milka su neskaldytais riesutais blush2.gif  blush2.gif  tai randu tik Thomas philips pardeje.

ten pienisko sokolado tikrai skanaus yra, o juodo nelabai, na bent jau seniau budavo taip. O kol susirasineju su jumis jau ir jai sugalvojau, tiesiog padovanot sokolado degustacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 14, 00:31)
ten pienisko sokolado tikrai skanaus yra, o juodo nelabai, na bent jau seniau budavo taip. O kol susirasineju su jumis jau ir jai sugalvojau, tiesiog padovanot sokolado degustacija 4u.gif

nu va matai,kai daliniesi mintimis,ir gimsta nauju minciu 4u.gif
Atsakyti
na ka, mergaites, einu as ilsetis. Ryt penktadienis thumbup.gif
Atsakyti
Labos, o as pabandysiu dar issitraukt lapus ir pasistrateguot, ir gal jei pavyks kaip nors 7 ryto atsikelt ir pazadinus kolege isgazdint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , na labanakt
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 13, 22:57)
vat padarysim susitikima ir visos dalinsimes mintimis, idejomis ka butu galima padovanoti  ax.gif 
Ei, o Jus pamenat, lakricio gale yra kazkokia burimu diena?  g.gif  As jau pamirsau kada ji tiksliai buna, Eveline sake, kad turi daug burtu... Butu gal visai smagu. A?  g.gif

as nezinau apie jokia burimu diena. zinau kad burimai daromi per kucias, o daugiau dienu nezinau. g.gif

QUOTE(diamona @ 2008 11 13, 23:31)

o as kazkaip atvirksciau, man skaniau juodas sokoladas, tas tikrasisi sokolado kartumas rolleyes.gif
labanakt visoms einancioms miegoti. ir as jau ketinu eiti miegoti, jau su naktinia sedziu is tikruju ax.gif as irgi labai dziaugiuosiu, kad rytoj penktadieni, o po to prasides savaitgalis. ooi kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
dėl manęs šokolado gali ir nebūti visai... nesu saldumynų mėgėja. Geriau rūkytos dešros gabalas ax.gif
Eveline, primink mums apie tą būrimo dieną bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 lapkričio 2008 - 23:46
mane ir domina burimo diena

gerai,labai smagiai paplepejom,net nesijauciu, kad esu cia naujoke smile.gif
aciu,uz siltus namucius,iki rytijaus,labos nakties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 11 13, 23:49)
mane ir domina burimo diena

gerai,labai smagiai paplepejom,net nesijauciu, kad esu cia naujoke smile.gif
aciu,uz siltus namucius,iki rytijaus,labos nakties  blush2.gif

labos nakties, iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
labanakt 4u.gif
Papildyta:
as tai nezinau kada prisijungsiu, ryt ar ne ryt, bet svarbu susitikimu nepraleidziu nei vieno rolleyes.gif
Atsakyti