QUOTE(saridon'e @ 2008 11 13, 23:22)
tokios dovanos iš tikųjų pačios mieliausios

pas mane šeimoj dovanojami pinigai

Iš vienos pusės gerai, pats nusipirksi ko reikia, bet iš kitos pusės taip neįdomu, jokio džiaugsmo.
Būtų smagu rasti po eglute kalėdinį kalendorių (su šokoladukais) ar saldainių kalėdinių dėžutę, kaip vaikystėj
O pas mus kaip tik niekada negauni jokiu cekiu ar pinigu, mano ir mociute visada rupestingai isrenka issikamantineja kelis menesius pries ko as noreciau, nors gali buti kad siais metais is teveliu gausiu dovanele pinigais, nes zino kad kai ko noriu bet siaip jau pagailesiu pinigelius pati isigyt, o tokio tipo kazkada buvau gavus dovana, tai buvo sokoladas, jame ikistas nauja kupiura, ant jos uzrasas, nuo teveliu nusipirkti ta ir ta, kai pateiksi cekiukus tai atgausi likusius

, ir jie garantuoti kad butent tai isigyju, nors cekio pateikt neteko tiesiog paklause kiek isleidau.
ai beje nustebina tai kad as nezinau kam jie paskirs, ir daznai buna kad tarkim jie to be manes negali padaryt, nors labai tikiuosi kad ras butent to ko noriu siais metais ir nepabijoje paims, bereiks man meistriuku paprasyt kad imontuotu.

aisku galeciau ir pati isigyt, bet vis atideliosiu ilgai