Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(diamona @ 2008 11 18, 19:57)
tas tai teisybe, nors kol kas mes skiriam dar normaliai pagal imones  dydi marketinginiais tikslais, o tai beje isrenku as wink.gif

tai puiku, gal kada susieisim ir dalykiniais tikslais. nu va, as ir galvoju, kad dideles imones nebankrutuos, tai gal ir reklamai kazkiek skirs, nors bus ir be reklamos kur pinigus deti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 18, 19:59)
tai puiku, gal kada susieisim ir dalykiniais tikslais. nu va, as ir galvoju, kad dideles imones nebankrutuos, tai gal ir reklamai kazkiek skirs, nors bus ir be reklamos kur pinigus deti  unsure.gif

mes maziukai, bet lietuvoj stipriausi, o jei ne paslaptis kurioj reklamos imonej dirbi?
Atsakyti
Sveikos merginos
Nu ir orelis į vakarą, brr...
Sušalau kol autiko sulaukiau (visas 3min stovėjau blush2.gif ), tai pasišildyti į soliariumą užbėgau. Nu nerealu kaip gera pasidarė thumbup.gif reiks dažniau nepatingėti.
*****, nepriminkit krizės, pas mane irgi būsto paskola, darbo jau mažiau verysad.gif premijos bus mažesnės, jei iš viso bus verysad.gif o jei dar atskaičiuodinės mokesčius nuo premijų tai tada pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 18, 20:41)
Sveikos merginos
*****, nepriminkit krizės, pas mane irgi būsto paskola, darbo jau mažiau verysad.gif premijos bus mažesnės, jei iš viso bus verysad.gif o jei dar atskaičiuodinės mokesčius nuo premijų tai tada pravalas doh.gif

o pas tave ka nenuskaiciuodavo mokesciu? kaip tada jas apiformndavo?
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 18, 20:35)
mes maziukai, bet lietuvoj stipriausi, o jei ne paslaptis kurioj reklamos imonej dirbi?

nelabai noreciau mineti pavadinimo, parasysiu i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 18, 19:10)
o kur yra holiday inn?  blush2.gif  doh.gif
Papildyta:
Mus siandien per susirinkima direktoirius prigasdino, kad leksim lauk per ta krize, nes jei nebus darbu, nereikia ir zmoniu. o as kadangi dar tik 3 savaites dirbu tai leksiu pirmoji  doh.gif  verysad.gif tikekimes kad nebus taip blogai, kad reiketu zmones atleisti. dirikas irgi sake, kad po nauju labiausiai jausis krize.

taip ir pasake, kad tave pirma atleis blink.gif ar cia tu pati tokia isvada padarei?..

holiday inn tai yra ant kalvariju ir seimyniskiu sankryzos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 18, 20:49)
o pas tave ka nenuskaiciuodavo mokesciu? kaip tada jas apiformndavo?

Sutartyje pas mane minimumas ir priedai. Realybėj alga mano didesnė (kiek susitarėm). Gaunu sutartą algą, premiją, centas į centą, o ką jie moka sodrai ir t.t. nežinau.
Papildyta:
Otome, aš norėčiau paskaityti "Dvasių namus" blush2.gif
Eveline, gal gali atsinešti tuos auskarėlius (jei gali ir dar kokius), patarsit, merginos kokie man tiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 18, 21:18)
Sutartyje pas mane minimumas ir priedai. Realybėj alga mano didesnė (kiek susitarėm). Gaunu sutartą algą, premiją, centas į centą, o ką jie moka sodrai ir t.t. nežinau.

saridon'e, jei nezinai, kaip su sodra, tai ar bent pagalvojai, kas bus atejus pensijai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2008 11 18, 21:15)
taip ir pasake, kad tave pirma atleis  blink.gif  ar cia tu pati tokia isvada padarei?..

holiday inn tai yra ant kalvariju ir seimyniskiu sankryzos  mirksiukas.gif

nepasake tiesiai, taciau juk as maziausia patirti turiu, mane lengviausia atleisti.
Atsakyti
labas,
kaip negerai be interneto doh.gif
kalbat apie darba? Dabar pagalvojau, kad ir man reiketu jau pradeti ieskoti darbo. Nezinau ar spesiu dar su mokslais.. bet del tos krizes kol rasiu darba, tai praeis metai doh.gif

ka veikiat?
Saridone, tikiuosi nepamirsiu auskariukus ax.gif

einu mokytis
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2008 11 18, 21:23)
saridon'e, jei nezinai, kaip su sodra, tai ar bent pagalvojai, kas bus atejus pensijai  unsure.gif

nesidomėjau, žinau, kad imant paskolą nebuvo problemų. Ėmiau deklaracijai pažymą, tai viskas tvarkinga, rodo kiek realiai gaunu, kiek atskaičiuota mokesčiams.
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 11 18, 22:02)
labas,
kaip negerai be interneto  doh.gif
kalbat apie darba? Dabar pagalvojau, kad ir man reiketu jau pradeti ieskoti darbo. Nezinau ar spesiu dar su mokslais.. bet del tos krizes kol rasiu darba, tai praeis metai  doh.gif

ka veikiat?
Saridone, tikiuosi nepamirsiu auskariukus  ax.gif

einu mokytis

aš galiu tau dieną priminti blush2.gif
Atsakyti
reikia eiti miegoti, nes siandien man baisiai liudna ir kazkaip nesiseka, viskas is ranku slysta. greiciau nesekminga diena baigsisi, greiciau tures galimybe sekminga diena ateiti.
Atsakyti