Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Qwertama @ 2008 11 18, 23:12)
reikia eiti miegoti, nes siandien man baisiai liudna ir kazkaip nesiseka, viskas is ranku slysta. greiciau nesekminga diena baigsisi, greiciau tures galimybe sekminga diena ateiti.

Saldžių sapnų, tikėkimės ryt bus geresnė diena mirksiukas.gif
jau vien tai, kad su jumis susitiksiu nuotaiką pakelia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 18, 23:54)
Saldžių sapnų, tikėkimės ryt bus geresnė diena mirksiukas.gif
jau vien tai, kad su jumis susitiksiu nuotaiką pakelia thumbup.gif

labai tikiuosiu ir as, gero vakareliu, kas dar liekate prie pc. labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 18, 23:57)
labai tikiuosiu ir as, gero vakareliu, kas dar liekate prie pc. labanakt  4u.gif

aš einu miegoti, labanakt
Atsakyti
as eilini karta naktineju..

kazi, otome uzbookino staliuka honkonge? g.gif jei ne, tai manau, kad ir ryt nevelu, darbo diena gi.. beje, otome, kaip panorama? smile.gif

labanakt 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
nu ir orelis smile.gif
brr...
vakar labai labai fainai praejo vakaras, labai nustebo, kai atejes namo rado pulka dragu, po visos sventes sako, tai geriausias mano gimtadinienis , kuri turejau smile.gif
man kaip tada gera pasidsre.
o nakti, tai sakes, masiui tempo kilo, per sloga negalejo kvepuoti, tai visi trys plius dar katinas neissimiegojom
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

KAip gyvuojat?
Matau Maia jau atsikelusi. as irgi anksti keliausi (palyginus anksti - 8val). Ir atbegau i univera prie kompu pasedeti bigsmile.gif MAia, tikiouosi nesusirgot labai?

Kaip laukiu musu susitikimo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 17, 23:19)
norėčiau pažiūrėti "Mama mia". O Hauso nepažiūrėjau blush2.gif

as ziurejau sita filma - tai net nezinau. Kazkaip neisimine jisai man, nelabai patiko. nors miuziklus megstu. O vat sito jau net neprisimenu...
Atsakyti
Labas rytas merginos
kaip jumi siandien nustebino priversti sniego kalneliai gatvese? brrr kai reikejo is ryto valyt masina ir su baime pajudet is kiemo, bet nieko gerai kad bent jau pagrindiniai keliai gerai isvazineti ir nesilidus, ui kaip bijau to slidaus periodo
Ir isvis kazkokia nesamone, kol neparasiau cia nieko tai nerode man siandieniniu jokiu pasisakymu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 19 lapkričio 2008 - 10:17
o man patinka toks oras.. Nezinau kodel - gal del to kad sninga ir nesalta. Tik sunku buvo eiti su aukstakulniais per sniega, bet siaip visai nieko.... bigsmile.gif negaliu rasti ziemyniu batu - parduotuvese dar ne sezonas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 19, 10:18)
o man patinka toks oras.. Nezinau kodel - gal del to kad sninga ir nesalta. Tik sunku buvo eiti su aukstakulniais per sniega, bet siaip visai nieko....  bigsmile.gif negaliu rasti ziemyniu batu - parduotuvese dar ne sezonas  blink.gif

o man batu gaila smile.gif tai todel ir nepatinka toks dregnas sezonas, o ir siaip nepatinka kai reikia prisirngt daug rubu ir vis vien salt zemen biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip grazu uz lango thumbup.gif Tik jei nebutu taip salta, butu dar graziau biggrin.gif Gal pagaliau ateis ziemuze pas mus smile.gif

O as del susitikimo - negalesiu as dalyvauti, labai noriu pakliuti pas stomotologa, nes vakarais pradejo viena dantuka skaudeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 19, 10:56)
Sveikos mergaites, kaip grazu uz lango  thumbup.gif  Tik jei nebutu taip salta, butu dar graziau  biggrin.gif  Gal pagaliau ateis ziemuze pas mus smile.gif

O as del susitikimo - negalesiu as dalyvauti, labai noriu pakliuti pas stomotologa, nes vakarais pradejo viena dantuka skaudeti  verysad.gif

As kaip tik siandien einu pas ji, kai man suskaudo, tiesiog jam paskambinau ir papasiau priimti pasakiau kad skauda ir nezinau ar istversiu kol prirasysit vizitui, tai pasake kad atvaziuociau kai galiu, ilgai laukt nereikejo, o siandien tikiuosi baigs tvarkyt ir man jau dantuka 4u.gif
Atsakyti
nu va, dabarr i Otome neateis...
Kas dar neateis? g.gif Iki vakaro tuoj neliks galinciuju...
Atsakyti