Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

suoer čia...Laba diena ax.gif ...o sakykite,čia tik vilnietės?....o gal žinote kur renkasi kaunietės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2008 11 19, 21:00)
suoer čia...Laba diena ax.gif ...o sakykite,čia tik vilnietės?....o gal žinote kur renkasi kaunietės? 4u.gif

sveika
taip, čia šiuo metu vilnietės bendrauja. Pirmąją temą kiek pamenu pradėjo kaunietės. O kur dingo net nežinau g.gif gal į kaimynus ar bendraminčius persikėlė? blink.gif smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis. labai smagiai pasedejom, paplepejom. 4u.gif
Atsakyti
nu va, aš jau išsisiurbiau grindis, pasitvarkiau virtuvėj, vaikus pašėriau ir prisėdau Hauso žiūrėti. Nu ir prisiėdėm, siaubas tongue.gif Labai fainai laiką praleidom thumbup.gif
Papildyta:
Aš šiandien namuose viena verysad.gif
Atsakyti
Na visas isveziojus ir jau suniuka pavedziojus lovytej prie kompo guliu ir turiu dar milijona darbu, bet bliamba reiktu man uzsiblokuot keleta puslapoiu ir tada darbas daug greiciau eitusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 11 19, 23:11)
Na visas isveziojus ir jau suniuka pavedziojus lovytej prie kompo guliu ir turiu dar milijona darbu, bet bliamba reiktu man uzsiblokuot keleta puslapoiu ir tada darbas daug greiciau eitusi biggrin.gif

biggrin.gif dar kartą ačiū, kad pametėjai iki namų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 19, 23:19)
biggrin.gif dar kartą ačiū, kad pametėjai iki namų  4u.gif

oi tikrai nesunku juk wink.gif
Atsakyti
gerai, labanakt, einu miegoti smile.gif
geros ryt darbo dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 19 lapkričio 2008 - 23:57
Labas rytas, o siaubas pati negaliu patiketi kad jau laikas keltis sad.gif dar vartausi lovoje, bet pabudusi

Beje visa diena manes nebus, tai jei rasysit trumpai glaustai, o to paskui nesugebesiu net perskaityt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 20 lapkričio 2008 - 07:33
labas rytas,

gerai miegojau, daznai nesikeliau.
o kur dar daugiau kokiu komentaru ispudziu is meeto?
ar skanu buvo?

QUOTE(saridon'e @ 2008 11 19, 23:57)
nu va, aš jau išsisiurbiau grindis, pasitvarkiau virtuvėj, vaikus pašėriau ir prisėdau Hauso žiūrėti. Nu ir prisiėdėm, siaubas tongue.gif Labai fainai laiką praleidom  thumbup.gif
Papildyta:
Aš šiandien namuose viena  verysad.gif

o kur visa seimyna?

QUOTE(diamona @ 2008 11 20, 08:10)
Labas rytas, o siaubas pati negaliu patiketi kad jau laikas keltis sad.gif dar vartausi lovoje, bet pabudusi

Beje  visa diena manes nebus, tai jei rasysit trumpai glaustai, o to paskui nesugebesiu net perskaityt  blush2.gif  lotuliukas.gif

noretum noretum, kad kad cia tyletume smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar taip ir nesulaukiau jusu griztant, uzmigau anksti, tokia sunki diena buvo doh.gif

Ka valget skanaus?

Siandien galva vis dar skauda, bet bent jau nebebloga, tai isgersiu vaistu, ir gal bus geriau, reikia pas mama nuvaziuoti, senokai buvau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dziaugiuosi uz jus, kad sauniai praleidot laika. Kaip visada prisikalbejot, apsivalget biggrin.gif O as vakar per tuos darbus nenuejau pas stomotologa, po mokines atejo pusbrolis, reikjo dar jam padeti sad.gif jis isejo pakankamai velai, kad galeciau pakliuti pas stomotologa.... sad.gif

Gal nuotraukyciu bus is susitikimo? ax.gif
Atsakyti