Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(asami @ 2008 11 19, 15:50)
gal kas nors gali man paaiskint kaip ji rast, ta honkonga?  blush2.gif  nesu 100 proc. tikra, kad atvarysiu, nes labai blogai jauciuosi, pervargus visa  verysad.gif bet bandysiu kaip nors. as atvaziuosiu su 19 troleibusu, tai tikiuosi, mane ten kazkur netoli isleis  g.gif  siaip man rodos, jis sustoja prie europos, o po to jau tik seimyniskiu gatvej kazkur, jau uz holiday inno..

kaip tik toje kitoje stoteleje turi ir islipti.
nu, va, kai tik susitikimas, tai visos blogai jauciasi. man irgi bloga, visa uztinus, miego noriu nerealiai, ir pavargus, bet Ateisiu. Nenoriu savo jaunystes praleisti tarp 4 sienu su knyga rankoje - pensijoj sirgsiu, ilsesiuos, nieko neveiksiu. o dabar gi visos mes jaunos - ir pasiduodat nuovargiui. Tokiu metu kalnus turetumete versti...
Atsakyti
Ai asami, tau reikia lipti sekancioj stotelej po europos, ten bus visai salia holiday inn ta stotele. Tada reikia pereiti per gatve, bet nereikia leistis zemyn kalvariju gatve, tas honkongas ne kalvariju gatvej, o seimyniskiu.
Na kai islipsi toj stotelej, paziurek i kita gatves puse, ten matysi kioska spaudos, tai va pereik gatve, nueik prie to kiosko, ir uz to kiosko ir yra honkongas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 19, 16:57)
As numigau pora valandeliu, bet ne velnio ne geriau, galva plysta.
Kaip man gaila, kad susitikime nesudalyvausiu, taip norejau i ta Honkonga, man ten taip skanu....
Bet va siandien visai nieko valgyt negaliu, pabandziau mandarina, tai nei minutes neissilaike skrandyje...

Maia matau vis nori man  nestuke.gif pripaisyti  biggrin.gif
Bet nieko panasaus - man migrena. Buna kartais tokiu ziauriu galvos skausmo ir pykinimo priepuoliu, kai visa diena guliu kaip negyva....
Gerai, kad as su tuo biuleteniu, nes i darba niekaip nebuciau nuslinkus...

Smagaus pasibendravimo mergaites  4u.gif

o tau taip daznai?
negerai, reik pas gyd. pasirodyti, ar nemanai?
man gal preis kokius2 m, kazkas ir gal;vai buvo, tai kokia visa savaite taip galva skaudedavo, kad net rankos tirpdavo ir akyse balta budavo, Mb nuveze i poliklininka, o ten viska spraejo ir nepasikartojo.

aha, man dabar kur tik kas , aha laukiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 19, 17:00)
Ai asami, tau reikia lipti sekancioj stotelej po europos, ten bus visai salia holiday inn ta stotele. Tada reikia pereiti per gatve, bet nereikia leistis zemyn kalvariju gatve, tas honkongas ne kalvariju gatvej, o seimyniskiu.
Na kai islipsi toj stotelej, paziurek i kita gatves puse, ten matysi kioska spaudos, tai va pereik gatve, nueik prie to kiosko, ir uz to kiosko ir yra honkongas  mirksiukas.gif

AA, ten tas restoranukas yra, zinosiu zinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 19, 16:59)
kaip tik toje kitoje stoteleje turi ir islipti.
nu, va, kai tik susitikimas, tai visos blogai jauciasi. man irgi bloga, visa uztinus, miego noriu nerealiai, ir pavargus, bet Ateisiu. Nenoriu savo jaunystes praleisti tarp 4 sienu su knyga rankoje - pensijoj sirgsiu, ilsesiuos, nieko neveiksiu. o dabar gi visos mes jaunos - ir pasiduodat nuovargiui. Tokiu metu kalnus turetumete versti...

Deja ps mane ne nuovargis doh.gif Kai pasijudinu is lovos iskart pykina ir tampo skrandi, nes jis visai tuscias... Negaliu sienu nesilaikydama net iki vonios nueit.

Nepykit merginos, as tikrai ne specialiai. Liga ta migrena, ir nejuokinga liga.
Buna man tokiu priepuoliu pora trejeta kartu i metus. Ir kiek ejau pas gydytojus sako, kad nepagydoma, tiesiog reiki vengti priepuolius sukelianciu faktoriu.
O man nakti prasidejo, nes bemiegodama kazkokias kraujagysles ar ka uzspaudziau kakle...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 19, 17:07)
Deja ps mane ne nuovargis  doh.gif Kai pasijudinu is lovos iskart pykina ir tampo skrandi, nes jis visai tuscias... Negaliu sienu nesilaikydama net iki vonios nueit.

Nepykit merginos, as tikrai ne specialiai. Liga ta migrena, ir nejuokinga liga.
Buna man tokiu priepuoliu pora trejeta kartu i metus. Ir kiek ejau pas gydytojus sako, kad nepagydoma, tiesiog reiki vengti priepuolius sukelianciu faktoriu.
O man nakti prasidejo, nes bemiegodama kazkokias kraujagysles ar ka uzspaudziau kakle...

vargsiuke....laikykiso gal greitoiuke issikviesk, kad normaliai apziuretu, ka? juk nejuokai
Atsakyti
eveline, otome, aciu uz instrukcijas smile.gif 4u.gif

otome, laikykis 4u.gif kiek zinau, migrenos priepuoliai bent jau netrunka ilgai, tikiuosi, rytoj jau busi sveika 4u.gif
Atsakyti
Otome, sveik.

o man paskaitois nebuvo - neatejo destytojas doh.gif o buvau taip nusiteikus iskenteti paskaitoj.

bet tuoj einu i akmenuku parduotuve, gal kokius akmenukus pamatysiu ir pagaminsiu naujus auskariukus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 11 19, 17:12)
vargsiuke....laikykiso gal greitoiuke issikviesk, kad normaliai apziuretu, ka? juk nejuokai

Laikausi, nebe pirmas kartas, zinau as tuos savo priepuolius, reikia tiesiog islaukti ir iskenteti, velai vakare po truputi pradedu atsigauti paprastai, jau gal galesiu atsigerti bent sulciu, nes burna visai isdziuvus, o skrandis nepriima nei gurksnio vandens.
Greitpji nelabai ka man galet padetu, tik trukdytu, nes man geriausia, kad manes nejudintu ir nekalbintu.

MB sake kad prisnigta siandien daug?
As nenuslenku nei iki lango paziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 19, 15:59)
o dabar gi visos mes jaunos - ir pasiduodat nuovargiui. Tokiu metu kalnus turetumete versti...

deja, ne visus kalnus lengva nuverst, o kai kuriu gal net ir neimanoma, kad ir kaip noretum smile.gif

QUOTE(Otome @ 2008 11 19, 16:17)
MB sake kad prisnigta siandien daug?
As nenuslenku nei iki lango paziuret  doh.gif

prasedejau visa diena prie kompo, nemaciau doh.gif man atrodo, kad pasnige jau taip normaliai buvo, bet tirpsta viskas, gal jau istirpo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asami: 19 lapkričio 2008 - 17:13
QUOTE(Eveline @ 2008 11 19, 15:43)
ok. pasistenk apsisukti kuo greiciau  ax.gif

jau rezervavau wink.gif tikiuosi labai labai nedaug veluoti, na sesta pajudesiu is ofiso
Atsakyti
atsiprasau, mergaites, suvedziojau jus vel.. verysad.gif nepasirodziau kinieciuose.. labai gaila ir liudna man del to, bet turiu rimtu darbu, be to, esu juodai pervargus per ta magistrini nelemta. nezinau, kaip cia man viskas baigsis.. unsure.gif
Papildyta:
taip svajojau apie kinieciu maista doh.gif ir siandien dar beveik nieko nevalgiau per tuos darbus kaip tycia doh.gif
Atsakyti
Na merginos jauciu kaip smagiai bendrauja, laukiam labai griztanciu su ispudziais mirksiukas.gif

As tai vie miegu, nes tik tada normaliau jauciuos, atsibundu ir kosmaras. Tikiuosi rytoj aju bus geriau. Nebesimiega, visa diena ismiegojus....
Atsakyti