Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

Sveikos mamytės,
Gal yra tarp jūsų John'o Irving'o gerbėjų. Man patinka šis autorius ir norėčiau perskaityti visas jo knygas, bent jau verstas į lietuvių kalbą. Deja naujos knygos yra brangokos, perskaitai o paskuibelieka sandėliuoti. Žodžiu gyvenu Kaune ir mielai pasikeisčiau knygomis pasiskaitymui. Norėčiau perskaityti "pasaulis pagal Garpą" ir "malda už O. Minį", galėčiau paskolinti "Našlę vieneriems metams", "sidro namų taisykles" ir iš bėdos "ketvirtąja ranką"
Atsakyti
neskaiciau nei vienos knygos blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

bet, tuoj vaziuosiu sidro namu pirkt, nes meile tam reikalui pinigu iskyre drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 30, 10:31)
Deja užsienio kalbų taip gerai nemoku kad skaityčiau arba tai užtruktų visą amžinybę, gal pamėgint  g.gif ?
O apie cirko sūnų nieko negirdėjau, gal skaitei? Ar įdomi?

Kazkada seniai buvau pradejusi skaityti "cirko sunus", bet numeciau doh.gif blush2.gif Tai bandysiu dar karta doh.gif Nes tai bus paskutine lietuviskai isleista irvingo knyga, kurios neskaiciau. Dabar skaitau "Sidro namu taisykles" mirksiukas.gif
Atsakyti
AS perskaiciau "Sidro namu taisykles" orginalo kalba, labai patiko. Tokia siluma is tos knygos verziasi 4u.gif . O "Cirko sunu" irgi numeciau, nu tookia leva knyga pasirode schmoll.gif ...
Atsakyti
Turiu Cirko sunu, Pasauli pagal garpa, Ketvira ranka, Nasle... apsikeisciau i naujas. Perskaitymui. Esu Vilniuje
Atsakyti
Aš ir pasikeisčiau perskaitymui, bet į Vilnių neplanuoju važiuoti schmoll.gif
Atsakyti
Pasaulį pagal Garpą skaičiau labai seniai, vienam bjaurokam laikraštėlyje, kuris kažkodėl spausdino dalimis šitą knygą. Perskaičiau ne pirmą dalį ir užkibau. Po to medžiojau ir senas dalis ir naujas. Po to mačiau filmą. Ir labai patiko Robinas Viljamsas jame.

ievaaaaa, o parduoti pigiau truputį nenorėtum? " Sidro namų taisyklių" pvz, a?
Yra toks skyrelis skelbimuose "knygos "sekond hand"". Apsilankyk ten, gal sugalvosi ką nors. O gal rasi tai ko reikia pigiau.
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 02, 23:50)
ievaaaaa, o parduoti pigiau truputį nenorėtum? " Sidro namų taisyklių" pvz, a?
Yra toks skyrelis skelbimuose "knygos "sekond hand"". Apsilankyk ten, gal sugalvosi ką nors. O gal rasi tai ko reikia pigiau.

Na parduoti kažkaip kol kas nenorėčiau, nes kelios draugės prašė paskolinti vėliau pasiskaityti, bet už nuorodą tai ačiū, būtinai apsilankysiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As skaiciau dvi Irvingo knygas: " Nasle vieneriems metams" ir "pasaulis pagal Garpa". Abi labai patiko. dar turiu nusipirkusi "ketvirtoji ranka", bet neprisiruosiu vis paskaityti, nes mano vyrui nekoki ispudi paliko. gal kada prisiruosiu... dar ruosiuosi isigyti "sidro namu taisykles". O ar yra dabar naujai perleista "Cirko sunus" , nes knygynuose nepastebejau ?
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 02, 23:50)
Pasaulį pagal Garpą skaičiau labai seniai, vienam bjaurokam laikraštėlyje, kuris kažkodėl spausdino dalimis šitą knygą. Perskaičiau ne pirmą dalį ir užkibau. Po to medžiojau ir senas dalis ir naujas. Po to mačiau filmą. Ir labai patiko Robinas Viljamsas jame.

o yra filmas pagal tą knygą? kaip vadinasi? nes aš kiek esu ieškojusi,tai pagal tokį pat pavadinimą neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 07 08, 21:20)
o yra filmas pagal tą knygą? kaip vadinasi? nes aš kiek esu ieškojusi,tai pagal tokį pat pavadinimą neradau blush2.gif

The World According to Garp
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 07 08, 21:20)

Tikari yra. Mačiau jau senokai, per lietuvius rodė. Taip ir vadinosi. Per snobo kiną rodė, jei neklystu. Robinas Villjamsas vaidina Garpą. Labai patiko thumbup.gif .
Atsakyti