Sveikos mamytės,
Gal yra tarp jūsų John'o Irving'o gerbėjų. Man patinka šis autorius ir norėčiau perskaityti visas jo knygas, bent jau verstas į lietuvių kalbą. Deja naujos knygos yra brangokos, perskaitai o paskuibelieka sandėliuoti. Žodžiu gyvenu Kaune ir mielai pasikeisčiau knygomis pasiskaitymui. Norėčiau perskaityti "pasaulis pagal Garpą" ir "malda už O. Minį", galėčiau paskolinti "Našlę vieneriems metams", "sidro namų taisykles" ir iš bėdos "ketvirtąja ranką"
neskaiciau nei vienos knygos
bet, tuoj vaziuosiu sidro namu pirkt, nes meile tam reikalui pinigu iskyre

bet, tuoj vaziuosiu sidro namu pirkt, nes meile tam reikalui pinigu iskyre

QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 30, 10:31)
Deja užsienio kalbų taip gerai nemoku kad skaityčiau arba tai užtruktų visą amžinybę, gal pamėgint
?
O apie cirko sūnų nieko negirdėjau, gal skaitei? Ar įdomi?

O apie cirko sūnų nieko negirdėjau, gal skaitei? Ar įdomi?
Kazkada seniai buvau pradejusi skaityti "cirko sunus", bet numeciau

Aš ir pasikeisčiau perskaitymui, bet į Vilnių neplanuoju važiuoti

Pasaulį pagal Garpą skaičiau labai seniai, vienam bjaurokam laikraštėlyje, kuris kažkodėl spausdino dalimis šitą knygą. Perskaičiau ne pirmą dalį ir užkibau. Po to medžiojau ir senas dalis ir naujas. Po to mačiau filmą. Ir labai patiko Robinas Viljamsas jame.
ievaaaaa, o parduoti pigiau truputį nenorėtum? " Sidro namų taisyklių" pvz, a?
Yra toks skyrelis skelbimuose "knygos "sekond hand"". Apsilankyk ten, gal sugalvosi ką nors. O gal rasi tai ko reikia pigiau.
Yra toks skyrelis skelbimuose "knygos "sekond hand"". Apsilankyk ten, gal sugalvosi ką nors. O gal rasi tai ko reikia pigiau.
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 02, 23:50)
Na parduoti kažkaip kol kas nenorėčiau, nes kelios draugės prašė paskolinti vėliau pasiskaityti, bet už nuorodą tai ačiū, būtinai apsilankysiu.

As skaiciau dvi Irvingo knygas: " Nasle vieneriems metams" ir "pasaulis pagal Garpa". Abi labai patiko. dar turiu nusipirkusi "ketvirtoji ranka", bet neprisiruosiu vis paskaityti, nes mano vyrui nekoki ispudi paliko. gal kada prisiruosiu... dar ruosiuosi isigyti "sidro namu taisykles". O ar yra dabar naujai perleista "Cirko sunus" , nes knygynuose nepastebejau ?
QUOTE(LinaBoo @ 2005 07 02, 23:50)
Pasaulį pagal Garpą skaičiau labai seniai, vienam bjaurokam laikraštėlyje, kuris kažkodėl spausdino dalimis šitą knygą. Perskaičiau ne pirmą dalį ir užkibau. Po to medžiojau ir senas dalis ir naujas. Po to mačiau filmą. Ir labai patiko Robinas Viljamsas jame.
o yra filmas pagal tą knygą? kaip vadinasi? nes aš kiek esu ieškojusi,tai pagal tokį pat pavadinimą neradau

QUOTE(vvandene @ 2005 07 08, 21:20)
o yra filmas pagal tą knygą? kaip vadinasi? nes aš kiek esu ieškojusi,tai pagal tokį pat pavadinimą neradau 

The World According to Garp
QUOTE(vvandene @ 2005 07 08, 21:20)

Tikari yra. Mačiau jau senokai, per lietuvius rodė. Taip ir vadinosi. Per snobo kiną rodė, jei neklystu. Robinas Villjamsas vaidina Garpą. Labai patiko