Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 30, 11:00)
Sveikos mamytės,
Gal yra tarp jūsų John'o Irving'o gerbėjų. Man patinka šis autorius ir norėčiau perskaityti visas jo knygas, bent jau verstas į lietuvių kalbą. Deja naujos knygos yra brangokos, perskaitai o paskuibelieka sandėliuoti. Žodžiu gyvenu Kaune ir mielai pasikeisčiau knygomis pasiskaitymui. Norėčiau perskaityti "pasaulis pagal Garpą" ir "malda už O. Minį", galėčiau paskolinti "Našlę vieneriems metams",  ir iš bėdos "ketvirtąja ranką"

Turiu "Pasaulis pagal Garpą", galėtumėm susikeisti, nes neskaičius nei "Malda už O. Minį", nei "Ketvirtoji ranka", nei "Sidro namų taisyklių". Aš Kaune. Jei norėtum, rašyk AŽ.
Atsakyti
rasau az
Atsakyti
Aš turiu "Našlė vieneriems metams" galiu keistis į bet kurią kitą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad yra filmas ir pagal "Sidro namu taisykles", jei neklistu. Tai jeigu apie ta filma mastau, tai man laabai patiko.
Atsakyti
O jei aš neturiu Irvingo knygų,bet noriu knygos Sidro namai. Kas už šokoladą paskolintų 4u.gif Vilniuje smile.gif
Atsakyti
sveikos,

as perskaiciau tikrai daug irvingo knygu geriausio man pasirode Pasaulis pagal Garpa, Malda uz Ovena Mini, Sidro namu taisykles, Nasle vieneriems matams...truputeli nusivyliau Ketvirtaja ranka ir cirko sunumi...

o dar yra kokiu jo knygu, lietuviu kalba...girdejau kad anglu kalba dar yra Niuhemsyro viesbutis???

tiesa"'' ax.gif ?
Atsakyti
As irgi turiu "Nasle vieneriems metams". Galiu keistis.
Papildyta:
P.s. Miestas Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 23, 22:31)
Man atrodo, kad yra filmas ir pagal "Sidro namu taisykles", jei neklistu. Tai jeigu apie ta filma mastau, tai man laabai patiko.

Filmas yra.
Taip pat jau ekranizuota ir knyga "Našlė vieneriems metams" su Kim Basinger berods... ax.gif
Atsakyti
jungiuosi prie Irvingo fanų bigsmile.gif perskaičiau visas lietuviškai išleistas knygas. mano nuomone, prastesnės - "Ketvirtoji ranka" ir "Malda už Oveną Minį" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 08 13, 20:22)
Filmas yra.
Taip pat jau ekranizuota ir knyga "Našlė vieneriems metams" su Kim Basinger berods... ax.gif

Taip. Filmas vadinasi "Durys grindyse". Čia truputį išsamiau apie filmą:
http://72.14.221.104...cd=1&lr=lang_lt
http://72.14.221.104...lt&ct=clnk&cd=2
Atsakyti
skaiciau "cirko sunu" ir visas kitas, bet kadangi po "Garpo..." neperskaiciau nieko, kas mane sudomintu jo knygose: "Nasle", "Ranka", tai dabar ilgai kaupiuosi "Maldai". bet manau, kad tai bus paskutinis bandymas reabilituoti Irvinga.

Va va drinks_cheers.gif Aš taip pat po "Pasaulis pagal Garpą" buvau nusiteikusi perskaityti visas kitas lietuviškai išleistas Irvingo knygas, nes šita laaaaaaaaaaaaabai patiko thumbup.gif wub.gif Vakar užverčiau paskutinį "Našlė vieneriems metams" romano puslapį, tai galiu pasakyt, kad nusivyliau lygiai tiek pat, kiek sužavėjo Garpas verysad.gif Dabar kažkaip abejoju, ar verta prasidėt su visomis kitomis šio autoriaus knygomis g.gif Apie "Našlę..." teko girdėti daug teigiamų atsiliepimų, deja, nieko teigiamo šioje knygoje taip ir neįžvelgiau, nebent tai, kad ji - dar vienas pliusas mano perskaitytų knygų sąraše smile.gif Monotoniška, nyku, nuobodu ir be galo, be proto ištęsta, žodžiu, pilstymas iš tuščio į kiaurą be jokios apčiuopiamos prasmės schmoll.gif Niu, dar truputį gundausi "Sidro namų taisyklėmis" ax.gif , bet, jei ir šita pasirodys nieko verta doh.gif , daugiau jokio IRVINGO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O "Ketverto taisyklę" ne tas autorius parašė???

Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 08 14, 10:49)
Va va drinks_cheers.gif Aš taip pat po "Pasaulis pagal Garpą" buvau nusiteikusi perskaityti visas kitas lietuviškai išleistas Irvingo knygas, nes šita laaaaaaaaaaaaabai patiko thumbup.gif  wub.gif Vakar užverčiau paskutinį "Našlė vieneriems metams" romano puslapį, tai galiu pasakyt, kad nusivyliau lygiai tiek pat, kiek sužavėjo Garpas verysad.gif Dabar kažkaip abejoju, ar verta prasidėt su visomis kitomis šio autoriaus knygomis g.gif Apie "Našlę..." teko girdėti daug teigiamų atsiliepimų, deja, nieko teigiamo šioje knygoje taip ir neįžvelgiau, nebent tai, kad ji - dar vienas pliusas mano perskaitytų knygų sąraše smile.gif Monotoniška, nyku, nuobodu ir be galo, be proto ištęsta, žodžiu, pilstymas iš tuščio į kiaurą be jokios apčiuopiamos prasmės schmoll.gif Niu, dar truputį gundausi "Sidro namų taisyklėmis" ax.gif , bet, jei ir šita pasirodys nieko verta doh.gif , daugiau jokio IRVINGO lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O "Ketverto taisyklę" ne tas autorius parašė???

Ne. "Ketverto taisyklės" autoriai I. Caldwell ir D. Thomason. Tai visai kitokio pobūdžio knyga. Va čia trupitis apie "Ketverto taisyklę"
http://72.14.221.104...,1270 Ketverto
http://www.knyguklub...o_taisykle/7099
O Irvingo "Maldą už Oveną Minį" tikrai skaitysiu, tik nežinau, kada biggrin.gif O "Sidro namų taisykles" skaičiau ir tikrai nesigailiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 14 rugpjūčio 2006 - 11:28