Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

Vis gundausi ir aš Irvingą paskaityti. Tai gal galite kas pasakyti nuo kurios jo knygos geriausia pradėti pažintį su šiuo autoriumi? g.gif
Atsakyti
Turiu "Pasaulis pagal Garpą". Galėčiau mainytis į "Sidro namų taisykles" arba "Malda už Oveną Minį". Gyvenu Šiauliuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 01:15)
Vis gundausi ir aš Irvingą paskaityti.  Tai gal galite kas pasakyti nuo kurios jo knygos geriausia pradėti pažintį su šiuo autoriumi?  g.gif

tai kurią knygelę vertėtų skaityti pačią pirmą? Na kad po to netektų nusivilti šiuo autoriumi. Pasakykit, kuri jo knygų pati pati pati geriausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 11:47)
tai kurią knygelę vertėtų skaityti pačią pirmą? Na kad po to netektų nusivilti šiuo autoriumi. Pasakykit, kuri jo knygų pati pati pati geriausia.  mirksiukas.gif

Aš pradėjau nuo "Sidro namų taisyklių".Labai labai patiko wub.gif wub.gif Dabar norėčiau perskaityt"Našlę vieneriems metams" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 01:15)
Vis gundausi ir aš Irvingą paskaityti.  Tai gal galite kas pasakyti nuo kurios jo knygos geriausia pradėti pažintį su šiuo autoriumi?  g.gif

Nuo kurios bepradėsi, kitos atrodys prastesnės. Taip byloja forumo patirtis. Siūlyčiau nuo ,,Sidro namų taisyklių", ta lengviausia. Jokiu būdu ne nuo ,,Cirko sūnaus", nes tos net didžiausi Irvingo fanai nelabai įkanda. Šiaip jau Irvingas patinka truputėlį trenktiems žmonėms, turintiems specifinį literatūrinį skonį doh.gif Tai perspėjimas, jeigu tektų nusivilti...
Atsakyti
O aš daugiau nieko neesu skaičiusi, apart Našlė vieneriems metasm, vis gundausi kokią kitą knygą nusipirkt, bet taip ir neapsisprendžiu kurią...Ir grįžtu namo tuščiomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 08 22, 13:27)
Aš pradėjau nuo "Sidro namų taisyklių".Labai labai patiko wub.gif  wub.gif Dabar norėčiau perskaityt"Našlę vieneriems metams" smile.gif

Ačiū Papugėle.

O dėl "Našlė vieneriems metams", tai esu girdėjusi ir ne kokių atsiliepimų. Napamenu tiksliai kur skaičiau, kad tikrai ne kas (gal knygų klubo skaitytojų temoje g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 00:15)

Pažintį pradedu nuo "Pasaulis pagal Garpą", kol kas tai laaabai patinka,žiūrėsim kaip patiks, kai skaitysiu link pabaigos rolleyes.gif
Atsakyti
Mano perskaityta pirma Irvingo knyga "Ketvirtoji ranka".
Labai savotiška sakyčiau, bet patiko jo stilius.
Nedaug atsiliepimų apie šią knygą girdėjau kažkodėl ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 15:53)
Ačiū Papugėle.

O dėl "Našlė vieneriems metams", tai esu girdėjusi ir ne kokių atsiliepimų. Napamenu tiksliai kur skaičiau, kad tikrai ne kas (gal knygų klubo skaitytojų temoje  g.gif ).

As pradejau nuo "Nasles" ir kol kas dziaugsmo nedaug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2006 08 24, 09:34)
As pradejau nuo "Nasles" ir kol kas dziaugsmo nedaug  schmoll.gif

Aš irgi pradėjau vakar. Man visai nieko unsure.gif . Bent kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 08 22, 17:34)
Pažintį pradedu nuo "Pasaulis pagal Garpą", kol kas tai laaabai patinka,žiūrėsim kaip patiks, kai skaitysiu link pabaigos  rolleyes.gif

Gerai pradėjai smile.gif Manau, tai pati geriausia Irvingo knyga 4u.gif
Man po šios knygos kitos įspūdžio nepadarė. Skaičiau "Našlę", bet... man ne itin. "Cirko sūnaus" neįveikiau iki galo... (kas man labai retai nutinka, nes net jei knyga ir nepatinka vist tiek skaitau, kad turėčiau savo nuomonę).
"Sidro namų taisyklių" neskaičiau, mačiau tik filmą. Filmas super thumbup.gif , patiko. Tai gal susigundyti g.gif
Atsakyti