Vis gundausi ir aš Irvingą paskaityti. Tai gal galite kas pasakyti nuo kurios jo knygos geriausia pradėti pažintį su šiuo autoriumi?

Turiu "Pasaulis pagal Garpą". Galėčiau mainytis į "Sidro namų taisykles" arba "Malda už Oveną Minį". Gyvenu Šiauliuose

QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 01:15)
Vis gundausi ir aš Irvingą paskaityti. Tai gal galite kas pasakyti nuo kurios jo knygos geriausia pradėti pažintį su šiuo autoriumi? 

tai kurią knygelę vertėtų skaityti pačią pirmą? Na kad po to netektų nusivilti šiuo autoriumi. Pasakykit, kuri jo knygų pati pati pati geriausia.

QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 11:47)
tai kurią knygelę vertėtų skaityti pačią pirmą? Na kad po to netektų nusivilti šiuo autoriumi. Pasakykit, kuri jo knygų pati pati pati geriausia. 

Aš pradėjau nuo "Sidro namų taisyklių".Labai labai patiko

QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 01:15)

Nuo kurios bepradėsi, kitos atrodys prastesnės. Taip byloja forumo patirtis. Siūlyčiau nuo ,,Sidro namų taisyklių", ta lengviausia. Jokiu būdu ne nuo ,,Cirko sūnaus", nes tos net didžiausi Irvingo fanai nelabai įkanda. Šiaip jau Irvingas patinka truputėlį trenktiems žmonėms, turintiems specifinį literatūrinį skonį

O aš daugiau nieko neesu skaičiusi, apart Našlė vieneriems metasm, vis gundausi kokią kitą knygą nusipirkt, bet taip ir neapsisprendžiu kurią...Ir grįžtu namo tuščiomis

QUOTE(Papugele @ 2006 08 22, 13:27)
Aš pradėjau nuo "Sidro namų taisyklių".Labai labai patiko
Dabar norėčiau perskaityt"Našlę vieneriems metams" 

Ačiū Papugėle.
O dėl "Našlė vieneriems metams", tai esu girdėjusi ir ne kokių atsiliepimų. Napamenu tiksliai kur skaičiau, kad tikrai ne kas (gal knygų klubo skaitytojų temoje

QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 00:15)

Pažintį pradedu nuo "Pasaulis pagal Garpą", kol kas tai laaabai patinka,žiūrėsim kaip patiks, kai skaitysiu link pabaigos

Mano perskaityta pirma Irvingo knyga "Ketvirtoji ranka".
Labai savotiška sakyčiau, bet patiko jo stilius.
Nedaug atsiliepimų apie šią knygą girdėjau kažkodėl ...
Labai savotiška sakyčiau, bet patiko jo stilius.
Nedaug atsiliepimų apie šią knygą girdėjau kažkodėl ...

QUOTE(*CACA* @ 2006 08 22, 15:53)
Ačiū Papugėle.
O dėl "Našlė vieneriems metams", tai esu girdėjusi ir ne kokių atsiliepimų. Napamenu tiksliai kur skaičiau, kad tikrai ne kas (gal knygų klubo skaitytojų temoje
).

As pradejau nuo "Nasles" ir kol kas dziaugsmo nedaug

QUOTE(agnieszka.v @ 2006 08 24, 09:34)
Aš irgi pradėjau vakar. Man visai nieko

QUOTE(Vitulka @ 2006 08 22, 17:34)
Pažintį pradedu nuo "Pasaulis pagal Garpą", kol kas tai laaabai patinka,žiūrėsim kaip patiks, kai skaitysiu link pabaigos 

Gerai pradėjai

Man po šios knygos kitos įspūdžio nepadarė. Skaičiau "Našlę", bet... man ne itin. "Cirko sūnaus" neįveikiau iki galo... (kas man labai retai nutinka, nes net jei knyga ir nepatinka vist tiek skaitau, kad turėčiau savo nuomonę).
"Sidro namų taisyklių" neskaičiau, mačiau tik filmą. Filmas super