QUOTE(pandutė @ 2008 12 11, 19:56)
na va nusipirkau lorealio mineraline pudryte 6numeri,jau zadejau pirkt bouijoirs su sepeteliu bet 33spalvos nebuvo o kitos tai poarasyta rozine spalva,tai issigandau kad busiu ruzava,na lorealio bent tamsoj atrodo graziai,normaliai tepas,paziuresiu kaip dienos sviesoj atrodys
Buvau nusipirkus ir aš Loreal mineralinę pabandymui - atidaviau sesei, nes ir odą niežėjo, ir visą dieną ją jutau ant veido...

Žodžiu mano jautriai odai ji visiškai nepatiko

QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 08:58)
Buvau nusipirkus ir aš Loreal mineralinę pabandymui - atidaviau sesei, nes ir odą niežėjo, ir visą dieną ją jutau ant veido...

negasdink manes,dar ir man netiks
o gal kas bandet bourjoirs pudra su sepeteliu 34numeri?man liktais panasi spalva i mano kitos pudros,bet paskaiciau kazkokis rose spalva,paklausiau konsultantes ,sako bus i raudonuma,jo aciu nereik,o ten apejau visus veidrodzius nu nematau ant veido kad butu pudra
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 11:55)
negasdink manes,dar ir man netiks
o gal kas bandet bourjoirs pudra su sepeteliu 34numeri?man liktais panasi spalva i mano kitos pudros,bet paskaiciau kazkokis rose spalva,paklausiau konsultantes ,sako bus i raudonuma,jo aciu nereik,o ten apejau visus veidrodzius nu nematau ant veido kad butu pudra

QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 10:59)
na zinok man nepatiko ta pudra,demem tepasi,spalva kazkokia gelsva,bet veidas kaip griauzia,kaip raso dar kad tinka jautriai odai,norejau tokia pat maxfactor nusipirkt,nes buvo akcija ,pigiau nei lorealis isejo,bet neradau ar tinka jautriai odai tai nepirkau,dabar pirksiu ta su teptuku bouirjouis tik del numerio nezinau ka daryt,nes ten ant visu beveik roze raso tamsesniu,nu kaip gaila del lorelio,jei negriaus tai naudosiu,bet dabar tai griauzia
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 14:17)
na zinok man nepatiko ta pudra,demem tepasi,spalva kazkokia gelsva,bet veidas kaip griauzia,kaip raso dar kad tinka jautriai odai,norejau tokia pat maxfactor nusipirkt,nes buvo akcija ,pigiau nei lorealis isejo,bet neradau ar tinka jautriai odai tai nepirkau,dabar pirksiu ta su teptuku bouirjouis tik del numerio nezinau ka daryt,nes ten ant visu beveik roze raso tamsesniu,nu kaip gaila del lorelio,jei negriaus tai naudosiu,bet dabar tai griauzia
Reikia priprasti Loreali tepti

QUOTE(Nude @ 2008 12 12, 16:57)
O Maxfactor tai visiskai nemaskuojanti ta mineraline
Dabar ne kaip jauciuosi, patariau pirkti Loreali, bet tau nepatinka. Pas mane itin jautri oda, bet man si pudryte jega 

Mano odai irgi ji tiko.

QUOTE(Nude @ 2008 12 12, 15:57)
O Maxfactor tai visiskai nemaskuojanti ta mineraline
Dabar ne kaip jauciuosi, patariau pirkti Loreali, bet tau nepatinka. Pas mane itin jautri oda, bet man si pudryte jega 

nepergyvenk,jau nebegriauzia tik demem tepasi,gal ismokt reik,ir biski gailiuos kad nepirkau 5numerio kaip sakei,nes sita man per tamsi,nenaturaliai atrodo
Ar jau ismokai naudotis Lorealiu?

Pas mane jautri i sausuma oda, naudoju "Diorskin Extreme Fit"

QUOTE(soffi @ 2009 01 22, 12:45)

Ačiū už įspėjimą