Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

na va nusipirkau lorealio mineraline pudryte 6numeri,jau zadejau pirkt bouijoirs su sepeteliu bet 33spalvos nebuvo o kitos tai poarasyta rozine spalva,tai issigandau kad busiu ruzava,na lorealio bent tamsoj atrodo graziai,normaliai tepas,paziuresiu kaip dienos sviesoj atrodys
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 11, 19:56)
na va nusipirkau lorealio mineraline pudryte 6numeri,jau zadejau pirkt bouijoirs su sepeteliu bet 33spalvos nebuvo o kitos tai poarasyta rozine spalva,tai issigandau kad busiu ruzava,na lorealio bent tamsoj atrodo graziai,normaliai tepas,paziuresiu kaip dienos sviesoj atrodys

Buvau nusipirkus ir aš Loreal mineralinę pabandymui - atidaviau sesei, nes ir odą niežėjo, ir visą dieną ją jutau ant veido... unsure.gif

Žodžiu mano jautriai odai ji visiškai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 08:58)
Buvau nusipirkus ir aš Loreal mineralinę pabandymui - atidaviau sesei, nes ir odą niežėjo, ir visą dieną ją jutau ant veido... unsure.gif

Žodžiu mano jautriai odai ji visiškai nepatiko  schmoll.gif

negasdink manes,dar ir man netiks
o gal kas bandet bourjoirs pudra su sepeteliu 34numeri?man liktais panasi spalva i mano kitos pudros,bet paskaiciau kazkokis rose spalva,paklausiau konsultantes ,sako bus i raudonuma,jo aciu nereik,o ten apejau visus veidrodzius nu nematau ant veido kad butu pudra
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 11:55)
negasdink manes,dar ir man netiks
o gal kas bandet bourjoirs pudra su sepeteliu 34numeri?man liktais panasi spalva i mano kitos pudros,bet paskaiciau kazkokis rose spalva,paklausiau konsultantes ,sako bus i raudonuma,jo aciu nereik,o ten apejau visus veidrodzius nu nematau ant veido kad butu pudra

blush2.gif nenorėjau išgąsdint...tiesiog parašiau kokia buvo mano odos reakcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 10:59)
blush2.gif nenorėjau išgąsdint...tiesiog parašiau kokia buvo mano odos reakcija  blush2.gif

na zinok man nepatiko ta pudra,demem tepasi,spalva kazkokia gelsva,bet veidas kaip griauzia,kaip raso dar kad tinka jautriai odai,norejau tokia pat maxfactor nusipirkt,nes buvo akcija ,pigiau nei lorealis isejo,bet neradau ar tinka jautriai odai tai nepirkau,dabar pirksiu ta su teptuku bouirjouis tik del numerio nezinau ka daryt,nes ten ant visu beveik roze raso tamsesniu,nu kaip gaila del lorelio,jei negriaus tai naudosiu,bet dabar tai griauzia
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 14:17)
na zinok man nepatiko ta pudra,demem tepasi,spalva kazkokia gelsva,bet veidas kaip griauzia,kaip raso dar kad tinka jautriai odai,norejau tokia pat maxfactor nusipirkt,nes buvo akcija ,pigiau nei lorealis isejo,bet neradau ar tinka jautriai odai tai nepirkau,dabar pirksiu ta su teptuku bouirjouis tik del numerio nezinau ka daryt,nes ten ant visu beveik roze raso tamsesniu,nu kaip gaila del lorelio,jei negriaus tai naudosiu,bet dabar tai griauzia

Reikia priprasti Loreali tepti smile.gif O Maxfactor tai visiskai nemaskuojanti ta mineraline biggrin.gif Dabar ne kaip jauciuosi, patariau pirkti Loreali, bet tau nepatinka. Pas mane itin jautri oda, bet man si pudryte jega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 12 12, 16:57)
Reikia priprasti Loreali tepti  smile.gif O Maxfactor tai visiskai nemaskuojanti ta mineraline  biggrin.gif  Dabar ne kaip jauciuosi, patariau pirkti Loreali, bet tau nepatinka. Pas mane itin jautri oda, bet man si pudryte jega  4u.gif

Mano odai irgi ji tiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 12 12, 15:57)
Reikia priprasti Loreali tepti  smile.gif O Maxfactor tai visiskai nemaskuojanti ta mineraline  biggrin.gif  Dabar ne kaip jauciuosi, patariau pirkti Loreali, bet tau nepatinka. Pas mane itin jautri oda, bet man si pudryte jega  4u.gif

nepergyvenk,jau nebegriauzia tik demem tepasi,gal ismokt reik,ir biski gailiuos kad nepirkau 5numerio kaip sakei,nes sita man per tamsi,nenaturaliai atrodo
Atsakyti
Ar jau ismokai naudotis Lorealiu? biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane jautri i sausuma oda, naudoju "Diorskin Extreme Fit" thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos visos esu visaziste ,dirbu eurovaistineje kosmetikos skyriuje,nepirkit lorealio firmos pudru kremu viena hemija i sudeti ieina,jautriai odelei yra tokiu firmu kaip lirene pudros apie 25 litus kuo daugiau reklamuotos firmos tuo blogesnes pati profesionaliausia linija maxfactor is tiesu pasiteisina.tik ne lorealis.... schmoll.gif jautri oda tai linkusi i sausuma oda,i dirgluma ja reikia ypac puoseleti ir atsargiai su kreminem pudrom lorealis labai tirsta pudra prideta visokiu hemiju po kokiu puse metu isimes rauksles...nueikt i vaistiniu skyriu kur yra kosmetika kaip eurovaistine ir konsultante pades isirinkti gera pudra.aisku jei pataikysit ant geros konsultantes siaip rekomenduoju lirene firmos,gabriele salvete pudras pati naudoju . 4u.gif bet kiekviena renkasi pagal save.
Atsakyti
QUOTE(soffi @ 2009 01 22, 12:45)
smile.gif sveikos visos esu visaziste ,dirbu eurovaistineje kosmetikos skyriuje,nepirkit lorealio firmos pudru kremu viena hemija i sudeti ieina,jautriai odelei yra tokiu firmu kaip lirene pudros apie 25 litus kuo daugiau reklamuotos firmos tuo blogesnes pati profesionaliausia linija maxfactor is tiesu pasiteisina.tik ne lorealis.... schmoll.gif jautri oda tai linkusi i sausuma oda,i dirgluma ja reikia ypac  puoseleti ir atsargiai su kreminem pudrom lorealis labai tirsta pudra prideta visokiu hemiju po kokiu puse metu isimes rauksles...nueikt i vaistiniu skyriu kur yra kosmetika kaip eurovaistine ir konsultante pades isirinkti gera pudra.aisku jei pataikysit ant geros konsultantes siaip rekomenduoju lirene firmos,gabriele salvete pudras pati naudoju . 4u.gif bet kiekviena renkasi pagal save.

Ačiū už įspėjimą 4u.gif Tik dabar pasimečiau: L'Oreal priklauso daug žinomų vardų kaip Biotherm, Lancome, Vichy, The Body Shop, Kerastase... Norit pasakyt, kad ir šie produktai nieko verti?
Atsakyti