Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

QUOTE(Nude @ 2008 12 01, 17:02)
As irgi dabar, kai jau zinau koks fainumas dazytis sepetelio i nieka nekeisciau. Pati pudra lengva, maskuoja, bet ne smarkiai, o vidutiniskai.  biggrin.gif Pandute, tu kai renkiesi pudra, paparasyk konsultantes, duos tau veidrodi ir pries dienos sviesa prie lango bandyk pudra.  wink.gif

Aš turiu pudrą No7 su šepetėliu tokiu kaip Bourjois, bet niekaip nesugebu su juo lygiai pasidažyt blink.gif Tai išspaudžiu ant kempinėlės ir tada tepu, kitaip gaunuos kaip zebras.
Atsakyti
Man atrodo reikia priprasti. O siaip daug ir nuo sepetelio kokybes priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 05, 12:14)
Sveikutės, turiu tokią problėmėlę, esu labai jautrios odos savininkė ir kai pradedu naudoti kreminę pudrą mano oda po kokios savaites pasidaro plėmuota ir išsausėja. Gal kažkuri esate susidūrusi su panašiomis problemomis? Ką tokiu atveju darote? Gal yra kokia pudrytė skirta būtent jautriai odai? Aciu  4u.gif

na, galiu rekomenduoti CHANEL Vitalumiere, nes mano oda irgi lb jautri ir anksčiau lygiai taip pat išmesdavo dėmėmis bei sausais plėmais, o tos pudros vienintelės nejaučiu ant veido. Be to, ji lb skaistina veidą, nedaug mąskuoja, sudėty yra vitaminų ir tikrai neturėtų išsausinti. Jeigu tavo oda mišri - vėliau gali ,,išlįsti" blizgesys. Bet turbūt nėra tokios pudros, kad mišriaodėms blizgesio neliktų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 05, 10:47)
na, galiu rekomenduoti CHANEL Vitalumiere, nes mano oda irgi lb jautri ir anksčiau lygiai taip pat išmesdavo dėmėmis bei sausais plėmais, o tos pudros vienintelės nejaučiu ant veido. Be to, ji lb skaistina veidą, nedaug mąskuoja, sudėty yra vitaminų ir tikrai neturėtų išsausinti. Jeigu tavo oda mišri - vėliau gali ,,išlįsti" blizgesys. Bet turbūt nėra tokios pudros, kad mišriaodėms blizgesio neliktų  schmoll.gif

o jei turiu kapiliarus ar ji uzmaskuos?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 05, 12:39)
o jei turiu kapiliarus ar ji uzmaskuos?

Ir aš turiu kapiliarus verysad.gif deja, ši pudra silpnai mąskuoja, aš papildomai užtepu ant viršaus su kompaktine tos pačios firmos pudra kada noriu matiškesnio efekto. Jeigu nori kad stipriau mąskuotų reiketų rinktis kitokią. Aš ją tau rekomenduoju del to, kad ji puikiai pamaitina odą, išlygina spalvą, suteikia nuostabų švytėjimą (ne blizgučiai) ir nealergiziuoja. Kapiliarai matomi, bet nebe taip ryškiai...Beveik visais atžvilgiais ji man - atradimas. Vienintelis minusas - jeigu mišri oda - greitai ,,išlenda" kaktos blizgesys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 05, 12:52)
Ir aš turiu kapiliarus verysad.gif deja, ši pudra silpnai mąskuoja, aš papildomai užtepu ant viršaus su kompaktine tos pačios firmos pudra kada noriu matiškesnio efekto. Jeigu nori kad stipriau mąskuotų reiketų rinktis kitokią. Aš ją tau rekomenduoju del to, kad ji puikiai pamaitina odą, išlygina spalvą, suteikia nuostabų švytėjimą (ne blizgučiai) ir nealergiziuoja. Kapiliarai matomi, bet nebe taip ryškiai...Beveik visais atžvilgiais ji man - atradimas. Vienintelis minusas - jeigu mišri oda - greitai ,,išlenda" kaktos blizgesys  doh.gif

O ar ji tiktų janesnėms, ar ši pudra brandesnei odai?
Ir kokia kaina pas mus jos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 12 05, 15:24)
O ar ji tiktų janesnėms, ar ši pudra brandesnei odai?
Ir kokia kaina pas mus jos?  rolleyes.gif

Na, rašo,kad išlygina (optiškai) smulkias raukšleles, tai gal jei tik -niolika nereiketu dar smile.gif CHANEL brandžiai odai yra LIFT LUMIERE, o visos kitos, tinka bet kokiam amžiui, pagal poreikius manau galima pasirinkt.

O kaina kažkur ~160 Lt
Atsakyti
nudekokia daugiau rekomenduotum man nusipirkt pudra,ar bourjours su sepetuku ar loreali su spetuku kur sakei?mineraline
Atsakyti
Sublime- dėkui už informaciją. Jei jau apie raukšleles užsiminta, tai ji ne man. biggrin.gif

Gal kas nors gali papasakot apie šį pagrindą?

Bourjois "En toute Legerete"
user posted image
Atsakyti
As tai nusprendziau bent jau pati naudosiu ziema Bourjois, o vasara Loreal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 12 08, 08:42)
As tai nusprendziau bent jau pati naudosiu ziema Bourjois, o vasara Loreal  wink.gif

o kodel taip?nes loeralis lengvesnis?laukiu kada galesiu nusipirkt pudra
Atsakyti
Man atrodo, kad galkremine geriau ir nuo salcio saugos smile.gif O vasarai tai tikrai norisi kazko lengvesnio rolleyes.gif
Atsakyti