Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlių teatras

Dukrytei 2m 1men.buvom kine-Ledynmetis2,tai visai neblogai sekesi(tikejausi bus blogiau smile.gif ),neisbuvom turbut kkias 15 min.Bet ir tai buvo galima dar ja kalbinti,taciau ir pacia laikas spaude,taip kad isejom truputi anksciau smile.gif,
O manau kad i leliu teatra galima bandyti eiti,tik svarbu pasirinkti spektakli g.gif
Atsakyti
Mano vaikui 1m. 2mėn. ir aš labai noriu nuvesti į lėlių teatrą, labai jau jam patinka, kai namie vaidinu ką nors su žaislais ir multikais labai domisi. Manau jau pats laikas pabandyti:) Manau svarbiausia pasirinkti tinkamą spektaklį... Va čia tai didesnė problema, nes daugelis spektaklių vaikams nuo 4 metų g.gif .
Atsakyti
Aš irgi norėčiau savo žirnį į spektaklį nusivesti, tik kad jie nepritaikyti maiukams, nes maniškis paprastai miega tuo metu, kai rodomi lėlių spektakliai verysad.gif
Atsakyti
Galima vesti nuo 3 metu, neanksciau.
Atsakyti
Nemažai spektaklių Vilniaus "Lėlės" teatre matėme. Jie tikrai neskirti jaunesniems nei 3 metų vaikams. Mažesni vaikiukai dažnai išsigąsta gan didelio garso, užtemusios salės, pradeda verkti. Apskritai jie nesugeba tiek laiko išlaikyti dėmesį. Ne sykį teko matyti, kaip mažesnis vaikas apskritai atsisako į salę įeiti.
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 12:55)
Galima vesti nuo 3 metu, neanksciau.

O kodėl taip kategoriškai? blink.gif Aš dukrytę į Kauno lėlių teatrą pirmąkart nuvedžiau, kai jai buvo 1,4 mėn. thumbup.gif Net išsižiojus išsėdėjo visą spektaklį. Jai labai patinka. Dar ir dabar vakarais prašo papasakoti vieno ar kito spektakliuko siužetą. Gaila, tik teatro sezonas pasibaigė. verysad.gif Bet nuo rudens šią veiklą vėl atnaujinsim.
Atsakyti
smile.gif pirma karta kai nuejom ileliu tetra ;seneles pasaka;,maziukas ziurejo isiziojes gal 5 minutes o paskui jau nepatenkintas jamreikejo lipt ant scenos biggrin.gif
o antra karta ,jau kitaip jautesi nebijojo,ramesnis buvo
Atsakyti
maniskiui jau tuoj 3.5m bet niekaip neprisiruosiu nuvest ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniškiui dar nebuvo dviejų, kai nuėjom į spektaklį Pasaka apie lietaus lašelį. Puikiai išbuvo susidomėjęs, nors yra tikrai judrus vaikas. Vyresnysis irgi panašiai, nuo dviejų teatro gerbėjas, nors dabar dažniau į kiną prašosi. Einant su mažesniu, reikia spektaklio šviesesnio, nes vaikai išsigąsta tamsos dažnai, pasikonsultuokit kasose, dirbančios žino ir pataria.
Atsakyti
vaikas vaikui nelygu
mano mergina nuo 1.5 metu kaip paekspermentuodama nuvedziau i Leles teatra, tai po to gavo ir vyras perimt estafete, nes dabar merginai 3 metai, o vasara sunku paaiskint, kad ne sezonas teatre. kaledoms padovanojom jai leliu teatriuka, tai taip ir liko geriausiu zaislu.

o tuo pat metu, dar 1,5 metu maziu bernioka ir drauge vede - tai jos bernas aiskiai ne teatralas dar buvo.

skirtingi juk mes visi
Atsakyti
sveikos,as savo taip pat noreciau kur nors nusivesti,jai 2m ir beveik 3 menesiai smile.gif ,ji jau seniai issedi ilgai ,ziuri filmukus,tai neina atitraukti beveik valanda,ziurejom sreka per kompa,tai visa filma nepajudejo,isziurejo..manau nuo vaikiuko dar pomegiu priiklauso smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pasidalinti - kokie spektakliukai jums, mamytės, ir, žinoma, vaikučiams, patiko labiausiai. Galvoju apie naują sezoną ir apie prisijungimą į "teatralų" grupes. Maniškai spalio pab. bus dveji. Nezinau, kaip reaguos, ar issedes... Todel noriu išrinkti "patį pačiausią" biggrin.gif
Tiesa, su pirštininėm lėlėm labai mėgsta žaisti, arba, kaip mes jai ką nors inscenizuojam - tad gal pavyks... blush2.gif
Būsiu labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti