Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlių teatras

ech,kaip jums gerai,kad kartu mytinates ir i teatra einat...mano visa kudikyste ir vaikyste ten;labai labai pasiilgstu spektakliu,leliu,daineliu.... butinai vesiu savo pupa,kai parvaziuosim 4u.gif
Atsakyti
Mes su dukryte į lėlės teatrą pirmą kartą susiruošėm, kai jai buvo gal 2.3 metukų - iki šiol joks kitas teatras šio nepranoko. Mylimiausią spektaklį "Trys paršiukai" žiūrėjom jau 3 kartus ir žinau, kad jei pasiūlyčiau, mažoji neatsisakytų dar kartą jį pažiūrėti. thumbup.gif Visiems rekomenduoju!
Manau, įdomu ar neįdomu ten bus vaikučiui, priklauso nuo daugelio dalykų - prieš einant į spektaklį, jei tai gerai žinoma pasaka, iš pradžių ją skaitom, sekam keletą vakarų iš eilės, tuomet vaikas, žinodamas siužetą, visai kitaip reaguoja į veiksmą scenoje. Gerai, jei yra galimybė pažaisti teatrą ar tiesiog pabūti pasakų, filmukų veikėjais.
Viskas priklauso nuo mūsų pastangų, fantazijos ir noro.

Beje, anksčiau rašytoje žinutėje kažkas minėjo, jog bilietų pardavėjos primena sovietmetį ar kažkaip panašiai. Galiu pasakyti, jog visą laiką susidurdavau tik su geranoriškom ir paslaugiom darbuotojom - vieną kartą atsitiko taip, jog atėjau pirkti bilietų gerokai pasibaigus kasos darbo laikui - ir ką gi, mane įleido, aptarnavo, parekomendavo geresnes vietas. Norisi vėl ir vėl ten sugrįžti.
Atsakyti
Mano mažei 2m. ir 3mėn. Ėjom šiandien į Kauno lėlių teatrą, bet negavom bilietų. Iš anksto negaliu nupirkt, nes kaip tyčia suserga verysad.gif . Tai dar gavom bilietukus į Muzikinio teatro "Voro vestuves". Šitą poemėlę ji ir taip jau beveik mintinai moka, o pamačiusi spektaklį, liko sužavėta, komentavo, pasakojo, pergyveno. Visas 1,5 val atsėdėjo, nors šiaip nė minutės neišbūna vienoje vietoje thumbup.gif Supratau, kad ir į lėlių spektaklius bebūtinai turiu žiūrėti amžių, nes visgi ji labai daug supranta, sudėtingus siužetus atsimena.
Vadinasi, tikrai ne nuo 3 metų skirti spektakliai ne tik į lėlių, bet ir kitus teatrus. Daug kas priklauso nuo vaiko
Atsakyti
QUOTE(Jūrraitė @ 2008 08 05, 16:16)
Gal galėtumėt pasidalinti - kokie spektakliukai jums, mamytės, ir, žinoma, vaikučiams, patiko labiausiai. Galvoju apie naują sezoną ir apie prisijungimą į "teatralų" grupes. Maniškai spalio pab. bus dveji. Nezinau, kaip reaguos, ar issedes... Todel noriu išrinkti "patį pačiausią"  biggrin.gif
Tiesa, su pirštininėm lėlėm labai mėgsta žaisti, arba, kaip mes jai ką nors inscenizuojam - tad gal pavyks...  blush2.gif
Būsiu labai dėkinga už atsakymus  4u.gif

Mes jau beveik peržiūrėjom visą nuo 3 m. vaikučiams skirtą Kauno lėlių teatro repertuarą. Mano merginai didžiausią įspūdį paliko "Ožkos malūnas", "Tigriukas Petrikas" ir "Pasaka apie lietaus lašelį". Pastarasis spektakliukas net ir man pačiai visai gražus. smile.gif
Atsakyti
Vedžiau savo 1 metų 4 mėnesių sūnų į Panevėžio lėlių vežimo teatrą. Tai galiu pasakyti, kad bent jau maniškiui tikrai per anksti. Nežinau, gal aš jau nebeatsimenu, bet man atrodo iš vaikystės, kad ten būdavo gražu, linksma muzika, gražūs leliokai. O dabar žiūrėjome "tipo" Raudonkepuraitę, visos lėlės gąsdinančios, baisios, rėkia, kriokia....... muzika super garsi. Žodžiu, nemanau, kad ir paaugusį vaiką į tokią blogų emocijų pilną vietą vesiu. Gail, nusivyliau, o iš vaikystės tokie geri buvo prisiminimai......
Atsakyti
savo dukrytę pirmą kartą nuvedžiau į lėlių tetrą kai ji buvo 1,8 -žiūrėjom "Lukošiukas ir ragana" šiek tiek bijojo iš pradžių, bet aš jai padėjau- pasakojau, tai ji liko sužavėta, nes ir daug vaikučių buvo, kurie po spektaklio neskubėjo namo - pasibendravo smile.gif
Atsakyti
Savo vyresnele pirma karta vedziau metuku laiko, tai jai patiko. Nezinia ka ten suprato, bet dziaugesi, rankytemis plojo. biggrin.gif Todel pamasciau, kad laikas ir siuos zvirblius i teatra isruosti, gal Kaledoms bus kokia grazi programele... ax.gif
Atsakyti
Mes jau buvom leliu teatre klaipedoje. Yra spec spektakliukam tokiem maziukams. Mums dar metu nebuvo. Bet ziurejo issiziojus. Ir neilgas jis eina tik 30 min kazkur. O vadinas ozkele melegele thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif dar nebuvome teatre,bet reiketu apsilankyti rolleyes.gif
Atsakyti
Vat ir man jau kriba mintis su dvynukais teatran nueiti. ax.gif Tik judrus labai vienas, gali ir neišsėdėti viso sprektaklio, bet... nepabandžiusi ir nesužinosiu. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. kauno leliu teatre yra kauno reviu spektaklis suaugusiems. A.Ziurausko rezisuotas. smagus toks:)
Atsakyti
Ėjom lapkričio mėn., mažajai dar nebuvo 3 metukų, iki dabar prašo, kad dar nuvesčiau. Ramiausiai išsėdėjo visą spektaklį (40-45 min.). BITĖ MAJA žiūrėjom.
Būtinai kada eisime dar 4u.gif
Atsakyti