Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(Odry @ 2008 11 07, 15:21)
na jums tai tikrai tik ten ir vieta thumbup.gif

Susijimkite ir pradekite kalbeti i tema. p .Odry. Apie gimdymo madas. Kitaip nustosime reaguoti i Jusu replikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 lapkričio 2008 - 14:29
QUOTE(Odry @ 2008 11 07, 14:19)
pAčiu už patarimus, pasirodo esu ironiškai jautri  lotuliukas.gif

Tai ka sitoj temoj veikiat?Pasikapot oxota?Patarimu man negaila,jei ka kreipkites blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 07 lapkričio 2008 - 14:29
QUOTE(gupija @ 2008 11 07, 15:28)
BINGO. Čia viskas ir pasakyta "neprieštarautų, jeigu norėčiau". Tada geriau tokio vyro tikrai niekur nesivesti.

Visiskai teisingai, ne niekur, o i stumima. Buciau kitokia moteris, vesciau, bet mano seimos tradiciojos, mano vertybes, pagaliau mano kaip moters savigarba to neleidzia. Man smagu, kad vyras gerbia mane sioje situacijoje ir isalkes nesibrauna prie mano tarpvietes. Jis elgiasi kaip tikras vyras, sakyciau dzentelmenas. Nes jis mano akimis pirmiausiai vyras, o ne koks buliukas ar dar velniaszinkas. Nera kazkoks kaimo runkeliu agiiitojas, kuris eidamas i stumima pats nezino kuriu galu ten eina. Nes jo bobeelka liepe, arba kaulijo... biggrin.gif blush2.gif Atsiprasau, kad tai truputi negraziai. Bet rasiau apie tai pakankamai daug , o jus apsisukate ir vel naiviomis akimis ziuredama bandote klausti to, kas seniai jau buvo pasakyta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2008 11 07, 15:29)
Tai ka sitoj temoj veikiat?Pasikapot oxota?Patarimu man negaila,jei ka kreipkites blush2.gif

Matyt gimdyt oxota biggrin.gif Jau laikas vartus atvert, oxota pasigirt kaip tai bus daroma, bet nezinia "na kakoj kozie cia podjechat". Kaip cia vaizdingiau papasakot, nes kaip ir tema ne i tema, nes cia kalbama apie visai kita tema. APIE GIMDYMO MADAS ODRY. blink.gif Kaip vapsva kokia prilipote.. ne , thumbup.gif kaip tas figos lapelis prie Adomo galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 lapkričio 2008 - 14:51
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 09:32)

Papildyta:
Kur butinybe dalyvauti? Ar tai buvo tik budas atsigriebti uz tai, kad kai vyras veme Jus irgi buvote? CIa taip saskaitas suvedete su juo? Kur argumentai kad buvo reikalingas? g.gif

nieko aš neatsigriebinėjau , jis pats to norėjo . dalyvauti kai gimsta jo dukra . ar jūs , emilka , teigiate , jog aš turėjau jam šito neleisti , nes aš atrodysiu ne tokia kaip visada ?

prie viso to , jūs vis apie stūmimą kalbate . mano stūmimas truko kelias minutes . 15 - maximum . per jas aš ( palyginus su sarėmiais ) ilsėjausi . ir asmeniškai aš manau , kad jūs nesate tolerantiška , ir paklaususi moterų , apie gimdymo madas , jūs jas dar koneveikiate ( atsiprašau jei per grubiai parašiau ) dėl to , jog jos norėjo , o gal net 'kaulijio" vyro dalyvauti gimdyme . gal joms taip lengviau ir maloniau . gal kažkuri kerštauja , gal kažkuri pora tokie romantikai , kad jiems šis įvykis suteikė laabi daug emocijų ir jų meilę perkėlė į kitą lygį ? na, kam atsakinėti į kiekvieną postą taip niekinamai ir nuolat ginčytis?
Atsakyti
Emilka, tema pamažu persirita į antrąją pusę, ar pasidarėt kokias išvadas apie tai, kas yra gimdymas su vyru: mada, poreikis, būtinybė ar užgaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 11 07, 16:06)
nieko aš neatsigriebinėjau , jis pats to norėjo . dalyvauti kai gimsta jo dukra . ar jūs , emilka , teigiate , jog aš turėjau jam šito neleisti , nes aš atrodysiu ne tokia kaip visada ?

prie viso to , jūs vis apie stūmimą kalbate . mano stūmimas truko kelias minutes . 15 - maximum . per jas aš ( palyginus su sarėmiais ) ilsėjausi . ir asmeniškai aš manau , kad jūs nesate tolerantiška , ir paklaususi moterų , apie gimdymo madas , jūs jas dar koneveikiate ( atsiprašau jei per grubiai parašiau ) dėl to , jog jos norėjo , o gal net 'kaulijio" vyro dalyvauti gimdyme . gal joms taip lengviau ir maloniau . gal kažkuri kerštauja , gal kažkuri pora tokie romantikai , kad jiems šis įvykis suteikė laabi daug emocijų ir jų meilę perkėlė į kitą lygį ? na, kam atsakinėti į kiekvieną postą taip niekinamai ir nuolat ginčytis?

As neteigiu, kad turejote neleisti. Nenoretumete to pati, butumete neleidus biggrin.gif
Kadangi priklausote tai kategorijai moteru, kurios to nori tai ir leidote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 16:11)
As neteigiu, kad turejote neleisti. Nenoretumete to pati, butumete neleidus  biggrin.gif
Kadangi priklausote tai kategorijai moteru, kurios to nori tai ir leidote  biggrin.gif

va būtent taip ir yra .
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 07, 16:08)
Emilka, tema pamažu persirita į antrąją pusę, ar pasidarėt kokias išvadas apie tai, kas yra gimdymas su vyru: mada, poreikis, būtinybė ar užgaida  g.gif

Jau sis tas mano galvoje deliojasi. Toks hibridas Jusu zodziu 80 procentu tai uzgaida pagal paskutine mada, 10 proc butinybe, 10 proc mano akimis truputi nesveikas poreikis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 11 07, 16:12)
va būtent taip ir yra .

tikiuosi, kad patenkinau Jusu smalsuma visu 100 proc.
Mano pagarba biggrin.gif

tiesa, maciau buvo cia musu riteris ant balto zirgo su trim kojom uzbrides. Bet matyt dar mintis brandina. Bijau,kad tik chebros cia neatsivestu.. Nes visai vyru dauguma nusivilsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 lapkričio 2008 - 15:16
Jei galite, atsakykit prašom į dar vieną klausimą: jūsų vyro buvimas šalia sąrėmių metu: poreikis, būtinybė, mada ar užgaida biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 07 lapkričio 2008 - 15:18
QUOTE(dange @ 2008 11 07, 16:18)
Jei galite, atsakykit prašom į dar vieną klausimą: jūsų vyro buvimo šalia sąrėmių metu: poreikis, būtinybė, mada ar užgaida  biggrin.gif

Vyras bus jeigu bus poreikis, na kaip minejo daugelis cia mamu, reikes kokio vandenuko nupirkt, arba paduot, siaip kompanija palaikyt, nes girdejau, kad saremiai buna net iki 1,5 paros blink.gif. O siaip, greiciausiai per saremius irgi nebus visa laika, dar nezinau, neturiu patirties. As vis rimciau galvoju apie BAK'a, kiek zinau, ten ypatingos slaugos nereikia.
Na tiesa sakant vaikelio labai laukiame, bet is pacio gimdymo proceso ritualo nedarom wink.gif, darysime ritualus, kai musu laukiamas leliukas isvys pasauli. Tada pabusime drauge kiek tik noresime biggrin.gif, tada atiduosime jam viska, ka gali atiduoti milintys teveliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 lapkričio 2008 - 15:28
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 16:25)
Na tiesa sakant vaikelio labai laukiame, bet is pacio gimdymo proceso ritualo nedarom wink.gif, darysime ritualus, kai musu laukiamas leliukas isvys pasauli. Tada pabusime drauge kiek tik noresime  biggrin.gif, tada atiduosime jam viska, ka gali atiduoti milintys teveliai  biggrin.gif

Tada jau gali buti per velai...
svarbiausi momentai tai: nestumo prasidejimas, pats nestumas ir gimdymas... po to ka turi, tuo ir dziaugesi 4u.gif visas vaikelio gyvenimas atkartoja tuos 9 men. ir koks vaikelis ateis i jusu seima priklausys nuo pastojimo momento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 11 07, 15:55)
Tada jau gali buti per velai...
svarbiausi momentai tai: nestumo prasidejimas, pats nestumas ir gimdymas... po to ka turi, tuo ir dziaugesi  4u.gif visas vaikelio gyvenimas atkartoja  tuos 9 men. ir koks vaikelis ateis i jusu seima priklausys nuo pastojimo momento 4u.gif

biggrin.gif Kurkit naują temą: prenatalinio vystymosi filosofija- mada ar realybė bigsmile.gif
Atsakyti