Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

Suši nooooriu ax.gif Prisipažinsiu, tundra, ir nevalgiau dar blush2.gif kažkaip tai kitokius patiekalus vis vartoju mirksiukas.gif pvz. kinietiškus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 16 sausio 2009 - 23:46
wau...kokios smagios čia diskusijos thumbup.gif
ir buritos, ir suši, ir šokoladoniai fondiu...
Nakviša, skamba žiauriai viliojančiai...
ale taip vilioja, kad net negaliu atsisakyti...
Pelargonija, aš su tavim į kompaniją...negaliu tom dienom...
dafai pagalvokim pvz. apie ketvirtadienio vakarą,a?
jei tik Nakvišai ir kitoms tinka???
jau seilėtekis prasideda vien pagalvojus apie tiek gėrybių vienoje vietoje...
uoj kaip apsirysim... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada tik jums patogu (išskyrus pirmadienius), tik informuokite datą, kad aš spėčiau apsipirkti, a to šiandiena jūros dumblių lakštai baigėsi g.gif

Kam alergija, čia speranza nameknula, turiu degtinės butelką, nuo Naujamečio liko, vyno nebėr, šiandiena diedas pasutinę taurę susivertė ir su manimi net nepasidalijo g.gif unsure.gif Aš prisiminisiu cool.gif
Atsakyti
aš valgiau maximinį suši, prispažinsiu- neišprususi - žiauriai nepatiko schmoll.gif

Nakviša, maniau tešlą pati darei hihihi.gif tada aš ir moku tokius pyragėlius daryt irnesakyk.gif

manęs artimiausiu metu jokiuose party nebus, negaliu schmoll.gif tai planuokitės be manęs 4u.gif

akedite, gal kaip nors susitarsim kaip grąžinti Tau fondiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 18, 20:07)
Nakviša, maniau tešlą pati darei  hihihi.gif  tada aš ir moku tokius pyragėlius daryt  irnesakyk.gif

Nu dar to betrūko biggrin.gif Pati aš tešla sminkydavau prieš 10 metų, o dabar kam vargti jei viską pusiau gatavą gali susipirkti? blush2.gif

Šita, mergičkos, šitą ketvirtadienį biški ne kas su susitikimu g.gif Mes su diedu abu trečiame stenėjimo kursų susitikime, teorinėje dalyje. Egzaminams ruošiamės blush2.gif Antradienį gal kokį? Sekančią savaitę?

P.S. Speranza, maximoje pirkti gatavus sushi yra blogis. Geriau užeitumėte pirma į japonų restoraną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 19, 11:17)
Nu dar to betrūko  biggrin.gif Pati aš tešla sminkydavau prieš 10 metų, o dabar kam vargti jei viską pusiau gatavą gali susipirkti?  blush2.gif

Šita, mergičkos, šitą ketvirtadienį biški ne kas su susitikimu  g.gif Mes su diedu abu trečiame stenėjimo kursų susitikime, teorinėje dalyje. Egzaminams ruošiamės  blush2.gif Antradienį gal kokį? Sekančią savaitę?

P.S. Speranza, maximoje pirkti gatavus sushi yra blogis. Geriau užeitumėte pirma į japonų restoraną  cool.gif

o man patinka pačiai mielinę tešlą daryt. kartą nusipirkau kapotos tešlos, tai prasikeikiau.... niekaip nesusitvarkiau, lūžinėjo ir viskas....

na, pasipraktikuok gerai tuose kursuose, neužilgo teks žinias pritaikyt praktikoje mirksiukas.gif

o dėl maximinių.. tai jau viena mergička mane paauklėjo.... bet kažko nevilioja manęs tokie patiekalai....

mm geriu dabar melisų arbatą, tipo nervus raminu.... neužilgo bus susirinkimas, vėl staugimas, vėl rėkimas....

vis prižadu sau daugiau nebelįsti čia... kaip ir nebėra prasmės čia rašinėti.... blush2.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 17, 01:43)
Kada tik jums patogu (išskyrus pirmadienius), tik informuokite datą, kad aš spėčiau apsipirkti, a to šiandiena jūros dumblių lakštai baigėsi  g.gif

Kam alergija, čia speranza nameknula, turiu degtinės butelką, nuo Naujamečio liko, vyno nebėr, šiandiena diedas pasutinę taurę susivertė ir su manimi net nepasidalijo  g.gif  unsure.gif Aš prisiminisiu  cool.gif

Jauciu apie mane nameknula g.gif Bet vistiek prisijungsiu, su vaistukais rankose biggrin.gif
Reikia isleistuves padaryt,jau ne i paruosiamuosius kursus doh.gif .Man antradienis tiktu thumbup.gif
O kaip kitos,kur visos dingot,atsiliepkit,kas nors? unsure.gif
Speranza,o ko tu nebenori bendraut su mumis verysad.gif
Atsakyti
Nakviša 4u.gif
stenėjimo kursai ne juokas, o dar ir egzaminą reikia išlaikyt dešimtukui...
tad kiek suprantu realiausia yra antradienis g.gif
o kaip kitos pražuvėlės....po vieną atsiranda ir dingsta vėl.... unsure.gif
Speranza, o kodėl taip jau tu...??? Dar pagalvok, pasvarstyk rimtai ką prarasi....
o dėl puodo, tai susitarsim, užlėksiu kurią dieną iki tavo darbo( pameni tą degalinę, susiskambinsim),
jei jau tiksliai nuspręsi atsisakyti tooookioo malonumo ir tookios kompanijos bigsmile.gif
late, kur dingsti vis, a?
o kaži kur dar ir Pelargonija prapuolusi...gal skraido ......ax.gif tikiuosi, kad neserga...
ech, kaip smagu bus, jaučiu........
Atsakyti
Atsiradau pioneers.gif bigsmile.gif Šią savaitę atostogauju, tai bandau tikrai atostogauti, t.y. neiti artyn prie kompiuterio.
Mano grafikas keičiasi, nuo kitos savaitės bus užimti antradieniai ir ketvirtadieniai... bet ir vėl prie manęs nebūtina taikytis blush2.gif
Noriu baliaus... 4u.gif
Atsakyti
Sausio 22 teorinė stenėjimo paskaita; sausio 28 - praktinė stenėjimo pamoka. Kitos dienos - visiškai vienodai. Tik perspėkite, nes reikės susipirkti ir diedą perspėti (a to ko tais jis bijo, kad nuskriausit biggrin.gif )
Atsakyti
Mes tokios, galim ir nuskriaust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 19, 12:49)

vis prižadu sau daugiau nebelįsti čia... kaip ir nebėra prasmės čia rašinėti....  blush2.gif

O tai ko čia taip? Ar nusibodom? Aš gal neturėjau, ir taip retai pasivaidenu lotuliukas.gif(o kas apskritai yra "prasmė"?)

Kur vakarėlis? Kada vakarėlis?

Pelargonija, atostogos mmm...
Atsakyti