Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

Labas vakrelis visoms 4u.gif , šaukiu SOS, merginos gelbekit kur Vilniuj galima nusipirkti cetrotide, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 01 23, 17:17)
O tai ko čia taip? Ar nusibodom? Aš gal neturėjau, ir taip retai pasivaidenu lotuliukas.gif(o kas apskritai yra "prasmė"?)

Kur vakarėlis? Kada vakarėlis?

Pelargonija, atostogos mmm...

Nu tipa apsiėdimo party pas mane, bet kada - nežinau, nes realiai man vienodai (apart paskutinės sausio 28 dienos), o jums visoms - kaip patogiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renete @ 2009 01 23, 18:31)
Labas vakrelis visoms 4u.gif , šaukiu SOS, merginos gelbekit kur Vilniuj galima nusipirkti cetrotide, ačiū 4u.gif

Ryt į VK kreipkis, manyčiau parduos. Jos ten iki kažkelintos dirba.
Atsakyti
mergiotės wub.gif

Švilpa, dėl prasmės....
nesulaukiančioms gandro skyrelyje kalbama apie procedūras ir t.t. gan kvailai jaučiuosi, kai panos dalinasi patirtimi kiek kartų ką ir kaip darė.. o aš šia tema nieko negaliu pasakyt.
įlendu paskaitinėju, bet su kiekviena diena vis mažiau ir mažiau... tiesiog, nebematau prasmės, kai pati nežinau ar galėsiu ką daryt..... pernelyg sunku... kam skaudinti save? tas pats būtų žiūrėt pro langą kaip turčiai puotauja, o tu gali nebent stiklą palaižyt....

bandau atrasti kokią nors veiklą, kur galėčiau pasimiršti... sunkokai sekasi, bet...
nesu tokia stipri, kaip kad vaidinu. nesu tokia kvaila, kaip atrodau...
darausi bjauria boba, nes nebegaliu pakęst durnų klausimų... prie visų pamokymų, patarinėjimų dėl vaikų, prisidėjo klausimai:" o kaip vyras? jau dirba? ieško darbo? "... pasakai žmonėms realią situaciją, o tau į akis žiūrėdami aiškina, kad nėr taip blogai, arba guodžia kad va kitiems dar blogiau....
labai pasigailėjau pasakius vyro sesei, kad man endometriozė. ši netingėjo susirast informaciją internete. sakysit, va domisi, padės gal kuom.. taip taip, padėjo... pradėjo aiškinti man, kad nereikėjo pirkt to ano, reikėjo vaiką pirktis... ir išvis kad eičiau gydytis, juk endometriozė gali suvežėti... ir pasirodo, aš tundra nežinau, kad endometriozė pagydoma. tereikia "atsiurbimą" padaryt ir jau sveika....

žinau, kad ne mum vieniems dabar sunku. bet nuo to lengviau nepasidaro, kaip kitiems. taip išgyvensim tą taip vadinamą sunkmetį, bet praeis metai kiti... ir kas žino, gal vaikas taip ir liks svajonė... net nepabandyta pasiekti.....
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 26, 09:13)
mergiotės  wub.gif

Švilpa, dėl prasmės....
nesulaukiančioms gandro skyrelyje kalbama apie procedūras ir t.t.  gan kvailai jaučiuosi, kai panos dalinasi patirtimi kiek kartų ką ir kaip darė.. o aš šia tema nieko negaliu pasakyt. 
įlendu paskaitinėju, bet su kiekviena diena vis mažiau ir mažiau... tiesiog, nebematau prasmės, kai pati nežinau ar galėsiu ką daryt.....  pernelyg sunku... kam skaudinti save? tas pats būtų žiūrėt pro langą kaip turčiai puotauja, o tu gali nebent stiklą palaižyt....

bandau atrasti kokią nors veiklą, kur galėčiau pasimiršti... sunkokai sekasi, bet...
nesu tokia stipri, kaip kad vaidinu. nesu tokia kvaila, kaip atrodau...
darausi bjauria boba, nes nebegaliu pakęst durnų klausimų... prie visų pamokymų, patarinėjimų dėl vaikų, prisidėjo klausimai:" o kaip vyras? jau dirba? ieško darbo? "...  pasakai žmonėms realią situaciją, o tau į akis žiūrėdami aiškina, kad nėr taip blogai, arba guodžia kad va kitiems dar blogiau....
labai pasigailėjau pasakius vyro sesei, kad man endometriozė. ši netingėjo susirast informaciją internete. sakysit, va domisi, padės gal kuom.. taip taip, padėjo... pradėjo aiškinti man, kad nereikėjo pirkt to ano, reikėjo vaiką pirktis... ir išvis kad eičiau gydytis, juk endometriozė gali suvežėti...  ir pasirodo, aš tundra nežinau, kad endometriozė pagydoma. tereikia "atsiurbimą" padaryt ir jau sveika....

žinau, kad ne mum vieniems dabar sunku. bet nuo to lengviau nepasidaro, kaip kitiems.  taip išgyvensim tą taip vadinamą sunkmetį, bet praeis metai kiti... ir kas žino, gal vaikas taip ir liks svajonė... net nepabandyta pasiekti.....

Speranza,

O kokia vyro profesija, nes maniškis per porą mėn. rado darbą po atleidimo, žinoma dirba už minimumą ir po 14 valandų, bet nors pavalgyti yra. Ar tikrai viską bandot g.gif
O dėl sunkumo, tai tikrai ne tau vienai, bet į viską bandau žiūrėt vistiek kažkaip su optimizmu - na taip man jau 35, turiu paskolą, kurią kai atiduosiu bus jau 40 metų, na ir ką, bandysiu tada, o gal i kokią akciją papulsiu, a vdrug.
na neliūdėk, a 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2009 01 26, 08:30)
Speranza,

O kokia vyro profesija, nes maniškis per porą mėn. rado darbą po atleidimo, žinoma dirba už minimumą ir po 14 valandų, bet nors pavalgyti yra. Ar tikrai viską bandot g.gif
O dėl sunkumo, tai tikrai ne tau vienai, bet į viską bandau žiūrėt vistiek kažkaip su optimizmu - na taip man jau 35, turiu paskolą, kurią kai atiduosiu bus jau 40 metų, na ir ką, bandysiu tada, o gal i kokią akciją papulsiu, a vdrug.
na neliūdėk, a 4u.gif  4u.gif

maniškis nedirba nuo gruodžio 31d.
bankui reikia mokėti 1700 , mano alga 1500. kai būsim pensininkai, nebereikės mokėt...
vyro alga seniai jau išleista. bet tai nereiškia, kad sėdi ir bambą krapšto.
pati ilgą laiką buvau bedarbė, tad neaiškinu vyrui kaip ir ką daryt... ir be mano ar kitų pamokymų kuo puikiausiai žino.
aš tikiu, kad ras jis darbą, vienokį ar kitokį ras. ir į šią situaciją žiūriu, kaip į santykių išbandymą, kuris arba suartina, arba išskiria.
kol kas atrodo, kad pas mus viskas gerai. tpfu tpfu tpfu ir triskart tuk tuk tuk....

aš tiesiog pykstu, kai žmonės tarsi norėdami paguosti patys to nesuprasdami dar labiau įskaudina. ir skaudu, kai atrodo tau artimi žmonės nenori suprast, kad tau dabar blogai... jie mato tik tai, ką nori matyti.
negaliu rašyti viešai, bet žinau ką sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speranza: 26 sausio 2009 - 09:27
QUOTE(speranza @ 2009 01 26, 09:13)
mergiotės  wub.gif

Švilpa, dėl prasmės....
nebematau prasmės, kai pati nežinau ar galėsiu ką daryt.....  pernelyg sunku... kam skaudinti save?

Speranza 4u.gif
Na, kaip čia tau pasakius. Džiaugiuosi, kad atsakei. Kaip manai, ko aš po skyrelį landžioju? Nedarau nieko. Ir jau nedarysiu. Lyg irgi nebūtų "prasmės"O aš landžioju, pasidžaugti kai kas nors įveikia nelemtąjį nevaisingumą. lotuliukas.gif
Pasižiūrėti į tokias kaip tu, kurios man rūpi. Tegu ir nieko šiuo metu nedarančias.
Taip, aš "bergždžia". Skauda? Jau nebe. Metai padaro savo. Atbukina. Kartais suspaudžia dūšią, tai kas, normalu, ne robotai gi esam.
Ar galima gyvent be vaikų? Galima, kaip matai. Nuo jokios aukštos vietos tikrai nešoksiu lotuliukas.gif
Skaudinti save, sakai? Speranza, brangioji, jau esu sakius, esat dar jauni ir tai esminis gėris. Sunku šiandien. Taip. Gali būti, kad bus dar sunkiau. Visa tai gali įveikti šypsena. Vis tiek vieną dieną tai pasibaigs.Prašau, nusišypsok bent man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 01 26, 09:48)
Speranza, brangioji, jau esu sakius, esat dar jauni ir tai esminis gėris.

chm, jauni.... man 29, diedui mano 38. aš tai dar jauna, a jis g.gif amžinas jaunuolis lotuliukas.gif

Švilpa, praeis ta depresinė-pesimistinė nuotaika, praeis... savaitgalį žiauriai kankinausi, pagatva buvau ir niekuom dėtą mb nugalabyti, va baigsis tos "šventinės" dienos ir praeis.... šiandien plaukiu, krenta gabalai... žiauriai šlykštu. burnoj vaistų skonis, skausmą jaučiu... kažkokį..... sėdžiu darbe ir dalyvauju spektalyje " man gerai, man nieko netrūksta"....

gal naudojies skype? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 26, 11:05)
chm, jauni.... man 29, diedui mano 38. aš tai dar jauna, a jis  g.gif  amžinas jaunuolis  lotuliukas.gif

gal naudojies skype?  ax.gif

Aha,vyrai tokie, jų laikrodukas netiksi. O tau dar visai nieko thumbup.gif

Speranza, skypo nemyliu, be to, dabar darbe su kolektyvu intymiai...
O savaitgaliais kompą iš esmės ignoruoju- tokia antivirtualumo pozicija- geriau miškas blush2.gif

Džiaugiuos, kad depresijos tavo "ciklinės" tų tai jau sunkiau išvengt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tinginės g.gif
Ką darom? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 27, 21:28)
Na, tinginės  g.gif
Ką darom?  cool.gif

ne tinginės ne tinginės mes.... blush2.gif
tik laiko va niekaip gi nesusiderinam........
nagi, merginos, juk nestuke.gif kviečia, negalima atsakyt nestuke.gif
pelėmis paskui visas užleis........... tongue.gif
Nakviša, o kaip kitą savaitėlę ar dar pabūsi 2 in 1, a?
pabūk, ką dar....... ax.gif
labai tikiuosi, kad suderinsim pagaliau tą dieną, kad visos norinčios galėtų....???
siūlom dieną...kukū......... mirksiukas.gif
aš siūlau ketvirtadienį arba penktadienį...
Švilpa, pasisakyk, kada tu gali???
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 01 27, 22:52)
ne tinginės ne tinginės mes.... blush2.gif
tik laiko va niekaip gi nesusiderinam........
<...>

Na aš tikiuosi iki sekanių naujų metų susiderinsim laiką lotuliukas.gif Aš tai niekur neskubu, dar dvi savites tikrai ko gero būsiu 2 in 1, vėliau jokių garantijų negaliu duoti, žadėjau langų plovimu užsiimti ir diedo prievartavimu g.gif
Man vienodai kokią dieną, ryt paskutinį kartą stenėjimo kursuose busim, po to jau vakarais aš visada namie būnų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 27, 21:28)
Na, tinginės  g.gif
Ką darom?  cool.gif

manęs nebus. nelaukite ax.gif
Atsakyti