Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

Nakviša 4u.gif

suglausk kojytes ir iki vasario 6 d. bent jau 21 val kentėk. po to panos tave į ligoninę palydės arba namus pasaugos.
turėsi didžiulę palaikomą komandą, tai bus drąsiau laikyt "stūmimo" egzaminą mirksiukas.gif

akedite, kurią dieną galėtum užsukt prie mano darbo? Bet Tau turbūt labai nepakeliui g.gif
galvoju, gal kokią dieną man po darbo nulėkt iki Pelargonijos darbo, o ji Tau perduotų ax.gif ar tiktų taip ? 4u.gif

Švilpa, gal turi kokios nors medžiagos apie jogą?

ir šiaip panos jei turit ką nors įdomaus paskaityt (tinka elektroninė versija), išskyrus apie vaisingumą, vaikus ir t.t., pasidalinkite, a ax.gif

Pelargonija, tą knygą pakeičiančią gyvenimą, skaičiau, nepadėjo unsure.gif
gerai,kad neatsispausdinau.... ale gal ir gaila, būt geresnė reakcija, pamačius 600 psl tą patį per tą patį lotuliukas.gif
ir Pelargonija. jei būtų galima pavasarį norėčiau tos stebuklingos gėlytės, kuri kisai tinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 30, 13:08)
Nakviša  4u.gif

Švilpa, gal turi kokios nors medžiagos apie jogą?

Taigi tiesiog rytoj Šaltinių g.4 VU Matematikos fake,101 audit. 13.30 val.Paskaita-
asanų demonstravimas ir įvadas į meditavimą. Paskaita nemokama.Tel.pasiteiravimui 861889538

Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 01 30, 12:18)
Taigi tiesiog rytoj Šaltinių g.4 VU Matematikos fake,101 audit. 13.30 val.Paskaita-
asanų demonstravimas ir įvadas į meditavimą. Paskaita nemokama.Tel.pasiteiravimui 861889538

4u.gif
mano savaitgaliai dabar parduoti....

tiek to. atvirai pasakius grįžus namo, nieko nenoriu. jau savaitė kaip vakarais nebeinu prie kompiuterio.
ką veikiu? nežinau. nieko. egzistuoju. vis prižadu kad grįžus , padarysiu ką nors naudingo, bet taip ir lieka pažadais. vakarais jaučiuosi kaip skuduras skirtas grindim plauti.
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 30, 13:28)

tiek to.  atvirai pasakius grįžus namo, nieko nenoriu. jau  savaitė kaip vakarais nebeinu prie kompiuterio.
ką veikiu?  nežinau. nieko.  egzistuoju.  vis prižadu kad grįžus , padarysiu ką nors naudingo, bet taip ir lieka pažadais.  vakarais jaučiuosi kaip skuduras skirtas grindim plauti.
[

Speranza ax.gif Aš irgi neinu prie kompo vakarais.O jau savaitgalį tai visai tabu.
Tos ilgos tamsios naktys daro savo.Man panašiai kasmet žiemą rptas aptemsta.
Vangi ir tingi kaip meška blush2.gif Ir čia visai ne iškrypimas. O apie skudurą doh.gif
Paskaičiau šiandien Stiliuj apie žaidimą "Kaip gerai kad..." Žiauriai patiko. Kaip gerai, kad...bent jau dienom prie to kompo prieini bigsmile.gif Gal nori pratęst?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 01 30, 12:34)
Speranza  ax.gif Aš irgi neinu prie kompo vakarais.O jau savaitgalį tai visai tabu.
Tos ilgos tamsios naktys daro savo.Man panašiai kasmet žiemą rptas aptemsta.
Vangi ir tingi kaip meška blush2.gif Ir čia visai ne iškrypimas. O apie skudurą  doh.gif
Paskaičiau šiandien Stiliuj apie žaidimą "Kaip gerai kad..." Žiauriai patiko. Kaip gerai, kad...bent jau dienom prie to kompo prieini  bigsmile.gif Gal nori pratęst?

Kaip gerai, kad... turiu Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2009 01 30, 13:08)
...
akedite, kurią dieną galėtum užsukt prie mano darbo?  Bet Tau turbūt labai nepakeliui  g.gif 
galvoju, gal kokią dieną man po darbo nulėkt iki Pelargonijos darbo, o ji Tau perduotų  ax.gif ar tiktų taip ?  4u.gif

ir šiaip panos jei turit ką nors įdomaus paskaityt (tinka elektroninė versija), išskyrus apie vaisingumą, vaikus ir t.t., pasidalinkite, a  ax.gif 
.....
ir Pelargonija. jei būtų galima pavasarį norėčiau tos stebuklingos gėlytės, kuri kisai tinka  ax.gif

Pelargonija būna netoli Tavo namų, ir gana dažnai (dirbu šoferiu retkarčiais, tai nors labai trumpai pralekiu biggrin.gif ). Kaip supratau, Akeditei reikia perduoti fondiu? Ggalėčiau pagriebti.

Turiu krūvą įdomių knygų:
1. Navigacija
2. Meteorologija
3. Žmogaus galimybės skraidyti (aviacinė medicina)
4. Oro teisė
5. Aerodinamika
6. Radijo ryšys ir t.t. lotuliukas.gif
Galiu duoti pasiskaityti bigsmile.gif

Gėlytę paimsiu iš sesės, būtinai 4u.gif Ji labai skani kisiai.

Atsakyti
Oi Nakviša...ojojoj...
....jei jau perspėjo.....tai jau tikrai, bet kada gali prasidėt.......
o tu susitarus kur nors su kuo nors pas ką nors, ar ne? g.gif
net nežinau, aišku, labai norisi susitkt, bet tu sakyk, gal tau jau norisi tik ramybės,
o čia dar užgriūsim mes ........ bigsmile.gif
Pelargonija, tu šaunuolė - visada labai laiku ir vietoj atsirandi ir surandi puikų variantą 4u.gif
jeigu netyčia prigriebtum , būčiau labai dėkinga.........
o dar visai norėtųsi paskanaut ir šokolado fondiu...........
ech....kaip smagu, vakarėlis neišvengiamai artėja thumbup.gif
labai tikiuosi, kad nei viena dalyvė nepersigalvos, nepasididžiuos ir sudalyvaus wub.gif
Atsakyti
Nakvisa,jei tau ranka itvare,tai ,kaip susi g.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 04, 20:17)
Nakvisa,jei tau ranka itvare,tai ,kaip susi g.gif

O prie ko čia aš ir mano ranka? Suši gamyba, kaip ir šašlykai - vyriškas reikalas blush2.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 04, 21:25)
O prie ko čia aš ir mano ranka? Suši gamyba, kaip ir šašlykai - vyriškas reikalas  blush2.gif

cool.gif

ale saunuoliai tavo vyriskiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 04, 20:30)
ale saunuoliai tavo vyriskiai thumbup.gif

Paskutiniu metu jie mane erzina. Tikiuosi išgyvens iki penktadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 04, 21:33)
Paskutiniu metu jie mane erzina. Tikiuosi išgyvens iki penktadienio  g.gif

As tuo net neabejoju,jie privalo iki penktadienio isgyvent blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti