Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

tu taip nerašyk,pelargonija biggrin.gif nes kai aš kada nors ateisiu,jausiu pareigą visus labai juokint ir linksmint,o kaip pirmam kartui,gali ir alkoholis nepadėt lotuliukas.gif
Atsakyti
O mūsų linksminti nereikia... ir taip linksma būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2008 12 09, 17:03)
Speranza,gavau tavo žinutę.
Aš tai,mielai,tik kad mano laikas dabar priklauso mano mamai.Priklausys,kaip ji jausis.

Mėlyni siūlai.Žydri gal net.

suprantama. stiprybės tavo šeimai wub.gif

kai turėsi laiko brūkštelk į až, kaip jum sekasi,ok ? labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 09, 12:22)
gal būtų norinčių šį ketvirtadienį prie žibalinės lempos kryžiuku pasiūvinėt ?  4u.gif

merginos, aš tai susitikti noriu, bet siuvinėti tai visai visai nemoku... blush2.gif
o galima aš pabūsiu už palaikymo komandą ir vertinimo komisija galiu būti, tik neprašykit manęs adatą į rankas paiimti, bo bus bėdos... tongue.gif
o, beje, kaip su fondiu...??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 09, 19:07)

Lentynoj voliojas komplektas.Jei nesurūdijo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 09, 19:07)
merginos, aš tai susitikti noriu, bet siuvinėti tai visai visai nemoku... blush2.gif
o galima aš pabūsiu už palaikymo komandą ir vertinimo komisija galiu būti, tik neprašykit manęs adatą į rankas paiimti, bo bus bėdos... tongue.gif

ne negalima schmoll.gif
padarysi gramą ir siuvinėsi kaip didelė tongue.gif

o kas dėl fondiu? Jokių fondiu šmondiu lotuliukas.gif
užsimanė ji mat, rinkis tik siūlus ir adatą smailink...

prisijunk skypej, instrukciją pateiksiu.. dar dieną turi pasitreniravimui... mirksiukas.gif
Atsakyti
pažiūrėjau, kad šita tema peržiūrėta nemažai kartų, bet pasisakiusių....
tos pačios ....
kažkaip pagalvojau, kad šita tema nereikalinga.... nes jei bendrauja tik kelios joje, gaunasi kaip koks chatas.... ar skelbimų lenta, kurioj skelbiam susitinkam- nesusitinkam....
ką kitos galvojat?

p.s. aš nepiktai čia jei ką... 4u.gif

Atsakyti
speranza 4u.gif
bet gi kaip fainiai, mes pasiskelbiam, kas nori prisijungia, kas nenori ne...
o kodėl nepaplepėjus, kaunietės tai anū kaip pavaro...
slėptis tik sostinei... bigsmile.gif

PS aš manau, kad labai reikalinga tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Speranza wub.gif Galvon gausi.Jei yra bent du žmogiukai,kuriems to reikia,vadinas,reikia.Beje,kuo labiau temsta,tuo labiau noriu su jumis vyno išgert.O gal ir priežasčių turiu.O fondiu šmondiu galiu įsimest,šokoladinis tamsiems vakarams pats tas.Ir gėralą superinį esu atradus pastaruoju metu,gal rasčiau Vilniuje kur nors.
Kas su manim?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2008 12 09, 22:00)
Speranza wub.gif Galvon gausi.Jei yra bent du žmogiukai,kuriems to reikia,vadinas,reikia.Beje,kuo labiau temsta,tuo labiau noriu su jumis vyno išgert.O gal ir priežasčių turiu.O fondiu šmondiu galiu įsimest,šokoladinis tamsiems vakarams pats tas.Ir gėralą superinį esu atradus pastaruoju metu,gal rasčiau Vilniuje kur nors.
Kas su manim?

Švilpa, tai prisijunk ketvirtadienį, mes su Pelargonija jau seniai svaigstam dėl sūrio fondiu...
puodą aš turiu... rolleyes.gif bet gali ir savo įsimest, a vnuš vieną sudeginsim...būtų atsarginis, jei ką... ax.gif
a kokį ten gėrimą superinį... g.gif atradai???
Atsakyti
Keturi žmogai ir du fondiu?Gausa...O gėrimą,jei jau pavyks,tik akis į akį išduosiu.O gal jis tik man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
nu gerai įtikinot kokiu 50 proc kad ta tema reikalinga lotuliukas.gif bet man atrodo, kad ketvirtadienį jumis įtikinsiu kad nereikalinga kokiais 60 proc laugh.gif

akedite jau apsiprendei kokiais siūlais siuvinėsi ??? hihihi.gif

Švilpa, o nuo to superinio gėrimo galvos neskauda ? lotuliukas.gif jei išeina davai prisijunk prie mūsų, beje gi jum pigiau namo taxu bus grįšt lotuliukas.gif

o kas dėl papliurpimų.... kažkada buvo lyg gimusi čia mintis sukurt tokią temą alia iškamšų skyrelis....
bet gaunasi kažkaip sviestas sviestuotas, juk yra "mūsų plepalai" bet ir ji tokia prie leisgyvių....

man iš tikro dabar labiau norėtųsi bendraut šiaip, aplenkiant vaisingumo temą. maniau kol ryšio neturėjau išsigydžius priklausomybę nuo nesulaukiančių, bet vis vien kažkas traukia čia nors tu ką.... lotuliukas.gif

tai vat, pagalvojau, jei tokią temą sukurti kurios prijaučia, bet kalba apie bele ką, tai uždarys greitai. nes juk ne į temą....
nebent, siūlyčiau tokį variantą, kad (jei būtų norinčiu, žinoma) leistų tokią temą sukurt savaitei dviem, o po to perkelti į bendraminčius.....
ką jūs manot? nors perkėlus ten, nebe tas būtų..... esmė yra tame, kad nors nieko nedarai (dėl vienos ar kitos priežasties) bet nori būti tarp tokių kaip tu, turinčių bėdų.....

na vat pasisakiau, prašom ir kitos pareikšti nuomonę šiuo klausimu. 4u.gif
Atsakyti