Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

kaip fainiai, jau laukiu nesulaukiu " siuvinėjimo " ypatumų... lotuliukas.gif
ir lietuviško fondiu gaminimo proceso bigsmile.gif
jo, dingo speranza, kai darbo valandos jau baigėsi... tongue.gif
beje, man tai tik viena spalva netinka-negalėčiau miegoti juodoj patalynėj ir valgyti iš juodų lėkščių...
na tai bus šiandien essen.gif gathering.gif alc.gif
Atsakyti
O paskui.....
yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif
O kitą rytą.... blush2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
kiba galvojat kad renkatės latravot ir čia baika tas siuvinėjimas? blink.gif

tos kurios nepasiemėt siūlų, adatų, medžiagiuko, nepergyvenkit - aš pasirūpinau kad jei ką visos turėtų po adatėlę lotuliukas.gif

tik vat dėl schemos (siuvinėjimo, žinoma) niekaip neapsisprendžiu g.gif

p.s. man ko gero medalis priklausytų už aktyvumą šitoj temoj tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speranza: 11 gruodžio 2008 - 18:03
QUOTE(speranza @ 2008 12 11, 17:58)
kiba galvojat kad  renkatės latravot ir  čia baika tas siuvinėjimas?  blink.gif

tos kurios nepasiemėt siūlų, adatų, medžiagiuko, nepergyvenkit - aš pasirūpinau kad jei ką visos turėtų po adatėlę  lotuliukas.gif

tik vat dėl schemos (siuvinėjimo, žinoma) niekaip neapsisprendžiu  g.gif

Gal aš vietoje savęs Čpoką atsiųsiu? g.gif Jis bent jau siuvinėjo paskutinį kartą praėjusiais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 12 11, 18:03)
Gal aš vietoje savęs Čpoką atsiųsiu?  g.gif Jis bent jau siuvinėjo paskutinį kartą praėjusiais metais  biggrin.gif

nepatariu schmoll.gif
nebent nori ,kad tavo vaiką bobos iš doros kelio išvestų g.gif

ir baikit apkalbinėt mane, vaikštau raudona kaip burokas, tuoj ir ausis kur pamesiu bevaikščiodama lotuliukas.gif
Atsakyti
na, eilinį kartą pasisakysiu lotuliukas.gif

AČIŪ, kas apsilankėt wub.gif tikrai fain buvo, net nesitikėjau....

gal kitą kart renkamės nerti servetkas? ką manot ? lotuliukas.gif

tikiuosi, grįšit visos laimingai 4u.gif

prisiduokit, ok?
Atsakyti
Ačiū Speranzai už svetingumą 4u.gif Nepyk, kad nepalikom Tau laiko išsimiegoti iki darbo blush2.gif
Kompanija buvo šauni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū vėl puikiajai taksistei už parvežimą 4u.gif
Bet kam aš tiek vyno gėriau.... g.gif schmoll.gif Oi... ir kažkodėl į mane kreivai žiūri mirksiukas.gif sako, girta grįžau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 12, 03:21)
Ačiū Speranzai už svetingumą  4u.gif Nepyk, kad nepalikom Tau laiko išsimiegoti iki darbo  blush2.gif
Kompanija buvo šauni  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačiū vėl puikiajai taksistei už parvežimą  4u.gif
Bet kam aš tiek vyno gėriau....  g.gif  schmoll.gif Oi... ir kažkodėl į mane kreivai žiūri  mirksiukas.gif sako, girta grįžau  blush2.gif

ale tu prisigalvoji,tikrai nieks i tave kreivai neziuriSPERANZAI ACIU LABAI/super pabuvom
Papildyta:
QUOTE(speranza @ 2008 12 12, 02:40)
na, eilinį kartą pasisakysiu  lotuliukas.gif
AČIŪ, kas apsilankėt  wub.gif  tikrai fain buvo, net nesitikėjau....

gal kitą kart renkamės nerti servetkas? ką manot ?  lotuliukas.gif

tikiuosi, grįšit visos laimingai  4u.gif

prisiduokit, ok?

As grizau nepatikesit,akis viena primerkta,bet kazka rasau,tai kita penktadieni pas mane su vaseliu ir irisiniais siulais. biggrin.gif laukiu,be issisukinejimu
Atsakyti
net nebandot girtis iki kiek miegojot. ubju triniti.gif lotuliukas.gif
įsivaizduojat kaip man pasisekė, radau mineralinio su burbuliukais thumbup.gif kokius 12 buteliukų, vieno jau nėra.... ax.gif

Pelargonija, kas tau čia sakė,kad girta tu? blink.gif

sąžiningiausios gėrikės tai aš, late ir akeditė first.gif visos kitos kaip čia pasakius lotuliukas.gif
kiek butelių išmečiau, nežinau, neskaičiavau lotuliukas.gif
gerai, aš namie buvau, o tos dvi gražuolės laiptinėj pasiklydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ačiū Die, darbe netikrina promylių.... nes jomajo, kiek pripūsčiau lotuliukas.gif

kas ruošit kitą kart pas save mytą, nuoširdžiai patariu, naudokit vienk. indus.... blem jei man būtų reikėję dar turelkas plaut,tai chana..... doh.gif viską sumečiau į maišą, tik jo nepajėgiau į konteinerį įkelt blush2.gif

etera, Meda-1 tikiuos neišgasdinom Jūsų, kitą kart dalyvausit wub.gif
Atsakyti
Niekas cia nieko neisgazdino...
O prisibaliavojau tai ir as neblogai...Tik...Vieni baliavoja, o kiti giriasi...Na, ne priisiuoscius cia man galva sakauda lotuliukas.gif
Tik...Vakar gristu, o namai uzrakinti...Ir raktas is vidaus spynoje paliktas...Na...Nors ir eik kokio kaimyno ieskoti...
Atsakyti
oi Meda, žiūriu tu irgi ankstyva 4u.gif
kažkaip galvos man neskauda, tik jaučiuosi nelabai kaip..... nors imk dėk galvą ant stalo ir knark lotuliukas.gif

o kad neišgasdinom tai gerai 4u.gif
Atsakyti
Mergytes,mirstu- nenumirstu,pageriu vandeneliu ir tokia pat,kaip vakar gathering.gif
Geriu viska iseiles,kas geriama,ale nelabai kas man?nors galva neskauda,bet dar lekiu pora posmu nusnaust,manau pasiurpo panos nuo manes ir daugiau nebekvies niekur hah.gif
Bet as jus pakviesiu alc.gif
Atsakyti