QUOTE(monkey @ 2009 11 09, 18:08)
Sveikutes, as irgi stengiuosi kaika pati namuose gaminti, bet va nesigauna man tas naminis jogurtas

atrodo nieko tame nera sudetinga, idedu i pasildyta parduotuveje pirkta piena (43 lapsniu) bakteriju..bandziau ir daugiau, ir maziau ju deti, po to padedu siltai ant radiatoriu...ir laukiu, bet sulaukiu kazkokio surugusio arba prarugusio pieno

na tikrai neprimena jogurto, kuri labai megstu

gal turite, kokiu ideju, kodel man taip nesigauna, nes jau greit sunaudosiu visa bakteriju pokeli, o jogurto taip ir nepasigaminsiu
Pagal aprasyma toks ispudis, kad mazai bakteriju dedama

Jei naudoji Baltvitos, as dedu maziausiai 8 vidutines (2 mazas prilyginu 1 vidutinei), ir kuo daugiau bakteriju dedi, tuo "kietesnis" jogurtas gaunasi, tai dazniausiai negailedama dedu ir ~ 12-15. Pieno temperatura turi buti tarp 37 ir 43, gal kazkiek dar pavesinti reikia - iki 40 pvz, nes jei pienas per karstas, bakterijos zusta ir jogurtas nepasigamina