QUOTE(Diva:) @ 2009 12 07, 12:31)

Kokia spartuole!! As tai dar tik audziu ta minti, kai gaminsiu!! Bet jau tikrai gaminsiu , labai noriu:)
Gamink gamink, tik dėl skonio negaliu užgarantuot, nes pirktinės nesu ragavusi, bet prieš tai bandžiusios lyg rašė, kad tas pats
QUOTE(Žuvelė @ 2009 12 07, 12:58)
Tikiuosi, nieko tokio, kad pabus parą???
Aš manau, kad nieko, nors pati laikiau gerą pusdienį,, bet ateity žadu į kamerą įsimest pora kefyrų ir ištraukt tada kai norėsiu tos ricotos

man rodos jau kažkuri irgi žadėjo taip daryt
QUOTE(klomba @ 2009 12 07, 13:27)
As visai neseniai dariau, tik su pirktine rikota toki apkepa. Pora kiausiniu, cukraus, manu, rikotos ir galima uogu saldytu ar svieziu imesti, ir kepti orkaiteje apie pusvalandi.
O manai tai kruopos, ne košė? Gal proporcijas maždaug parašytum