Atradau juodos duonos receptą (kol kas tik žurnalinis variantas

, kur raugas daromas su kefyru ir berods nereikia ilgai jo rauginti. Nes balta ar pusiau balta man jau pabodo...
Oi mergytės, aš norėjau pasakyti, kad nors jaučiasi, kad tikras pienas - su grietinėle

Aš tiesiog jį suplaku ir geriu

Nes parduotuvinis man tai fui
Grietinę ir aš perku, jau tokia gerulė
Šį kartą užsisakiau saldaus pieno varškės, žiūrėsim kas per skonis
QUOTE(klomba @ 2009 12 08, 16:26)
O ka paskui su tuo pienu daryt is kurio nusistovejo? Lieka gi vanduo toks be skonio. As kazkaip is ukininku perku atskirai grietine, o piena tik gerimui, nes nelabai kazkaip apsimoka
Beje gal zinot, ar Tikram maiste mesa (kiauliena, jautiena, eriena) ekologiska, ar tik siaip is ukininku? Kaip jos kokybe? Bandziau kol kas tik triusi, tai labai patiko.
Ne, neekologiška, bet naiviai tikiu, kad gal kiek geresnės kokybės, nei kad parduotuvinė...
Atvėsintos kalakutų krūtinėlės kalakutai auginami natūraliai,
išleidžiami vaikščioti į laisvą teritoriją. Lesalą be konservantų gamina
patys ūkininkai, todėl jis visuomet šviežias, be priedų. Mėsos skonis
yra natūralus, be cheminių priemaišų prieskonio.
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 08, 17:08)
Neekologiška

visad gaunu labai šviežią ir gražią mėsytę,, višta tiesa laksčiusi lauke ir kažkiek ten parų auginta {gal 60, ne trumpiau}