Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(metaxa @ 2008 12 20, 21:51)
Jei jauties gerai, jei rusvai neteplioja, tai pas daktara neskubek. Pas daktara reikia pasirodyt, kai nuo paskutiniu mm pirmos dienos bus praejusios 7-8 savaites. Nuleksi iskart, vistiek isvarys ir lieps pasirodyt po keliu savaiciu ir pan.

man, ta diena kai turejo buti menesines, patepliojo rusvai, todel pamaniau, kad vel neisejo..taciau po keliu valandu nustojo.nuo tos dienos praejo trys savaites.siai dienai mums sesios savaites.tikiuosi kad viskas bus gerai
Atsakyti
As irgi atėjau savo pojūčius pasipasakot biggrin.gif Paskutinį ciklą kaip tik nei dienas skaičiavau labai, nei stengėmės, tik BT iš įpročio matavau ir žiūriu, kad ji man nekrinta kai jau turėtų mm ateiti. O dar truputį aktyvesnės savaitės buvo, net nekreipiau dėmesio, kad pilvą pamaudžia truputį ir krūtinė vis skausmingesnė darosi. Pasiskaičiavau, kad vėluota kelios dienos, padariau testą ir pamačiau dvi... po ilgo ilgo laukimo. Kalėdos ant nosies, tai įvyniojau testuką į dovanų popierių ir padovanojau MB biggrin.gif Jis net negalėjo patikėti iš pradžių, o laimės buvo daug daug po tiek mėnesių. Pas gydytojus tik kitą savaitę, bet jau šešios savaitėlės turėtų būti wub.gif Kol kas jaučiu tik krūtinės skausmą, kartais pilvą pamaudžia ir silpnumas užeina, bet gali kas nori man darytis, kad tik viskas būtų gerai toliau biggrin.gif wub.gif Jums visoms belaukiančioms tų dviejų, linkiu Kalėdinio stebuklo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Turiu toki klausimeli, siek tiek sirguliuoju. Temperatura antra diena 37.3. MM veluoja visa savaite. Siandien ryte pasidariau NT, ir jis buvo teigiamas. Bijau dziaugtis, nes gal II juosteles parodyma itakoja mano sirguliavimas. Ir gal slapimas yra blogas. Gal kas susiduret su tokia situacija. ?

Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2008 12 23, 14:06)
Sveikutes.

Turiu toki klausimeli, siek tiek sirguliuoju. Temperatura antra diena 37.3. MM veluoja visa savaite. Siandien  ryte pasidariau NT, ir jis buvo teigiamas. Bijau dziaugtis, nes gal II juosteles parodyma itakoja mano sirguliavimas. Ir gal slapimas yra blogas. Gal kas susiduret su tokia situacija. ?

Tikrai nusiramink, tu esi nestuke.gif .Nes jokia liga neįtakoja neštumo testo parodymų.II išryškėja TIK dėl organizme esnčio "neštuminio hormono".Tai , kad SVEIKINU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2008 12 23, 14:06)
Turiu toki klausimeli, siek tiek sirguliuoju. Temperatura antra diena 37.3. MM veluoja visa savaite. Siandien  ryte pasidariau NT, ir jis buvo teigiamas. Bijau dziaugtis, nes gal II juosteles parodyma itakoja mano sirguliavimas. Ir gal slapimas yra blogas. Gal kas susiduret su tokia situacija. ?

Esi nescia ir nera cia ka daugiau galvoti biggrin.gif Buna, kad nestumo pradzioj kuno temperatura siek tiek virs 37 pakyla mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va o man mmm jau veluoja 4 dienas, bet del to nelabai suku galva, nes visada jos arba anksciau, arba veliau prasideda 2 dienom rolleyes.gif bet paskaicius kitu pozymius, pastebiu, kad mane rytais ima sleikstulys, pykinimas, daznai skauda galva ir skrandi, lyg kas ji tampytu, o del kvapu, tai siaubas, nebegaliu vaikscioti po parduotuves, net rubu doh.gif , dar labai greitai pavargstu rolleyes.gif

tikiuosi, kad viskas bus ok nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
man ir nestumas ryskiai pasireiske: silpna, diegia sona, uosle nereali pasidare , pasidariau piktukas ax.gif , ir jauciu skusmus krutyse, ypac nakti kai vartausi lovoje, ir speneliai ziauriai jautrus, ir dar isskyros kaskokios neaiskios atsirado, panasu i pienlige, be to dar didelis silpnumas, pivo putimas ir troskulys ( ziauriai norisi gerti beveik visa laika ) , vienu zodziu visi pozymiai, ir jie tesiasi nestumas jau 5 savaites, stipreja pykinimas rytinis
Atsakyti
Su Sv. Kaledom 4u.gif
Ar kas nors daretes HCG tyrima veluojant mmm? Man 2 dienas veluoja, padariau 25 DPO ir rezultatas 15,68..atrodo mazokai, nezinau ka galvot. Krutys l. jautrios, retkarciai pamaudena pilvuka, isskyros kartai buna geltonos spalvos bet negausiai.
Atsakyti
menesines veluoja savaite. siaip visada labai reguliarios +-2 dienos. siaip nieko keisto nejauciu tik krutine istinus visa ir jautroka. kazkaip keistai vienu mutu uzsinorejau coca colos kur niekada negaledavau nei gurksnio atsigert. pasidariau du testus abu parode dvi juosteles biggrin.gif bigsmile.gif tik dar vis nenoriu prisisvaigti kad esu nestuke.gif kad paskuij nenusivilciau. tai jau po svenciu leksiu pas gine. noreciau kad ivyktu tas newyear.gif stebukliukas. tada 000054.gif butu gerai pasidarebaves lotuliukas.gif
Atsakyti
man pirmi požymiai buvo mėnesinių dingimas ir labai jautri krūtinė, kaip per pms'ą, tik stipriau
Atsakyti
Turbūt pagrindiniai požymiai būtų: jautri krūtinė, maudimas pilvo apačioje, nuotaikų svyravimai nuo noro dainuoti ir vyro apšaukimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolkas vienintelis pozymis-menesiniu dingimas. Daugiau visiskai jokiu pozymiu smile.gif
Atsakyti