Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(swetoonia @ 2009 01 06, 23:00)
as buvau pastojus  ,bet persileidau itare negimdini bet viskas lyg ok . tai man testas dvi rode bet kita vos iziurima as kaip tu vyrui rodziau biggrin.gif galvojau paranoja man blush2.gif jei gali tai pasidaryk kur privaciai krauja hcg tai tikrai parodo grybo gatvej 40lt. gal kur  ir pigiau yra . laikau uz tave kumscius kad viskas butu ok thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

sorry  tu kaune  smile.gif tai cia vilniuj grybo gatvej klinika doh.gif

o eilinis kraujo tyrimas parodytu ar ne? ar reikia kazkokio kitokio?
norejau paklausti o jus ta folio ruksti geret?(ar kokia ten ji ) as tai ne negeriau bet kiek skaiciau kad reikia ja gerti
Atsakyti
as geriu folio rugsti ir vitamina E
Atsakyti
QUOTE(zyzzia @ 2009 01 06, 22:04)
o eilinis kraujo tyrimas parodytu ar ne? ar reikia kazkokio kitokio?
norejau paklausti o jus ta folio ruksti geret?(ar kokia ten ji ) as tai ne negeriau bet kiek skaiciau kad reikia ja gerti

paprastas tai neparodo speciaalus taip ir pasakyt kad hcg ar paprastai nestumui nustatyt
o folio geriu ja galima gert nors ir metai laiko, jei planuoji man taip gine sake
as virs metu planuoju tai tai geriu tai ne biggrin.gif
Atsakyti
na aisku reikes rytoj man nusipirkti ta folio ruksti. O galiu dar paklausti? Ten tabletes ar skystis? as net nezinau kas ten yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzzia @ 2009 01 06, 22:16)
na aisku reikes rytoj man nusipirkti ta folio ruksti. O galiu dar paklausti? Ten tabletes ar skystis? as net nezinau kas ten yra  blush2.gif

ten vitaminai ,tableciu pavidalo i vaistine ateisit ir sakykit man folio regsties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swetoonia @ 2009 01 06, 23:13)
paprastas tai neparodo speciaalus taip ir pasakyt kad hcg ar paprastai nestumui nustatyt
o folio geriu ja galima gert nors ir metai laiko, jei planuoji man taip gine sake
as virs metu planuoju tai tai geriu tai ne biggrin.gif

Linkiu kad kuo greiciau atskristu i jusu seima gandrai ir atnestu nestuke.gif dziaugsma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzzia: 06 sausio 2009 - 21:20
QUOTE(zyzzia @ 2009 01 06, 22:19)
Linkiu kad kuo greiciau atskristu i jusu seima gandrai ir atnestu  nestuke.gif  dziaugsma  4u.gif

tau linkiu to paties, kad greiciau nestuke.gif ,ir susitiktume forume ,kur nestukes pliurpia 4u.gif drinks_cheers.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
jei tas vaiduokliukas tikras tai as tada greitai pereisiu o merginos iki 12 savaites daro tyrimus del vaisiaus apsiginimo? nes man jis butinas o as pamirsau kai man sake. verysad.gif
Atsakyti
zyzzia, pasidaryk kraujo tyrima, lauksim rezultatu mirksiukas.gif man jei rytoj nepareis raudonoji armija, kartosiu testa po keliu dienu ax.gif
Atsakyti
gerai paneles einu as jau miegoti nes rytoj i darba. labanaktis
Atsakyti
QUOTE(zyzzia @ 2009 01 06, 22:43)
gerai paneles einu as jau miegoti nes rytoj i darba. labanaktis

labanakt
Atsakyti
QUOTE(gita;) @ 2009 01 06, 17:44)
Tik dabar susivokiau be reikalo geriau vaistus su paracetamoliu paskutinias kelias dienas.Uzkilo temperatura-37,2.Maniau persalus doh.gif Dabar pergyvenu..Gal kas panos zinot,ar labai paracetamolis kenkia pirmom nestumo savaitelem???

manau, kad paracetamolis nekenkia. nes UK visoms nestukems pataria ji gerti, jeigu serga gripu ar kokie skausmai uzeina. as siandien gydytojui pasakiau, kad man vis pilva paskauda, tai pasiule paracetamolio (man 7 savaiteles) ax.gif

QUOTE(zyzzia @ 2009 01 06, 20:16)
na aisku reikes rytoj man nusipirkti ta folio ruksti. O galiu dar paklausti? Ten tabletes ar skystis? as net nezinau kas ten yra  blush2.gif

paprastai tai buna tabletes. bet vaistininke tikrai zinos. geriau pirk spec. vitaminus nesciosioms. ten ir magnio ideta, ir folio r, ir dar visokiu "gerybiu" mamytei ir leliui mirksiukas.gif
Atsakyti