Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

Oj merginos geda, paziurejau kad siandien turejo atvaziuoti MM, bet jokiu pozymiu smile.gif. Net issigandau....nes kaledu antra diena vyno padauginus buvau eh..kaip negerai:( ar nieko tokio jei bus uzkibe?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 01 14, 21:33)
Oj merginos geda, paziurejau kad siandien turejo atvaziuoti MM, bet jokiu pozymiu smile.gif. Net issigandau....nes kaledu antra diena vyno padauginus buvau eh..kaip negerai:( ar nieko tokio jei bus uzkibe?

Nemanau,kad tas labai tau pakenktu,jei,pasirodytu,kad laukiesi..
Man-praktiskai jokiu pozymiu nebuvo ax.gif .Krutine pasidare jautri per implantacija(apie 6 DPO),na,taip ir liko jautri iki dabar ax.gif .Padidejo,pasumkejo,bet tai ir viskas doh.gif .Jokiu pykinimu,jokiu svaigimu,jokiu uosles paastrejimo.Na,jei taip ir toliau-nestumas bus labai lengvas thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 15, 01:54-->
QUOTE(angie smile.gif @ 2009 01 15, 01:54)
Nemanau,kad tas labai tau pakenktu,jei,pasirodytu,kad laukiesi..
Man-praktiskai jokiu pozymiu nebuvo ax.gif .Krutine pasidare jautri per implantacija(apie 6 DPO),na,taip ir liko jautri iki dabar ax.gif .Padidejo,pasumkejo,bet tai ir viskas doh.gif .Jokiu pykinimu,jokiu svaigimu,jokiu uosles paastrejimo.Na,jei taip ir toliau-nestumas bus labai lengvas thumbup.gif

Dar labai neramu, nes i baseina ir pirti mes vaikstome...ai gal per daug pergyvenu....norisi tam kudikeliui ko geriausio, bet gal nepakenks....
Siand dar mano MM neatejo o vakar tik apsiverkiau..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 01 15, 09:01)
Dar labai neramu, nes i baseina ir pirti mes vaikstome...ai gal per daug pergyvenu....norisi tam kudikeliui ko geriausio, bet gal nepakenks....

Nesinarvuok tikrai nieko nepakenkei 4u.gif As irgi ir i pirti i baseina vaiksciojau kol suzinojau, kad jau 7 sav laukiuos. doh.gif
LAikom kuscius, kad MM neateitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 01 15, 10:01)

Pasidaryk testa, gal bus teigiamas mirksiukas.gif . Siaip su pirtim tai susilaikyciau g.gif
Atsakyti
sveikos visos busimos ir esamos mamytes, atejo laime ir i musu namucius tik pries kelias dienas suzinojau kad laukiuosi, norejau jusu pasiteirauti ar tai yra normalu, kad kartais pamaudzia pilvo apacia, sona pagelia, kartais buna toks vaizdas kad pilvo apacioje kazkas tempia?????Aciu uz informacija, nes save vis dazniau pagaunu galvojant apie visiokius blogus dalykus
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 01 15, 12:21)
Nesinarvuok tikrai nieko nepakenkei 4u.gif As irgi ir i pirti i baseina vaiksciojau kol suzinojau, kad jau 7 sav laukiuos. doh.gif 
LAikom kuscius, kad MM neateitu mirksiukas.gif

Tikiuosi kad gerai bus...as ir neinu dabar i pirti..del MM net keista nezinau ar noriu kad ateitu ar ne smile.gif
Atsakyti
O man žinokit jokių požymiu nebuvo... tik kai menesines vėlavo 2 sav testą pasidariau ir sužinojau, kad laukiuosi.
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2009 01 15, 12:56)
sveikos visos busimos ir esamos mamytes, atejo laime ir i musu namucius tik pries kelias dienas suzinojau kad laukiuosi, norejau jusu pasiteirauti ar tai yra normalu, kad kartais pamaudzia pilvo apacia, sona pagelia, kartais buna toks vaizdas kad pilvo apacioje kazkas tempia?????Aciu uz informacija, nes save vis dazniau pagaunu galvojant apie visiokius blogus dalykus

nesibaimink, tai normalus nestuminiai pojuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2009 01 15, 12:56)
ar tai yra normalu, kad kartais pamaudzia pilvo apacia, sona pagelia, kartais buna toks vaizdas kad pilvo apacioje kazkas tempia?????

Nesibaimink. Viskas taip ir turi buti. As irgi buvau nusigandusi bet gine nuramino. Leliukas sau vieta ruosiasi. Beje, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmojo, tai jokiu nestumo pozymiu nejutau, na gal siek tiek papykindavo, bet i galva neemiau. o dabar, kai neseniai suzinojau, kad laukiuosi antro, tai ta nestuma ir jauciu - pradejo pykinti, uosle labai sustiprejo, greitai pavargstu, nuotaikos keiciasi kas 5 minutes. ir labai svoris augt pradejo, nors dar ti 6 savaites. jau imu pergyventi, kad jei ir toliau taip augs, tai teks labai susigriebti... g.gif
Atsakyti
as per tuos darbus visai apleidau foruma. pirmadieni buvau nuejus pas daktere. gaila bet nieko nemate verysad.gif tai si pirmadieni eisiu pakartoti echo. nes man tikrai reikia pazimos i darba. vis del to ne prie kompo sedziu o baldus gaminu. sveikinu visas prisijungusias nestuke.gif ir ne tik prie musu. 4u.gif man pilvo apacia skauda labai daznai. na tikiuosi pirmadieni jau pamatys ka nors nes vakar testa pasidariau rode kuo aiskiausiai II 4u.gif
Atsakyti