Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(milduxe @ 2009 01 19, 13:39)
Kia perisleidau as jau buvau 2 men nescia.
O pradžia buvo, jausmas kaip per mm, ir ju netaejimas tik tepimas. Dabar tas pats, tai manau mano situacija kartosis. O tavo atveju gali buti ir nestumas, tik neaisku ar jis baigsis sekmingai. Nes kiek tenka girdeti, tepliojimai nesibaigia sekmingu nestumu.
Tikiuosi tau viskas bus gerai  4u.gif

Na, belieka tiketis ir laukt.. Kada vertetu jau pasidaryt testa?
Atsakyti
As darysiuos apie 10-14 dienu po ovuliacijos. Turetu pradeti rodyti jau.. vaiduokliuotis.. o jau kai mm diena ar po ju, tai tikrai jau turetu pradeti rodytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 19 sausio 2009 - 14:31
QUOTE(milduxe @ 2009 01 19, 14:31)
As darysiuos apie 10-14 dienu po ovuliacijos. Turetu pradeti rodyti jau.. vaiduokliuotis.. o jau kai mm diena ar po ju, tai tikrai jau turetu pradeti rodytis...

Pas mane 10 dienu po ovuliacijos, tai dar matyt reikia luktert.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2009 01 19, 16:21)
Pas mane 10 dienu po ovuliacijos, tai dar matyt reikia luktert.. ax.gif

As tavo vietoj ryt ryte jau daryciausi wub.gif
kitoms jau nuo 7 DPO parodo nestuke.gif
Pasidaryk ir ateik cia pasidziaugti mums jei viskas liuks 4u.gif
Atsakyti
Ei merginos gal as netinkama testa pasidariau juostelini, ar visi parodytu jau 14 DPO?
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 01 19, 15:36)
As tavo vietoj ryt ryte jau daryciausi  wub.gif
kitoms jau nuo 7 DPO parodo  nestuke.gif
Pasidaryk ir ateik cia pasidziaugti mums jei viskas liuks  4u.gif

Na bet jei ryt neparodytu, o parodytu tarkim tik 15dpo, tai butu nusivylimas, kuris teigiamu emociju neduotu.. gal geriau luktert ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 01 19, 17:56)
Ei merginos gal as netinkama testa pasidariau juostelini, ar visi parodytu jau 14 DPO?

tikrai ne visi, bet nemažai jau testų parodytų.
Man 14 DPO parodė vivit pro, is eurovaistinės

Ir man 10 DPO nerodė ir 12 DPO tik 14 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 19 sausio 2009 - 17:12
QUOTE(milduxe @ 2009 01 19, 18:11)

Ir man 10 DPO nerodė ir 12 DPO tik 14  doh.gif

Va butent sita testa pasidariau..butent 14DPO ir rode I. Idomiai cia darosi smile.gif . Galvojau gal tas testas blogas, bet tokiu paciu tau rode...smile.gif vadinasi ir man turejo smile.gif

Na pagyvensim pamatysim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 19 sausio 2009 - 18:55
QUOTE(milduxe @ 2009 01 19, 18:11)

Ir man 10 DPO nerodė ir 12 DPO tik 14  doh.gif

Si ryta (8DPO) pasidariau testa ir ka... rodo riebu I cray.gif cray.gif nusivylimas didziulis... nezinau, manau jau butu parode nors vaiduokli jei butu kas pilvuke... cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 01 20, 11:09)
Si ryta (8DPO) pasidariau testa ir ka... rodo riebu I  cray.gif  cray.gif  nusivylimas didziulis... nezinau, manau jau butu parode nors vaiduokli jei butu kas pilvuke...  cray.gif  cray.gif

Žiūriu žengiam koja kojon su tavimi, man irgi 8 DPO. tačiau tu neteisi. Jeigu kas būtų tai tau mėnesinių dieną jau rodyti turėtų, jei jautrus testas. Juk testai parodo HCG kiekį, kuris atsiranda tik kai žirniukas įsiimplantuoja, ir atsiranda placenta, tai buna 7-9 dienos po ovuliacijos, taip, kad gal tavo mažiukas dar net neįsiimplantavo, o tik plaukioja gimdoje(taip jis daro porą dienų atkeliavęs iki gimdos) O kol nėra placentos, tol nėra ir teigiamų testų...
Taip kad nosiuką aukštyn tongue.gif Būtų tikras stebuklas jei tau būtų ką nors parodę !!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 01 20, 10:19)
Žiūriu žengiam koja kojon su tavimi, man irgi 8 DPO. tačiau tu neteisi. Jeigu kas būtų tai tau mėnesinių dieną jau rodyti turėtų, jei jautrus testas. Juk testai parodo HCG kiekį, kuris atsiranda tik kai žirniukas įsiimplantuoja, ir atsiranda placenta, tai buna 7-9 dienos po ovuliacijos, taip, kad gal tavo mažiukas dar net neįsiimplantavo, o tik plaukioja gimdoje(taip jis daro porą dienų atkeliavęs iki gimdos) O kol nėra placentos, tol nėra ir teigiamų testų...
Taip kad nosiuką aukštyn  tongue.gif  Būtų tikras stebuklas jei tau būtų ką nors parodę !!!  doh.gif

Sakai? nu nezinau, vienoj temoj sake kad yra pamaciusiu net 6 DPO, o man jau 8... iki mmm dar liko 8 d. lyg tais...
na mmm turetu buti 28d. verysad.gif
na nezinau, man regis nieko nebus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 01 20, 11:26)
Sakai? nu nezinau, vienoj temoj sake kad yra pamaciusiu net 6 DPO, o man jau 8... iki mmm dar liko 8 d. lyg tais...
na mmm turetu buti 28d.  verysad.gif
na nezinau, man regis nieko nebus.. verysad.gif

Nelabai suprantu kada tau O buvo ir kaip tada gali mm buti 28 d??? Pagal ka tu matuoji ir sprendi??
Jei tau mm turi būti tik 28, tai tikrai doh.gif dar ilgai tau nieko nerodys schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 20 sausio 2009 - 09:36