Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Prie BIGo aš galiu paimti iš darbo važiuojant, parašykit tada man adresus ir tel į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 16, 13:28)
Prie BIGo aš galiu paimti iš darbo važiuojant, parašykit tada man adresus ir tel į AŽ  mirksiukas.gif

parašiau, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 16, 13:28)
Prie BIGo aš galiu paimti iš darbo važiuojant, parašykit tada man adresus ir tel į AŽ  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif Smiltis ,kad nepatingėjai užvažiuoti oro_buckis.gif
Atsakyti
Merginos - rašau dėl planuoto šį penktadienį, gruodžio 19 d. 13 val. Klaipėdos onkologinėje ligoninėje orgnizuoto pasisėdėjimo/pabedravimo su sergančioms onkologinėmis ligomis moterims.

Buvom gavę pritarimą ir sutikimą iš onko sk. vedėjo Čėsos bei personalo, bet vakar vyr.gyd. visos ligoninės uždraudė daryti vizitą. Ką tik iš susitikimo su gyd. V.Janušoniu ir jo pav. O. Mitaliene. Paskyrė susitikimą, nes norėjau jų poziciją tokią išgirsti, kadangi pasiruošimas jau vyksta... Su malonumu išklausė mano poziciją, paaiškinau ką mes darom, ką lankom, kam padedam, ką organizuojam ir apie mintį pradžiuginti sergančią moterį "Moteris moteriai'... Jie supranta ir pritaria mūsų minčiai bei norui, bet tiesiog yra priimti nutarimai, teisės aktai, kad jokių tokių susibūrimų, masinių vizitų negali būti med. įstaigose, skyriuose, o ypač onko skyriuje.... Jie traktuoja kaip nepažystamų sergančiųjų žmonių teisių pažeidimą, nors ir jų atsiklausus... Na kaip sakoma "prieš vėją nepapūsi" - priėmėm tokį sprendimą - kadangi dovanėlės yra paruoštos, darytos su meile, su palinkėjimais iš visos širdies - dovanėlės moteris pasieks, bet ne iš mūsų rankų, o iš personalo. Rytoj 11 val. dovanėles visas pristatom į skyrių, vyr.gyd.pav. O. Mitalienei (labai šilta ir maloni moteris) - ji susikvies vyr.seseris onko skyrių, kurios su mūsų palinkėjimais, penktadienį vizitacijos prieš šventes išleidžiant namo - įteiks nuo mūsų dovanėles... Bus palinkėjimai įdėti viduje, bus mūsų kontaktai pas gydytoją - kuri moteris norės susisiekti - tai galės padaryti kad ir per forumą...
Taip kad susiklosčiusią situaciją išdėsčiau. Tikiuosiu Jūsų supratimo ir pritarimo. Kas dar planuoja prisijungti - max iki rytojaus 10 val. laukčiau, nes 11 val. turiu būti jau ligoninėje.

Atsakyti
SAULYTE, negaliu but sekmadieni...... isvaziuoju vis tik, reikia doh.gif

ir moterims poryte turiu dovaneliu, viena nuo Gabannes, viena nuo saves 4u.gif

ar isietu kada paimt?

beda tokia, kad snd busiu namie tik iki kokiu 17.15..... ryt iki 18 4u.gif , poryt jau visa diena......

Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 12 17, 14:15)
SAULYTE, negaliu but sekmadieni...... isvaziuoju vis tik, reikia  doh.gif 

ir moterims poryte turiu dovaneliu, viena nuo Gabannes, viena nuo saves  4u.gif

ar isietu kada paimt?

beda tokia, kad snd busiu namie tik iki kokiu 17.15..... ryt iki 18  4u.gif  , poryt jau visa diena......

hm, šiandien galėčiau, bet tik po 20 val. arba ryt iš ryto 9 val. užlėkčiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 12 17, 15:11)
hm, šiandien galėčiau, bet tik po 20 val. arba ryt iš ryto 9 val. užlėkčiau...  mirksiukas.gif

siandien niekaip..... isvaziuoju.... o ryte miegam doh.gif bet kaip nors, tyliai iseitu g.gif tu man majakiuka, as atsikelciau, iduociau, mazoji miegale matai mano....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 12 17, 15:39)
siandien niekaip..... isvaziuoju.... o ryte miegam  doh.gif  bet kaip nors, tyliai iseitu  g.gif  tu man majakiuka, as atsikelciau, iduociau, mazoji miegale matai mano....

tai tau labai pasisekė su miegale gražuolyte.. mirksiukas.gif Tai aš 9 val. "pamaja..." ir atidarysi duris...
Atsakyti
xxxsaulyte kada tau patogiau ryt priimt dovanas? kokią val?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 17, 23:12)
xxxsaulyte kada tau patogiau ryt priimt dovanas? kokią val?

Hm g.gif Kalėdinis laikotarpis man sunkus... Ryt būsiu darbe iki 10.30 - vežam dovanas į onkologinį, būsiu po pietų nuo 13.00 val. ir iki 15.30, nes 16.00 val. kviestinis rėmėjų renginys vaikų namuose "Rytas" . Gal prisiderinsi arba penktadienį būsiu visą dieną... mirksiukas.gif
Atsakyti
SAULYTE, o gal tau patogiau uzsukt pakeliui vaziuojant i onkologini? mano mazoji jau butu atsikelus turbut ax.gif
(jis prie manes, ar ne g.gif ) ?

ar cia is ryto 9 ten ir vaziuoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 17 gruodžio 2008 - 23:40
QUOTE(Rudaakė @ 2008 12 17, 23:39)
SAULYTE,  o gal tau patogiau uzsukt pakeliui vaziuojant i onkologini? mano mazoji jau butu atsikelus turbut  ax.gif 
(jis prie manes, ar ne  g.gif  )  ?

ar cia is ryto 9 ten ir vaziuoji smile.gif

galiu ir po onko.... tai maždaug bus apie 11.15 val. g.gif Ok, sutariam. mirksiukas.gif
Atsakyti