Merginos - esu labai pakilėta ir noriu su jumis pasidalinti geromis naujienomis bei nuotaikomis. Užvakar, vakar labai pergyvenom dėl to, kad negalėsim susitikti su onkologinėmis ligomis sergančiomis moterimis ir įteikti dovanėles. Bet manau Dievulis mus išgirdo ir viskas įvyko labai šauniai... Nuo pat pradžių ... Šiandien 11 val. nuvežėm lygiai 30 dovanėlių vyr.gyd. pavaduotojai O. Mitalienei. Dovanos įspudingai supakuotos, atrodė nerealiai tokia krūva. Administracijoje visi ėjo ir gėrėjosi, nes kol laukėm p.Mitalienės stovėjom su dovanomis koridoriuje. Gryžus, p. Mitalienė pasikvietė mus į kabinetą, pasikalbėjom - be galo šilta ir supratinga moteris, ji už tokią iniciatyvą ir dėmesį, bet kai prieš... kol kas...

Turėjom padarę gražų sveikinimą moterims - paprasčiausiai "nuo Klaipėdos moterų". Tai jį liepė sesutei pakabinti stende prie vyr.gyd. V. Janušonio sveikinimo

Kadangi turėjom, kaip pasakius - ir daug ir tik 30 dovanų, o skyriuje turi gauti visos, kad nebūtų skriaudos - tai nusprendėm sekančiai - radiologiniame skyriuje yra 28 sergančiosios moterys - pakvietė jų vyr.seselę Zitą - sukrovėm į ligoninės mašiną ir nuvežė į skyrių. O dvi dovanas įteikė chirurginiame skyriuje gulinčiom dviem moterimis, kurios labai jau silpnos... Ką papasakojo apie jas ir jų vaikus, kurie liks našlaičiai - tai ir dabar akyse kaupiasi ašaros

labai skaudu...
Tai po valandos maždaug paskambino radiologinio skyriaus vyr.sesuo Zita ir negalėjo sustoti pasakoti įspudžių, ką patyrė dalindama dovanas - sakė moterys buvo nustebusios, sužavėtos, kad eilinė moteris gali padaryti iš širdies dovaną ir atnešti joms... Sakė moterys buvo begalo laimingos, be galo dėkingos, siunčia ir linki daug mums sveikatos, laimės ir didelę padėką. Zita sako, po tiek įspudžių, personalas buvo susigraudinęs, sako verkėm iš to džiaugsmo pasislėpę...
Taip kad mes savo tikslą pasiekėm - moterims suteikėme dėmesį ir džiaugsmą, o geros emocijos padeda pasveikti !!! Jėga, aš laiminga
Taip kad kitiems metams vėl "belsimės" į Janušonio širdį kad leistų daryti tokį susitikimą. Manau po atgarsių, kurių neabejoju bus, susimastys, kad tikrai tai tik džiaugsmas !!!
Dėkinga esu forumietėms
Rudaake, Naktibalda ir Gabane už prisidėjimą dovanėlėmis !!!
Labia ruošėsi ir rytoj norėjo dalyvauti kelios moterys iš "Gerovės" centro ir kelios iš "Moterų klubo", bet iais metais taip jau gavosi...
Taip kad širdis džiaugiasi mano nerealiai !!!
QUOTE(gita @ 2008 12 18, 14:19)
Dalyvauju, nebent kas nutiktų

Bet taip tikiuosi nebus.
Taip, 8 dovanėlės nuo manęs ir mano kolegių + Amrina su Anike 2.
Tada gerai. O kelintą ten renkamės? Gal reikia anksčiau atvažiuoti, kad perduoti seneliui dovanas? Ar kaip?
Renkamės 14:30 kad paruošti stalą ir sudėti dovanas po egle. Iki susimatymo