Saulyte, kada vežimuką paimsi?
QUOTE(krika @ 2009 02 25, 15:16)
Saulyte, kada vežimuką paimsi?
kaip ir sakiau - rytoj apie pietus

gerai, įsimesiu į mašiną ir susitiksim kur prie bigo

QUOTE(merga @ 2009 02 25, 11:06)
panos,gal kuri turit ir nenaudojat gelezies preparata fenules ir vaistuku kokiu nuo mazakraujystes
.mano busimai mamikei-Galinai reikia,o as pati siuo metu po ligoniniu kaliose sedu a
.Rasykit man i Az gerai.
Ir vis dar ieskau kieto ciuzinio jaunai moteriskutei po sunkios stuburo traumos.
Is anksto dekavoju.

Ir vis dar ieskau kieto ciuzinio jaunai moteriskutei po sunkios stuburo traumos.
Is anksto dekavoju.

parašiau až
pirmadienį vakare susirašysim

Laba diena,
gal galėtumėte patarti, kam galėtume atiduoti/padovanoti seną (12 m), bet gerai (tik garsiai) veikiančią Gorenje skalbimo mašiną? Mat patys atsinaujiname, gal žinote, kam toks daiktas praverstų?
gal galėtumėte patarti, kam galėtume atiduoti/padovanoti seną (12 m), bet gerai (tik garsiai) veikiančią Gorenje skalbimo mašiną? Mat patys atsinaujiname, gal žinote, kam toks daiktas praverstų?

QUOTE(Jurinuke @ 2009 03 01, 17:36)
Laba diena,

Seimos ir geroves centrui reikia.Galit paskambyti p.Romai ji su tais reikalais susijusi 846314781

QUOTE(krika @ 2009 02 27, 21:42)
ACIU

ir jums ačiū

Ką jūs čia taip paslaptingai
Buvau savaitgalyje pas Kristiną - tai padėka visoms už pagalbą - ir už daiktus, ir už maistą, ir už vitaminus.
Trumpai tik susitikau, nes buvau sloguojanti, nekaip jaučiausi, nenorėjau jų apkrėsti. Sakė viskas po truputį - gyvena ir tiek. Laukia pavasario, vasaros, daržą sodinsis, gal golfo laukuose darbelį kokį gaus...
Vis reikalinga parama maistu ir vitaminais Linai su Armandu.

Buvau savaitgalyje pas Kristiną - tai padėka visoms už pagalbą - ir už daiktus, ir už maistą, ir už vitaminus.

Vis reikalinga parama maistu ir vitaminais Linai su Armandu.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 03 03, 13:04)
Ką jūs čia taip paslaptingai

gavau is Krikos vaistuku Galinai