Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Saulyte, kada vežimuką paimsi?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 25, 15:16)
Saulyte, kada vežimuką paimsi?

kaip ir sakiau - rytoj apie pietus mirksiukas.gif paskambinsiu
Atsakyti
gerai, įsimesiu į mašiną ir susitiksim kur prie bigo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 02 25, 11:06)
panos,gal kuri turit ir nenaudojat gelezies preparata fenules ir vaistuku kokiu nuo mazakraujystes g.gif .mano busimai mamikei-Galinai reikia,o as pati siuo metu po ligoniniu kaliose sedu a ax.gif .Rasykit man i Az gerai.
Ir vis dar ieskau kieto ciuzinio jaunai moteriskutei po sunkios stuburo traumos.
Is anksto dekavoju.aciuks.gif

parašiau až
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 27, 18:27)
parašiau až

ACIU 4u.gif
Atsakyti
pirmadienį vakare susirašysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal galėtumėte patarti, kam galėtume atiduoti/padovanoti seną (12 m), bet gerai (tik garsiai) veikiančią Gorenje skalbimo mašiną? Mat patys atsinaujiname, gal žinote, kam toks daiktas praverstų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2009 03 01, 17:36)
Laba diena,

gal galėtumėte patarti, kam galėtume atiduoti/padovanoti seną (12 m), bet gerai (tik garsiai) veikiančią Gorenje skalbimo mašiną? Mat patys atsinaujiname, gal žinote, kam toks daiktas praverstų?  4u.gif

Seimos ir geroves centrui reikia.Galit paskambyti p.Romai ji su tais reikalais susijusi 846314781 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 27, 21:42)

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ką jūs čia taip paslaptingai mirksiukas.gif

Buvau savaitgalyje pas Kristiną - tai padėka visoms už pagalbą - ir už daiktus, ir už maistą, ir už vitaminus. 4u.gif 4u.gif Trumpai tik susitikau, nes buvau sloguojanti, nekaip jaučiausi, nenorėjau jų apkrėsti. Sakė viskas po truputį - gyvena ir tiek. Laukia pavasario, vasaros, daržą sodinsis, gal golfo laukuose darbelį kokį gaus...

Vis reikalinga parama maistu ir vitaminais Linai su Armandu.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 03 03, 13:04)
Ką jūs čia taip paslaptingai  mirksiukas.gif

gavau is Krikos vaistuku Galinai smile.gif
Atsakyti