Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

[gerai, dėl dujinės turėsim mintyje. Konkrečiai vežimuko ir vonelės neturim kam duoti, drąsiai vežk į "Gerovės" centrą - ten tikrai yra neturinčių...

ka turejau, ta nuveziau siandien ir del dujines uzsiminiau. Tai sake ryt bus susirinkimas, paziures kam reikia. Zodziu uzsirase mano telefono nr. darbuotoja, manau greit atsiras naujas seimininkas.
Atsakyti
Šiandien buvau užvažiavusi į "Gerovės centrą" - užvežiau kelis maišus drabužių - dėoja soc.darbuotojos.

Ir vis prašymą kartoju :
Vis renkamas maistas, vitaminai, daržovės, koncervuoti produktai iš jūsų sandėliukų... mirksiukas.gif Šiuo metu labai reikia maistu pagalbos Linai su Armandu. ... ir daug vaikučių alkanų "Gerovės" centre... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 vasario 2009 - 22:48
Turiu vaikiškų drabužėliu maišą, ir batukų dar pridėčiau. Dydžiai iki 2metukų, ir berniukiški labiau ax.gif Deja esu iš Kretingos ir greitu laiku į Klaipėdą nesiruošiu vykti. Kam viską galėčiau perduot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 19 vasario 2009 - 13:38
QUOTE(GieNa @ 2009 02 19, 13:37)
Turiu vaikiškų drabužėliu maišą, ir batukų dar pridėčiau. Dydžiai iki 2metukų, ir berniukiški labiau ax.gif Deja esu iš Kretingos ir greitu laiku į Klaipėdą nesiruošiu vykti. Kam viską galėčiau perduot  unsure.gif

o jei įdėtum į Kretingos autobusiuką-mikriuką? g.gif Paimčiau...

Ir gal galėtum atrūšiuoti, nes Linos Armandui 1,3 m. - tai labai reikia drabužių, batukų, maisto... O kitus nuvežčiau į "Gerovės" centrą...

Atsakyti
turiu vežimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 21, 17:44)
turiu vežimą  4u.gif

liuks, labai gerai. Nuveši ar... ? g.gif
Atsakyti
...ar paimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 22, 10:38)
...ar paimsit?  blush2.gif

parašyk į AŽ savo tel. ir adresą - pasiderinsim.. mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 24, 11:59)
vakar parašiau  4u.gif

gavau, paskambinsiu prieš važiuojant, gal poryt į tą pusę, apie 12 val.... mirksiukas.gif
Atsakyti
saulyte, gal žinai kur yra žvejų uostelis?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 02 24, 14:16)
saulyte, gal žinai kur yra žvejų uostelis?

nežinau g.gif
Atsakyti