[gerai, dėl dujinės turėsim mintyje. Konkrečiai vežimuko ir vonelės neturim kam duoti, drąsiai vežk į "Gerovės" centrą - ten tikrai yra neturinčių...
ka turejau, ta nuveziau siandien ir del dujines uzsiminiau. Tai sake ryt bus susirinkimas, paziures kam reikia. Zodziu uzsirase mano telefono nr. darbuotoja, manau greit atsiras naujas seimininkas.
Šiandien buvau užvažiavusi į "Gerovės centrą" - užvežiau kelis maišus drabužių - dėoja soc.darbuotojos.
Ir vis prašymą kartoju :
Vis renkamas maistas, vitaminai, daržovės, koncervuoti produktai iš jūsų sandėliukų...
Šiuo metu labai reikia maistu pagalbos Linai su Armandu. ... ir daug vaikučių alkanų "Gerovės" centre...
Ir vis prašymą kartoju :
Vis renkamas maistas, vitaminai, daržovės, koncervuoti produktai iš jūsų sandėliukų...

Turiu vaikiškų drabužėliu maišą, ir batukų dar pridėčiau. Dydžiai iki 2metukų, ir berniukiški labiau
Deja esu iš Kretingos ir greitu laiku į Klaipėdą nesiruošiu vykti. Kam viską galėčiau perduot

QUOTE(GieNa @ 2009 02 19, 13:37)
Turiu vaikiškų drabužėliu maišą, ir batukų dar pridėčiau. Dydžiai iki 2metukų, ir berniukiški labiau
Deja esu iš Kretingos ir greitu laiku į Klaipėdą nesiruošiu vykti. Kam viską galėčiau perduot 

o jei įdėtum į Kretingos autobusiuką-mikriuką?

Ir gal galėtum atrūšiuoti, nes Linos Armandui 1,3 m. - tai labai reikia drabužių, batukų, maisto... O kitus nuvežčiau į "Gerovės" centrą...
turiu vežimą

...ar paimsit?

QUOTE(krika @ 2009 02 22, 10:38)
parašyk į AŽ savo tel. ir adresą - pasiderinsim..

vakar parašiau

QUOTE(krika @ 2009 02 24, 11:59)
gavau, paskambinsiu prieš važiuojant, gal poryt į tą pusę, apie 12 val....

saulyte, gal žinai kur yra žvejų uostelis?
QUOTE(krika @ 2009 02 24, 14:16)
saulyte, gal žinai kur yra žvejų uostelis?
nežinau