Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 26, 15:23)
tai tada antradienį apie 18 val.

aš irgi prisijunsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2008 11 26, 21:43)
labas vakaras.turiu isaugtu dukrytes rubeliu iki metuku mazdaug.kur galeciau atiduot,nuvest?esu is klp 4u.gif

kaip ir rašiau "Klaipėdos sandėliuke" - užvešk man į "Signalą" Birutės 2 - perduosiu Dalios mergytei, jai 4 mėn. mirksiukas.gif Mnao tel. 8 698 77631, tik šiandien jį palikau namie...
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 08:35)
aš irgi prisijunsiu  smile.gif

ok planuojam antradienį 18 val.
Atsakyti
Dar mintys yra tokia - visi turime močiučių, mamyčių, o gal ir pačios mezgame. Yra labai didelis poreikis paprastų vilnonių kojinių vaikams. Gal kas laisvalaikiu gali primegsti kojinyčių vaikams Kalėdų proga, būtų šauni šilta dovana !!!
Atsakyti
sveikutes, noriu ir as padeti ax.gif . gal primsit 4u.gif
megsti nemoku, bet tikrai nupirkcia kelias poras tu kojiniu.
Atsakyti
Antradienis man tinka thumbup.gif Jei nieko netikėtai niekas nesutrukdys - eisiu kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 11 27, 17:05)
sveikutes, noriu ir as padeti ax.gif . gal primsit 4u.gif
megsti nemoku, bet tikrai nupirkcia kelias poras tu kojiniu.

Taip, aš irgi tokią mintį turėjau, o po to pagalvojau, kad gal turime mezgėjų, kurios įdėdamos po dalelę savo širdies šilumos prisidės prie šiltos šiltos šventinės nuotaikos... mirksiukas.gif

QUOTE(elve @ 2008 11 27, 17:37)
Antradienis man tinka thumbup.gif  Jei nieko netikėtai niekas nesutrukdys - eisiu kartu smile.gif

ok, tarsiuosi kad ir direktorė Regina būtų, reikia dėl mūsų rengiamos šventės"Klaėdų norų išpildymas" datos ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 28, 09:03)
Taip, aš irgi tokią mintį turėjau, o po to pagalvojau, kad gal turime mezgėjų, kurios įdėdamos po dalelę savo širdies šilumos prisidės prie šiltos šiltos šventinės nuotaikos...  mirksiukas.gif

ok, tarsiuosi kad ir direktorė Regina būtų, reikia dėl mūsų rengiamos šventės"Klaėdų norų išpildymas" datos ...  thumbup.gif

saulyt, kokio dydžio tas kojinytes megsti, galėčiau numegsti keletą porų mirksiukas.gif
Atsakyti
saulyte, ar reikia dar batu 36 dydzio? jei viskas ok, sakiau MB kad parvestu is kaimo mano vienus batus.... nesioti, bet nenuplyse, gal tiktu....

ir kokio ugio mergaite ta? turiu silta labai palta, ilgoka, irgi sakiau kad parveztu...

o vezimo tik sake nepaeme, mama regis kazkam pazadejus atiduot lotuliukas.gif uz mane biggrin.gif issiaiskinsiu kame ten reikalas ir jei viskas ok, tada ir ji parvesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 11 29, 14:37)
saulyt, kokio dydžio tas kojinytes megsti, galėčiau numegsti keletą porų  mirksiukas.gif

kojinių reikia nuo lėliukų iki paauglių ... mirksiukas.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2008 11 29, 18:01)
saulyte, ar reikia dar batu 36 dydzio?  jei viskas ok, sakiau MB kad parvestu is kaimo mano vienus batus.... nesioti, bet nenuplyse, gal tiktu....

ir kokio ugio mergaite ta? turiu silta labai palta, ilgoka, irgi sakiau kad parveztu...

o vezimo tik sake nepaeme, mama regis kazkam pazadejus atiduot  lotuliukas.gif  uz mane  biggrin.gif    issiaiskinsiu kame ten reikalas ir jei viskas ok, tada ir ji parvesiu smile.gif

taip, batų vis ieškom, nes tie kur pirkau iš Maximos nežinau kiek gali laikyti, kol kas vaikas "išgelbėtas"... O ūgis Viktorijos apie 140 cm. Ką parveši - jei ne Kristinos šeimai, tai kitai šeimai tikrai tiks... mirksiukas.gif
Atsakyti
Parveziau batus ir ta palta. Paltas tai labai siltas, vaiksciojau ne viena ziema su juo. Batai tai ten to kailio labai mazai, bet vistiek, su kojinyte, gal tiks ax.gif
Dulka spintoje, ismest gaila lotuliukas.gif tai gal kazkam pravers dar ax.gif
gal uzsuksi kada pro sal vaziuodama? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 12 01, 10:13)
Parveziau batus ir ta palta. Paltas tai labai siltas, vaiksciojau ne viena ziema su juo. Batai tai ten to kailio labai mazai, bet vistiek, su kojinyte, gal tiks  ax.gif
Dulka spintoje, ismest gaila  lotuliukas.gif  tai gal kazkam pravers dar  ax.gif
gal uzsuksi kada pro sal vaziuodama?  ax.gif

ok, pasižymiu, apie 20 val. važiuosiu prio šalį - paskambinsiu...
Atsakyti
Smiltis, Elve - ryt mūsų laukia "Rytas", 18 val. bus dar ir Regina trumpam susitikimui... Vaikai sakė labai jau pasiilgo mūsų... mirksiukas.gif
Atsakyti