Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(ERVInga @ 2008 11 11, 21:48)
Na jei ką, dar ne tokia blondinė ( teatleidžia man blondinės)- buvau aš ir pas "google" pasiklausti.... Buvau ir į pačius biosus įlindus, bandžiau ir slaptažodį įvesti, bet po kelių suvestų ženklų kompas pradėjo keistai pypsėti... Dėl to ir norėjau kažko labiau konkretaus, o ne apie bet ką ir bele ką cool.gif

Matai, ne kiekvienas sugeba iki googlės nuiet smile.gif
Jei eini į google, tai jau advanced user biggrin.gif

Šiaip pats nesu jokių pass kompe dėjęs, tai mažas patarėjas iš manęs šiuo klausimu.
Atsakyti

Lauksim rimtesnių patarimų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 11 11, 21:59)
Lauksim rimtesnių patarimų  cool.gif

O ką čia beprilauksi biggrin.gif
Arba ant windows dedi pass, arba ant bioso.

Pirmas netinka - lieka antras smile.gif

Arba dar gali kompą kokion spinton užrakint clap.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos: visi failai, internetiniai puslapiai slenkant su pele juda lyg bangomis. Pabandėm dar šiandien paleist filmuką, tai jis eina taip lyg pristabdytas ir dar išdydintas doh.gif ... Kas čia darbar pasidarė????? g.gif
Atsakyti
jei neseniai prasidėjo taip - darykit „system restore“

dar galit pabandyt vaizdo draiverius perinstaliuot
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 16, 15:04)
jei neseniai prasidėjo taip - darykit „system restore“

dar galit pabandyt vaizdo draiverius perinstaliuot

System restore pagelbėjo clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif yra tokia bėda kartai kompiu užeina ir pastringa viskas kazkin nuo ko? g.gif Neveikia nei knopkes nei papkes ir t.t, o po kokiu 30 min atšoka viskas unsure.gif Ankčiau taip nebudavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 16 lapkričio 2008 - 22:41
QUOTE(kobriukas @ 2008 11 06, 20:46)
na kadangi sena tema uzdaryta  ax.gif  o iskilo problema tai atidarau tema gal kas pades isspresti uzpuolusias problemas  mirksiukas.gif
vakar nutiko toks dalykas su mano loptopu jis dare windows update keite 2 pack i 3 ir vaikas islupo tuo metu 3 mygtukus is klaveturos (Ins, Alt Gr, Del )  radau loptopa issijungusi kaip pabandziau ijungti jis tik suuzia pasirodo toshibos logo ir uzsidega juodas langas su baltu bruksneliu sad.gif . Bandziau ideti windows diska bet vistiek nereguoja tas pats sad.gif . Prasau patarkit ka daryt kaip ji atgaivint jeigu imanoma. Dekoju is karto uz patarimus wink.gif

taigal reikia pabandyti biose nustatyti kad krautusi ish cd :/ arba problema slypi kurnors giliau smile.gif
Atsakyti
kai įijugniu laptopą išmeta fatal error mėlyną langą ir persikrauna kompas, kai bandau daryti repair su vin cd rašo kad setup nerado dard disk drive, kame čia problema? sad.gif

labai laukiu patarimų
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 11 17, 18:32)
kai įijugniu laptopą išmeta fatal error mėlyną langą ir persikrauna kompas, kai bandau daryti repair su vin cd rašo kad setup nerado dard disk drive, kame čia problema? sad.gif

labai laukiu patarimų

Perrašyk windozes, geriausias sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 11 17, 19:32)

labai laukiu patarimų

Jei ishmeta lentele falat error, dazhniausiai susija su hardwaro (gelezies) gedimu, ram,hdd...

Bandai instaliuoti Windows vista ar XP ?
buna XP nevisalaik draugauja su SATA diskais arba RAID
Atsakyti
Gal galit padėt kai įjungiu kompiuterį tai jis vieną kart supypsi ir kai mirksi kompiuterį ta raudona lemputė tai jis tarška. Ir norint įjungti vieną programą išmeta mėlyną lentelę, kurios net nespėju perskaityt ir perkrauna kompiuterį, bet tik su viena programa taip 4u.gif
Atsakyti