Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

visa laika puikiai isirasinejo diskai, dabar kas cia atsitiko, bandau, o jis raso, kad Wrighting drivers not found!!!! blink.gif tai kad niekas ju lyg ir netryne g.gif kur "list"?ka tikrint? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ka reikia daryti kad garsas kompiuteryje butu ne vidinio garsiakalbio,o eitu pajungt koloneles arba ausines.kazkodel pas mane neveikia nei ausines nei koloneles doh.gif Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pagelbėtų, ką reikia daryti, kad monitoriaus ekrane vaizdas nebūtų ištampytas į šonus. Vakar nusirpirkau naują monitorių Samsung T200 (20")ir nemoku jo sureguliuoti. Suprantu, kad jis yra plataus profilio, bet tokio vaizdų ištempimo į šalis nenoriu schmoll.gif . Parduotuvėj taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Monmarta @ 2008 11 21, 11:04)
Gal kas pagelbėtų, ką reikia daryti, kad monitoriaus ekrane vaizdas nebūtų ištampytas į šonus. Vakar nusirpirkau naują monitorių Samsung T200 (20")ir nemoku jo sureguliuoti. Suprantu, kad jis yra plataus profilio, bet tokio vaizdų ištempimo į šalis nenoriu schmoll.gif . Parduotuvėj taip nebuvo.

sone monitoriaus yra nustatymai mirksiukas.gif
pas mus toks pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmarta @ 2008 11 21, 12:04)

Pamėgink pakeisti rezoliucijas.
Atsakyti
QUOTE(Monmarta @ 2008 11 21, 11:04)

Control panel Display properties nustatyk raišką 1680x1050.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 21, 12:19)
sone monitoriaus yra nustatymai  mirksiukas.gif
pas mus toks pat mirksiukas.gif

O kokia yra jūsų monitoriaus raiška?

QUOTE(Taktas @ 2008 11 21, 13:00)
Pamėgink pakeisti rezoliucijas.

Ačiū, keičiau jau 4u.gif

QUOTE(valkata @ 2008 11 21, 18:08)
Control panel Display properties nustatyk raišką 1680x1050.

Nustačiau 4u.gif Viskas būtų OK, bent jau į nuotraukas, paveikslus įmanona normaliai žiūrėti, bet kažkaip nervina smarkiai sumažėjęs šriftas, nepatogu skaityti blush2.gif , o be to atvertus puslapius didelės "paraštės" lieka. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmarta: 21 lapkričio 2008 - 18:51
QUOTE(Monmarta @ 2008 11 21, 18:50)
O kokia yra jūsų monitoriaus raiška?
Ačiū, keičiau jau 4u.gif
Nustačiau  4u.gif Viskas būtų OK, bent jau į nuotraukas, paveikslus įmanona normaliai žiūrėti, bet kažkaip nervina smarkiai sumažėjęs šriftas, nepatogu skaityti blush2.gif , o be to atvertus puslapius didelės "paraštės" lieka. g.gif

praziopsojau truputi,pas mane SAMSUNG SYNCMASTER T220 blush2.gif/ 1,680x1,050
/
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 21, 20:11)
praziopsojau truputi,pas mane SAMSUNG SYNCMASTER T220 blush2.gif/ 1,680x1,050
/

O 'paraštės' nesideda visur? g.gif Pas mane, esant šiai raiškai, net darbalaukis su 'paraštėm' blink.gif Nejaugi taip turi būti ar aš kažko nenustatau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmarta: 21 lapkričio 2008 - 19:36
QUOTE(Monmarta @ 2008 11 21, 19:35)
O 'paraštės' nesideda visur? g.gif  Pas mane, esant šiai raiškai, net darbalaukis su 'paraštėm' blink.gif Nejaugi taip turi būti ar aš kažko nenustatau? g.gif

Kas tos paraštės blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, turiu ir aš problemytę. Padėkit. Uždedu ant darbalaukio paveiksliuką, įeinu pvz. internetan, gryžus - darbalaukis juodas. Arba įsijungus kompą darbalaukis taip pat juodos salvos, nors prieš tai būna kad ir nuotrauka uždėta (taikyti paspaudžiu). Kame čia reikalas? help.gif
Atsakyti
ka reikia daryti, kad ivedus pvz google.lt viena raide, ismeta visus zodzius, kurie buvo rasyti is tos raides. Ka daryti , kad to nebutu, t.y. kad nemestu visu zodziu g.gif
Atsakyti